Η δημοσιοκαφρική αρλούμπα της ημέρας… Ο Ριβάλντο ζει και…

13 Σεπτεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

   === ….και ο άνθρωπος είναι 45+ χρονών!!!! Σαράντα (40) χρονών έφυγε από τον Ολυμπιακό!!!!

  === Παρ΄ όλ΄ αυτά, υπάρχει δημοσιοκαφρικός εγκέφαλος που προβληματίζεται, αν ο Ριβάλντο θα συνεχίσει να “παίζει” μπάλα ή θα τσακώνεται με τον ….προπονητή του.

  === Είμαι στα 61+ και πλάον το σκέφτομαι σοβαρά, ότι πρέπει να ξαναρχίσω να παίζω μπάλα με τη καρδάρα ανεγκέφαλου δημοσιοκάφρου….

  === Το τι αρλούμπες ανεβάζουν, κυρίως οι λεγόμενες επαγγελματικές ιστοσελίδες, δεν λέγεται. Η προδικτατορική ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, φαντάζει σινεάκ στα “κατωρθώματά τους!!!

2 Comments

 • Ο/Η Γιώργος λέει:

  Γεννημένος το 1972 είναι ο Ριβάλντο, άρα 40 χρονών. Από τον Ολυμπιακό έφυγε το 2007, όταν ήταν 35 χρονών. Μεγάλος για επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν λέω, αλλά αφού θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και βρίσκει ομάδες, γιατί όχι;

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Εντάξει, μπορεί να παίξει άλλα 20 χρονάκια, αλλά το θέμα μου δεν είναι εκεί…. (πλάκα κάνω).
   Εσύ θα πάθαινες ΣΟΚ, αν για οποιονδήποτε λόγο, έστω 40 χρονών, ο Ριβάλντο κρέμαγε τα παπούτσια του???
   Η ανάρτησή μου αφορά κατά πρώτο και κύριο λόγο το μπουρδολογικό ύφος της ιστοσελίδας στην οποία κάνω κριτική.
   Τέλος, επειδή στο ποδοσφαιρικά οι φίρμες είναι πολύφερνες νύφες μέχρι τα γεράματα και όλοι έχουν λόγους να κρύβουν την ηλικία τους (και οι ομάδες και ο ποδοσφαιριστής), νομίζω πως όταν με το καλό, κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ριβάλντο, θα σιγουρευτούμε πιο καλά για την ηλικία του.
   Εκείνο που θυμάμαι είναι, ότι όταν ο Κόκκαλης τον κορόϊδεψε, μέσα από τις φυλλάδες που έλεγχε, άρχισε να διαδίδει διάφορα για την ηλικία του, πραγματικά πολύ καλού ποδοσφαιριστή.

Απάντηση