=== Μετά από ….αυτεπάγγελτη παρέμβαση του σιωνιστή αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, ακολούθησε ….αυτεπάγγελτη χειρουργική επάμβαση της ναζιστικής Επιτροπής Δοεντολογίας του αποκόμματος των γκάγκστερς, η οποία με συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες, “πρότεινε” αυτό που τη διέταξε ο σιωνιστής αρχηγός της, δηλαδή τη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

  === Όπως περιγράφουν στην απόφαση οι λεχρίτες του Σαμαρά-Μπενάκη, ο Νίκος Κιουτσούκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του νεοφασιστικού κόμματος.

  === Ο Νίκος Κιουτσούκης είχε αρχίσει εδώ και καιρό να αντιδρά κατά των αντιλαϊκών και ληστρικών μέτρων της τρικομματικής κυβέρνησης πολιτικών απατεώνων.

  === Ο πρώην πατριδοκάπηλος Σαμαράς-Μπενάκης, διαδίδει ότι το ποτήρι ξεχείλισε, όταν ο συνδικαλιστής και όσοι τον ακολουθούν, άρχισε να διαφωνεί δημόσια κατά των αλλαγών στα εργασιακά και στα νέα μέτρα που προωθεί η προδοτική κυβέρνηση και έκανε παρεμβάσεις με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Οι αποφάσεις όμως καρατόμησης, πάρθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα, ώστε οι φασίστες του Σαμαρά, να τρομοκρατήσουν όσους έχουν απομείνει.

  === Η εικόνα είναι έμπνευση, από άλλη που είδα στον  http://www.facebook.com/dimitris.mpasoukos.5

Απάντηση