=== Και φυσικά, παίζει ξανά με το όνομα ανύπαρκτων «ευεργετών» Σώρρα και φυσικά παίζει ξανά με την ιδιωτική του οργάνωσή του End National Dept και φυσικά παίζει με τους Ελληνοαμερικάνους καθηγητές, που πιθανότατα έχουν κωλοφαγούρα ως άσχετοι με το αντικείμενο που δεν βάζουν μυαλό και φυσικά περιτριγυρίζει πλούσιους Έλληνες και Ελληνοαμερικάνους, από τους οποίους προσπαθεί να αποσπάσει ….χορηγίες ενώ λέει (ψέματα) ότι διαχειρίζεται ή ελέγχει χρήμα σε ….απεριόριστες ποσότητες.

  === Πρόκειται για τον βαψομαλλιά και γιατρό της Νέας Υόρκης ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ο οποίος πριν 30-40 μέρες όργωνε τη Κρήτη για ….χορηγίες και μοίραζε νέες μπούρδες, για ανταλαγή των εις χείρας τρίτων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, με ….ληξιπρόθεσμα Ομόλογα του ….Αμερικάνικου δημοσίου!!!!

  === Αφού είναι ….ληξιπρόθεσμα ρε απάτη, γιατί δεν παίρνεις το μπόλικο και ζεστό ρευστό χρήμα των ….τρισεκατομμυρίων ντόλαρς και στη ζούλα και χωρίς φανφάρες, δεν αγοράσεις τα Ελληνικά Ομόλογα ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ στο 10% της αξίας τους στην ελεύθερη αγορά, αλλά λες δημόσια μαλακίες, που πιθανότατα θα ανεβάσουν ξανά τις τιμές προς την ονομαστική τους αξία???? Ρε απατεώνες καθηγητάδες, δεν είναι αντισυστημική αυτή η τακτική του Λαμπράκη και της οργάνωσης στην οποία λέει ότι ανήκετε???? Έεεεεεεε????

  === Ρε μαγκίτες της πλάκας, υποψιάζομαι ξανά, ότι έχετε συμφέρον να ανεβάσετε στην διεθνή αγορά τις τιμές των Ελληνικών Ομολόγων και άρα, να μεγιστοποιήσετε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, όπως έκανε ο Παπανδρέου με τα χρηματιρτηριακά στοιχήματα. Τα ντελαλίσματά σας, μόνο σε τέτοιο στόχο μπορεί να σημαδεύουν. Αν θέλατε πραγματικά να το εξαγοράσετε, θα δουλεύατε στην αφάνεια, μέχρι να πετύχετε την εξαγορά στη χαμηλότερη συνατή τιμή….. Μήπως λοιπόν, έχεται κατά λάθος Ελληνικά Ομόλογα που θέλεται να τα ξεφορτωθείτε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμή και σκούζετε μάλλον εκβιάστικά????

  === Στο βίντεο προσέξτε τις υπεκφυγές του Μανώλη Λαμπράκη και κυρίως προς το τέλος, που προσπαθεί να δραπετεύσει από το νέο παραμύθι των ….Ομολόγων του Αμερικάνικου Δημοσίου, ….επιστρέφοντας στη προσφιλή του μετοχή, της εντελώς ΝΕΚΡΗΣ -ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗΣ- ΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!….

lamprakis2 από CDemo83

Απάντηση