Το προηγούμενο περιεχόμενο της ανάρτησης, βασισμένο σε “καταγγελία” και υπόδειξη δημοσιεύματος και 2 τουλάχιστον αναρτήσεων που δεν έχουν ανακληθεί, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, σήμερα Δευτέρα 1-10-2012 από τον Μπαρμπανίκο, μετά τη παραλαβή αδιάσειστου αποδεικτικού υλικού, που ανατρέπει το αρχικό περιεχόμενο της “καταγγελίας”

Ο Μπαρμπανίκος, με σαφή ακηδεμόνευτο καταγγελτικό, πολιτικό και σατυρικό προσανατολισμό, δεν έχει καμία πρόθεση να θίξει κανέναν και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα προβεί σε αυτοτελή νέα ανάρτηση, με την απόφαση του ΣτΕ, η οποία ακυρώνει προγενέστερη απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου μελών ΔΕΠ

και ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον καθηγητή κ. ΜΠΟΥΝΤΟΛΟ

Ο διάλογος των σχολίων παραμένει, για να γίνει καλύτερα κατανοητό, το τι προηγήθηκε και ΑΝΕΤΡΕΨΕ το αρχικό περιεχόμενο, το οποίο φυσικά, και απορρίπτει και ο υπογράφων Μπαρμπανίκος, ο οποίος και δεν διεκδικεί ποτέ κανένα “θεϊκό αλάθητο”.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

5 Comments

 • Ο/Η Μπουντόλος Κων/νος λέει:

  έχετε λάβει τα στοιχεία

 • Ο/Η Μπουντόλος Κων/νος λέει:

  Κύριε Αρβανίτη

  1) Υπάρχει απόφαση του ΣτΕ (2001) που ακυρώνει την απόφαση του Πειθαρχικού του /99 … αξίζει να τη μελετήσετε (πολύ εύκολα μπορείτε να τη βρείτε)

  2) Υπάρχει νεώτερη απόφαση του Πειθαρχικού, που παρά τις “παρεμβάσεις” στη σύνθεση και στο αποτέλεσμα της πειθαρχικής δίκης δυστυχώς για κάποιους με δικαιώνει. Οι παρεμβάσεις έγιναν από σημερινό υπόδικο πρώην υπουργό και από αποτυχόντα να εκλεγεί προσφάτως πρώην υπουργό!!! (μπορείτε κι αυτή να τη βρείτε)

  3) Υπάρχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του καταγγέλοντος (Ζ.Παπ) που προκάλεσε την πειθαρχική δίωξη και σε βάρος άλλων και τέλος
  4) Υπάρχει παραγραφή της καταδικαστικής απόφασης σε βάρων του καταγγέλλοντος και των άλλων (συνήγορος αυτών ήταν πρώην Γραμματέας Υπ. δικαιοσύνης)

  Αυτα τα ολίγα και εάν δεν σας πείθουν συνεχίζετε να γράφετε…..

 • Ο/Η Μπουντόλος Κων/νος λέει:

  ……. οι πληροφορίες σας απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα!!

  …..εάν θέλετε να ασχοληθείτε με την υπόθεση, καλό για εσάς θα ήταν να ψάξτε λίγο παραπάνω,…..

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Κύριε είστε κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης που θίγει η ανάρτηση και αντί σχολίου, θα μπορούσατε να στείλετε τα στοιχεία εκείνα, που τυχόν αναιρούν την σε βάρος σας απόφαση του ΣτΕ.
   Το πρόβλημα από τότε είναι καθαρά νομικό και δεν μπορεί να “επιλύεται” μέσα από πρυτανικά και πολιτικά κογκλάβια, που με “κατ΄ εντολήν γνωμοδοτήσεις” αποφασίζουν ή θάβουν υποθέσεις, ενάντια σε αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου. Στείλτε μου με e-mail, τα στοιχεία που έχετε και θα τα αναρτήσω.

Απάντηση