=== Λέει ο κύριος πρόεδρας… ο υπερευαίσθητος πρόεδρας Απ. Κακλαμάνης ο ντε-γιαουρτέν… ο εργολάβος υπερασπιστής του «αξιακού συστήματος»που διέπει τη συνομοταξία των πολιτικών, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη νέα μπόχα που αναδύεται για τα έργα και τις ημέρες των «σωτήρων» μας…

  === γράφει ο ΦΟΡΟΥΜπήχτης
=== «Ουδέποτε μέχρι τώρα το περίφημο ΣΔΟΕ δεν έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες περιπτώσεις νυν ή και πρώην βουλευτών», επισημαίνοντας ως εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα τις υποθέσεις των πρώην υπουργών κυρίων Τάσου Μαντέλη και Άκη Τσοχατζόπουλου, που, όπως αναφέρει ήταν «ο έλεγχος των “πόθεν έσχες” τους από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής που βοήθησε ουσιαστικά τη Δικαιοσύνη στο έργο της».
=== Επικρίνει δε το ΣΔΟΕ ότι «με τη συνέργεια ικανής μερίδας ΜΜΕ συμβάλλει στην επιδιωκόμενη από την αναφερόμενη 5η φάλαγγα απαξίωση των πάντων» και «έτσι μπορούν να διαφεύγουν μέσα στο πλήθος των “υπόπτων” και οι πραγματικοί λυμεώνες – κοινώς “λαμόγια του δημοσίου”, ενώ ο λαός καλείται σε έναν αγώνα υπό αμφισβητούμενης εντιμότητας και πατριωτισμού ηγεσία».

  === Δηλαδή κύριε πρόεδρα, όταν το ΣΔΟΕ αγγίζει τη βρωμιά της ευγενούς συνομοταξίας των αμειβομένων πολιτικών…
=== Αυτό είναι 5η φάλαγγα που απαξιώνει τους πάντες (επί του προκειμένου τους ανάξιους, τους επίορκους και τους κάθε λογής ξεγάνωτους τενεκέδες).

  === Όταν όμως τα καρακόλια του ΣΔΟΕ και των λοιπών «ελεγκτικών μηχανισμών» – όπως συνηθίζετε να τους αποκαλείτε εσείς της συνομοταξίας – εξαπολύουν πογκρόμ εξόντωσης, σε βάρος των μικροεπαγγελματιών στη μάχη της αποδειξούλας, τότε οι «πεμπτοφαλαγγίτες» παύουν να αποτελούν 5η φάλαγγα και επιτελούν κοινωνικό έργο???

  === Αυτοί λοιπόν οι θεματοφύλακες της φορολογικής εντιμότητας, κάνουν καλά τη δουλειά τους όταν λιανίζουν τους πολίτες μαζεύοντας χρήμα – δηλαδή πρόστιμα – και μετατρέπονται σε πεμπτοφαλαγγίτες όταν τολμούν να αγγίξουν επίορκους πολιτικούς που φροντίζουν να …ελαφρύνουν τα ταμεία από τη «χαρτούρα» των προστίμων και λοιπών φορολογικών εσόδων, αφήνοντας μέσα μόνο τα κέρματα για να κουδουνίζουν πιστοποιώντας το εθνοσωτήριο έργο σας???

  === Για κοίτα κάτω βρε Απόστολε… Έχει κι άλλο υπόγειο να κατέβεις στα πλαίσια της θλιβερής «εργολαβίας» που ανέλαβες??? 
Αναρτήθηκε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Με τέτοιον Κακλαμάνη, τι τον θές τον Μεϊμαράκη ρε μπαχλέμπι????

Απάντηση