=== Με τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο συμφωνώ σε πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και για τον παρακρατικό και παραθρησκευτικό μηχανισμό, που έχει στηθεί εδώ και μερικά χρόνια, για να “Αγιοποιήσουν” τον Παϊσιο.
   === Σήμερα έγραψε μάλλον με αφορμή τον κατασκευασμένο σάλο, από τον καραγκιόζη “γέροντα παστίτσιο” — και λέω καραγκιόζη, διότι εμφανώς, χρησιμοποιεί τον συγχωρεμένο Παϊσιο, σαν φτινιάρικο εργαλείο, για να χτυπήσει επιλεκτικά την Ορθοδοξία σαν θρησκεία και όχι τον Παϊσιο ή το άθλιο κρατικοδίαιτο παπαδαριό γενικότερα.
   === Έχω κανόνα, ότι αν έχω μπροστά μου, να διαλέξω ανάμεσα σε δύο κακά (στη κυριολεξία), προτιμώ να τα απορρίψω και τα δύο στη χαβούζα της αδιαφορίας μου.  Όταν έρχονται θέματα από φιλικά ιστολόγια, δια των οποίων ζορίζομαι ότι θα ξεφύγω της γενικής αρχής και θα φαντάζω ότι, από τη κατάκριση τους ενός κακού (αυτή τη χρονική στιγμή του τεχνητού ντόρου περί γέροντος παστίτσιου) εύκολα θα με κατέτασαν θεωρητικά υπέρ του άλλου κακού.

   === Έτσι, λέω του Παναγιώτη:
=== “Συμφωνούμε απόλυτα για τον Παΐσιο, αλλά λόγω της κυριαρχίας του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ κατασκευασμένου θέματος του “γέροντος παστίτσιου” δεν θα κάνω ανάρτηση. Ο “παστίτσιος” κατασκεύασε τη σελίδα, όχι για να χτυπήσει το φαινόμενο “Παΐσιος” αλλά για να χτυπήσει τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
=== Ο ίδιος μηχανισμός κατασκευής πρόκλησης, ήξερε τι θα επακολουθήσει και σε χρόνο ρεκόρ, κατασκεύασε 6 ιστοσελίδες κλώνους, ακριβώς στην ίδια λογική, να τσεκουρευτεί η Ορθοδοξια σαν θρησκευτική πίστη.

=== Την αμεσότητα της αντίδρασης άθεου ΧρυσΑυγίτη βουλευτή, σαν προστάτη της ….Ορθοδοξίας, τη συνδυάζω με το ταρακούνημα που έφαγε η Χρυσή Αυγή, με τις αποκαλύψεις για τον Αλβανό ….Εθνικιστή. Πιστεύω ότι ο Παστίτσιος είναι κατασκεύασμα της Χρυσής Αυγής και όσων είναι πίσω από αυτήν, για να απεγκλωβιστούν από την περί Αλβανού ΧρυσΑυγίτη ενασχόληση των ΜΜΕ και του διαδικτύου. Ο Μιχαλολιάκος και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν, χειρίζονται τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, με μεγάλη επιτυχία όποτε στριμώχνονται, και με το Αλβανό ΧρυσΑυγίτη, είχαν στριμωχτεί Παναγιώτη μου.”

Σαν εναλλακτικό παράδειγμα, έχω προσωπική διαπίστωση της Κυριακής που μας πέρασε και…. “προφητεύω”
Σε λίγες μέρες, ο Μπαρμπανίκος καθόλου δεν θα εκπλαγεί, από τη κυκλοφορία στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία θα δείχνουν καμιά 30ριά ΧρυσΑυγίτες, να μαζεύουν σκουπίδια γύρω-γύρω στην αλάνα, που βρίσκεται στον περιφερειακό, στα φανάρια της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, απέναντι από του Κοτσόβολου ομοιόπλευρα και απέναντι από το ΠΛΑΙΣΙΟ στην αντίθετη πλευρά του περιφερειακού!!!
Ποιο το επί πλέον περίεργο??? Στο κέντρο της αλάνας (τεράστιο οικόπεδο πρόσοψη στον περιφερειακό) υπήρχαν 2 φορτηγά με …αθίγγανους, όπου τα γυφτόπουλα άπαιζαν αμέριμνα και άφοβα, ανάμεσα στους “δημοκράτες” και “αντιρατσιστές” ΧρυσΑυγίτες, ενώ μερικοί από τους ΧρυσΑυγίτες, τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες, τους σκουπιδοσυλλέκτες ομοϊδεάτες τους, με τα χαρούμενα γυφτάκια!!!! Το επίσης αξιοπερίεργο είναι, ότι πριν από μία ώρα (10.30 π.μ. Κυριακής 23-9-2012) είχα περάσει αντίθετα από το ίδιο σημείο και στην αλάνα δεν υπήρχαν ούτε τα δύο φορτηγά των αθίγγανων, ούτε τα γυφτάκια να παίζουν, ούτε οι ΧρυσΑυγίτες να κάνουν το κοινωνικό άθλημα των σκουπιδοσυλλεκτών!!!
Λαμβανομένου υπόψη Παναγιώτη μου, ότι πολλοί ΧρυσΑυγίτες είναι υπόδικοι για ξυλοδαρμούς και για ρατσιστική βία, νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι, ότι η ειρηνική συνύπαρξη αθίγγανων και ΧρυσΑυγιτών στην ίδια αλάνα, ήταν ειδικού προπαγανδιστικού σκοπού.–

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διότι… «τιμή αγίου, μίμηση αγίου», λένε τα ιερά κείμενα! Και αλίμονο αν η Εκκλησία αγιοποιήσει αυτό το έκτρωμα, τον «όσιο Παΐσιο» (το κατασκεύασμα αυτό των «χριστιανο»-φασιστών) και μας καλέσει να το προσκυνήσουμε και να το μιμηθούμε! Τότε, σε μια τόσο πλανεμένη, τόσο σατανική Εκκλησία, εγώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, δεν θα θέλω να έχω πια, καμία σχέση!

2 Comments

 • Ο/Η Animal λέει:

  Ψυχοπαθής ή βουντουιστής ο μανιακός υβριστής του Γέροντα Παΐσιου;

  Δεν γνωρίζω τι έγραφε στο Facebook ο 27χρονος από τα Ψαχνά Ευβοίας, χτυπώντας στο ψαχνό κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σεβασμού στη μνήμη ενός ανυπεράσπιστου νεκρού. Εκείνο που είδα κι έφριξα είναι οι κακοποιημένες, δίκην βουντού, φωτογραφίες του Γέροντα Παΐσιου, κάτι που οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο βλάσφημος είναι ή μανιακός ψυχοπαθής ή μαθητευόμενος μάγος της μαύρης τέχνης βουντού. Τυχαία άραγε επελέγη ο Γέροντας Παΐσιος; Δε νομίζω!

  Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις ηθικές παραινέσεις του Γέροντα Παΐσιου, να πιστεύει ή όχι στις προφητείες του, να ενστερνίζεται ή ν’ απορρίπτει τις εθνικιστικές του κορώνες, και να εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του για όλα αυτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται, επικαλούμενος το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, να επιτίθεται με μανία εναντίον ενός νεκρού, εκδηλώνοντάς την με πρακτικές βουντού πάνω σε φωτογραφίες του και με χυδαία περιύβριση του ονόματός του.

  Το ρυπαρό και βάρβαρο τούτο φαινόμενο μπορεί να μην είναι απλά ένα κακόγουστο αστείο του Διαδικτύου, όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν αποκλείεται να έχει σχέση με μαύρη μαγεία και να υπηρετεί συγκεκριμένο αρνητικό στόχο εις βάρος της Ελλάδας, αφού άβυσσος είναι η σκοτεινή πλευρά της ψυχής του ανθρώπου και ανυπολόγιστες οι δυνάμεις της.

  Ας θυμηθούμε το αγαλματίδιο βουντού που είχε εντοπιστεί στο Υπ. Οικονομίας τον περασμένο Φεβρουάριο, κάτι που ειδικοί εξορκιστές αποκάλεσαν “συσκευή τεράστιας αρνητικής ενέργειας”. Η κούκλα βουντού Κογκολέζικου τύπου ήταν κρυμμένη κάτω από το γραφείο με τα παράβολα στην είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών! Τυχαίο ήταν κι αυτό; Κακόγουστο αστείο μήπως ήταν;

  Γνωρίζουμε τόσο λίγα, ή και τίποτα, σε σχέση με την τέταρτη διάσταση της ύπαρξης που οι σκέψεις μου αυτές μπορεί να φαίνονται σε κάποιους γελοίες. Όμως εξίσου ή και περισσότερο γελοία δεν είναι και η επίμονη ενασχόληση του 27χρονου στο Διαδίκτυο με το να κακοποιεί φωτογραφίες ενός ακίνδυνου και ανυπεράσπιστου νεκρού που δεν είχε κάνει κακό σε κανέναν; Μήπως άραγε η κακοποίηση βουντού γίνεται με στόχο τη μη επαλήθευση κάποιων προφητειών του Γέροντα Παΐσιου, επειδή δε συμφέρουν κάποιους;

  Διαλέγετε, λοιπόν, και παίρνετε: Ή τρελός είναι ή μάγος ο βλάσφημος του Διαδικτύου από τα Ψαχνά της Ευβοίας.

  Ξυπνήστε, βρέεεε!!!!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Εγώ επαναλαμβάνω, ότι είναι λάθος να επικεντρωνόμαστε στον Παϊσιο, που στο κάτω -κάτω είναι μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά πρέπει να βλέπουμε το δάσος, την Χριστιανική Ορθοδοξία σαν πίστη ουσίας. Αν δούμε τις αρλούμπες του καραγκιόζη που είχε την ιστοσελίδα, διαπιστώνουμε εύκολα, ότι χρησιμοποιεί τον Παϊσιο ελάχιστα για να χτυπήσει την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία συνολικά, προσβάλοντας τα κεντρικά λατρευτικά πρόσωπα και ξευτιλίζοντας τις εικόνες-σύμβολα. Εκεί είναι η ουσία των οργανωμέννων μαζί με άλλους επιθέσεων του καραγκιόζη από τα Ψαχνά και αυτών, των επαναλαμβανόμενων εβραιομασόνων που τον στηρίζουν: Η παραθρησκευτική του αλητεία ενός μανιακού θρησκευόμενου …αντιχριστιανιστή, που νομίζει ότι με τα καραγκιοζιλίκια του, αποδομεί Χριστό, Χριστιανισμό, Παναγία, εικόνες. Σε αυτά επικεντρώνεται και δι΄ αυτών προκάλεσε οργανωμένα σάλο. Ο Παϊσιος ήταν το εργαλείο-ξεκίνημα-πρόφαση για να χτυπήσει Χριστό, Παναγία, Ιερές Εικόνες, Ορθοδοξία.

Απάντηση