Περί της άμεσης δημοκρατίας, ιδιοκτησίας Κώστα Λάμπου….

19 Σεπτεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

   === Ο Κώστας Λάμπος μου έστειλε γράμμα, μαζί με Δελτίο Τύπου – Διαφήμιση των εκδόσεων ΝΗΣΙΔΕΣ, για να προβάλω τον νέο του αχταρμά εβραιοσιωνιστικών απόψεων, στο οποίο έβαλε εξώφυλλο με τίτλο “ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” και υπότιτλο “Η Μεγάλη πορεία της Ανθρωπότητας προς την Κοινωνική Ισότητα και τον Ουμανισμό”
   === Για να γίνει πιο ευπρόσδεκτη η κατ΄ εμέ παραπλανητική πολιτικοσυγγραφική διαφήμιση, μας πληροφορεί ότι τον προλογίζει ο Μανώλης Γλέζος, τον οποίο λόγω ηλικίας, δεν θέλω να σχολιάσω.
   === Ο συγγραφεύς, μια πιθανή εκδοχή συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από το ιδιόκτητο ιστολόγιό του “Πρωτοβουλία Διαλόγου για την Άμεση Δημοκρατία και τον Ουμανισμό – Ecumenical Humanism.” ξεχνάει την …αταξικότητά του και τις άμεσες δημοκρατίες του και πιθανότητα λόγω ηλικίας, και πιθανολογώ ότι βιάζεται να προλάβει να αποκτήσει υπουργικό θώκο, αφού μαλώνει τον ΣΥΡΙΖΑ που αποποιήθηκε την …ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ του θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό της Αστικής Δημοκρατίας (γαμώ τον ουμανισμό σου)  και ….δεν σχημάτισε κυβέρνηση με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και του ψευδοΠΑΣΟΚ των Βενιζέλου – Παπανδρέου!!!!! ….ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!…
   === Είναι δε, τέτοια η απογοήτευσή του, που η ενασχόλησή του με το ιστολόγιο της πρωτοβουλίας της μαλακίας του, διακόπτεται απότομα έως βίαια από τον ίδιον χωρίς καμία εξήγηση, στις ….19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ. Από τότε, πέρασαν 3 ολόκληροι μήνες και ο φαφλατάς δεν έχει γράψει από τότε ούτε μια αράδα, έστω για να διαφημίσει τον ανόητο αχταρμά που μου έστειλε να διαφημίσω ….εγώ!!!!

  Έχω παρατηρήσει, ότι όλοι οι μεγάλοι ιδεολόγοι συγγραφείς, ΝΑΙ ΜΕΝ είναι πολυδιαβασμένοι για τους ιδεολογικούς προγόνους τους, αλλά όταν συγγράφουν κάτι ΔΙΚΟ τους, τα κείμενά τους δεν επικεντρώνονται στα διάφορα που διάβασαν, ούτε καταπιάνονται να αποδείξουν τη φιλομάθειά τους, συρράβοντας το σώβρακο του Πλάτωνα με τη γραβάτα του Καζάκη. Διαβάζοντας όμως τη μπουρδολογία που μου έστειλε ο Κώστας Λάμπος, και τι αρλούμπες γράφει στο ιστολόγιό του, και το πως τον πλασάρει ο εκδοτικός του οίκος, μετά βίας απέφυγα το ξερατό και τη σύγχυση. Δεν βλέπεις με τίποτα τι σκατά ακριβώς θέλει. Περιπλανιέται στους πολιτικούς αιώνες των αιώνων, ξεκοιλιάζοντας κάθε ιδεολογία που βρίσκει μπροστά του, για να την παρουσιάσει στα μέτρα του. Λες και θέλω νταβατζή για να διαβάσω τι είπε ο Πλάτωνας, ή τι συνέβει στη κομμούνα των Παρισίων. Με λίγα λόγια, πέρα από την αοριστολογία περί άμεσης δημοκρατίας με ….συγκεκριμένη άμεση ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης ….ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη Κουβέλη, Παπαρήγα και Βενιζελοπαπανδρέου, ξεφεύγει και χάνεται στα αποκόμματα των αυθαίρετων ερμηνιών του περί ουμανισμού και αθεϊσμού σιωνιστών συγγραφέων και απόλυτης αποσπασματικής ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ μεγάλων συγγραφέων του παρελθόντος.

Ο Μπαρμπανίκος απορρίπτει τον Κώστα Λάμπο, ως κλασικό πολιτικό καιροσκόπο και το σύγγραμμά του, ως επικίνδυνο για τη πολιτική σκέψη ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, λόγω της τεράστιας διάστασης πολιτικών ιδεολογημάτων του συγγραφέα και του βιβλίου του, με τις πολιτικές επιλογές του στη πράξη της εφαρμοσμένης πολιτικής.

Απάντηση