Η ασυμβίβαστη σκατόμαζα της ιστορίας….

21 Σεπτεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Ο «ασυμβίβαστος και ατίθασος» λαός… Αυτός ο λαός που έχασε ελπίδα, πατρίδα, αξιοπρέπεια, όνειρα, και βλέπει ανέκφραστος το χαμόγελο να σβήνει από τα χείλη των παιδιών του, μετατρέπεται σταδιακά σε σκατόμαζα και δηλώνει πανέτοιμος να χειροκροτήσει και πάλι τους πολιτικούς απατεώνες που «διαπραγματεύθηκαν σθεναρά» με τις δυνάμεις κατοχής, την πλέον εγγυημένη διαδρομή με στόχο τον αφανισμό του…

  === του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
=== Ποιο είναι άραγε το κόστος της πουστιάς???
=== Είναι προφανές πως για τους πρωταγωνιστές της είναι μηδενικό. Και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από της στιγμή που δεν επιβαρύνει κατ ελάχιστον, ούτε και αυτή την ανύπαρκτη …προσωπική και πολιτική αξιοπρέπειά τους.
=== Τι θα μπορούσε ας πούμε να κοστίσει σε ένα ξεφωνημένο ανδρείκελο, το γεγονός ότι επικαλείται την «εκλογή» του όταν ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν πως το μοναδικό «δικαίωμα» που του αναγνωρίζουν εκείνοι που τον χαλιναγωγούν, είναι την υποχρέωσή του να τηρεί πιστά τις δεσμεύσεις του απέναντί τους??? Απολύτως τίποτε από τη στιγμή που προσυπέγραψε την προθυμία του να είναι ανδρείκελο.
=== Τι θα μπορούσε να κοστίσει σ ένα περιφερόμενο πολιτικό λαμόγιο, το γεγονός ότι επικαλείται μια υποτιθέμενη σταθερότητα αντιλήψεων ως άλλοθι για τον πολιτικό του καιροσκοπισμό??? Απολύτως τίποτε από τη στιγμή που με την ίδια «περηφάνια» που το έπαιξε «ηγέτης» και πρωτομάστορας του πατριωτισμού, την ίδια ακριβώς επικαλείται ως φερετζέ  στο ρόλο του κιοτεμένου κοτζαμπάση.

  === Όλοι αυτοί λοιπόν επέλεξαν ένα ρόλο. Το ρόλο του μασκαρά που θα επιχειρεί να «ελληνοποιήσει» στα μάτια των ιθαγενών του προτεκτοράτου, την πραγματική ταυτότητα της ξένης κατοχής.
=== και τη θέση τους. Και αυτή δεν είναι στο πλευρό του λαού και του έθνους, στο όνομα των οποίων ορκίστηκαν, αλλά στην υπηρεσία των δυνάμεων κατοχής, με αρμοδιότητα διακριτή ως προς την υλοποίηση του εφιαλτικού της σχεδίου.
=== Και φυσικά επέλεξαν και τα εργαλεία που θα διευκολύνουν το έργο τους για την ολοκλήρωση της πολιτικής τους προστυχιάς.
=== Δεν τόλμησαν ν αμφισβητήσουν ούτε στιγμή την πραγματική ταυτότητα του προβλήματος, το οποίο υποτίθεται ότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Ξέρουν όμως καλά ότι το πρόβλημα δεν είναι ανώνυμο, και η συνειδητή τους επιλογή να συγκαλύπτουν την πραγματική του ταυτότητα, αυτό που αποκαλύπτει είναι το γεγονός πως επέλεξαν να λειτουργούν από τη θέση του ορκισμένου υπηρέτη του.
=== Καταφεύγοντας στην ένοχη συνομωσία σιωπής, συγκάλυψαν συνειδητά και τους υπεύθυνους διαχειριστές, μαζί και τη μεγάλη τους προσωπική ευθύνη. Είναι πρωτοφανές – και όμως το ισχυρίζονται – πως στην Ελλάδα υπήρξε έγκλημα, αλλά δεν υπήρξαν εγκληματίες και υπόλογοι για να τιμωρηθούν.
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν το προϊόν αυτού του εγκλήματος.
Αυτοί που έφαγαν παραμένουν χορτασμένοι και αδίστακτοι…
Καμία περιουσία δε δημεύτηκε…
Κανένας δεν εστάλη στο εκτελεστικό απόσπασμα έστω για παραδειγματισμό…
Άφαντοι λοιπόν οι εγκληματίες… Άφαντο και το προϊόν του εγκλήματος… Και το μοναδικό που παραμένει διαχρονικά δεδομένο και υπαρκτό, είναι τα ίδια τα θύματα.
Τα θύματα που στοχοποιούντια και πάλι, από τους αδίστακτους δολοφόνους τους και τα ντόπια ελληνόφωνα τσιράκια που τα υπηρετούν.

  === Τι γίνεται όμως με τους κομπάρσους σ αυτή τη θλιβερή παράσταση???
Οι Έλληνες πολίτες παραδίδουν στην υφήλιο μαθήματα πρωτοφανούς υπομονής σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ μαζικής κοινωνικής αποβλάκωσης.
Αυτοί που δίδαξαν την υφήλιο για το πώς οφείλουν οι λαοί να αντιμετωπίζουν τους Νενέκους και τους Εφιάλτες τους, σήμερα παραμένουν απαθείς παρατηρώντας προσκυνημένους και δοσίλογους να παραδίδουν στις δυνάμεις κατοχής την ίδια τους τη χώρα.
Ο «ασυμβίβαστος και ατίθασος» λαός, μετατρέπεται σταδιακά σε σκατόμαζα που παραμένει απαθής και περιμένει το τέλος του συμβιβασμένος.
Και το χειρότερο απ όλα, είναι πως αυτός ο λαός που έχασε ελπίδα, πατρίδα, αξιοπρέπεια, όνειρα, και βλέπει το χαμόγελο να σβήνει από τα χείλη των παιδιών του, δηλώνει πανέτοιμος να χειροκροτήσει και πάλι τους πολιτικούς απατεώνες που «διαπραγματεύθηκαν σθεναρά» με τις δυνάμεις κατοχής την μη απόλυση κάποιων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Γιατί??? Γιατί όταν οι πονηροί πετούν την μπανανόφλουδα, οι πρόθυμοι μαλάκες υπάρχουν γιατί κάποιος πρέπει να την πατήσει.
Τι κι αν προειδοποιούσαμε έγκαιρα γι αυτό το φιάσκο??? (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).. Ας είναι καλά η Σεχραζάτ, ο Σουλεϊμαν και το υπόλοιπο κουτοχορτανίλ που μας σερβίρουν.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση