=== Πριν από δύο ώρες, χάζευα τα στατιστικά μου και με έκπληξη διαπίσστωσα ότι είχα πολλές επισκέψεις από την Αλβανία!!!

  ===  ‘Οχι, δεν ήταν εξ αιτίας του Adriano Xhafa, όπως λανθασμένα, στην αρχή νόμισα.

  === Οι Αλβανικές ιστοσελίδες http://respublica.al/artikuj/2012/09/19/miku-i-deputetit-ne-patrullat-e-rrahjes-se-emigranteve-ne-greqi-eshteshqiptar

  === http://infoshqip.al/miku-i-deputetit-ne-patrullat-e-rrahjes-se-emigranteve-ne-greqi-eshte-shqiptar/

   === και  http://shekulli.com.al/web/p.php?id=4544&kat=87,  (και ίσως και άλλες που μου διαφεύγουν), έγραψαν για τον Robert Hajdhi, τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και για τις επιδρομές των …δημοκρατών της Νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΗΨΑΝ να με αναφέρουν Μάκη μου, για την ανάρτηση Ο Αλβανός ΧρυσΑυγίτης Roberto Chaidi, έχει ξενοδοχείο στην Αλβανία και …ΕλληΜνική …Επειχήρηση για κάλτσες!!!!!!

  === Προφανώς, κάποιος τους κάρφωσε (Μάκη μου) ότι δεν διεκδικώ αμοιβές και κοπιράϊτ μου και οι άνθρωποι, έδωσαν το τιμής ένεκεν.

  === Και να σκεφθείς Μάκη μου, εντός, υπάρχουν με γάλα δημοσιοκαφρικά σάϊτ, που έχουνε τεμπέληδες παρατρεχάμενους και ξεχασιάρηδες και εκ του τίποτε ιδιοκτήτες ξένου ιδρώτος!!! Το έχω διαπιστώσει συχνά-πυκνά και στεναχωρούμε μήπως και αποθάνω άδοξος και αφανής.

  === Εσένα Μάκη μου, που σε θαυμάζω από τόσο δα που ταρζάνιζες ασύστολα, δεν θα ήθελα να υποπέσεις και να υποτιμηθείς στην υπόληψη σαν δραχμή του μέλλοντος κόσμου μας, δι’  ό και εξομολογούμαι σχεδόν θρησκοληπτικώς, για να τους προσέχεις τους παρατρεχάμενούς σου, που τόσες σκοτούρες σε φορτώνουν με τας λογοκλοπάς τους, διότι έτσι και σε ξεφωνίσουν δις, έτσι και σε ξεφωνίσουν τρις, ε, τότενες, και το λουρί της μάνας Μάκη μου και μπορεί να σε μισήσουνε κι΄ όσοι επιμένουν να σ΄ αγαπάνε αφιλοκερδώς…..

Απάντηση