Σκούρα και τραγικά τα πράματα με τους Μπενάκηδες των Αθηνών…

26 Σεπτεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Το να είσαι φρεσκοκουρεμένος και το μαλλί να φουντώνει και να σε πνίγει από τη κεφαλή μέχρι τα πόδια, μόνο ένας (ακόμα) γκαγκάς μπορεί να το πετύχει!!!

  === Οι τράπεζες έχουν ήδη καταβροχθίσει, 93 δις ΕΥΡΩ θαλασσοδάνεια που φορτώθηκε το κράτος, για κάλπικες ανακεφαλαιοποιήσεις μετοχικού ιδιωτικού κεφαλαίου!!!

  === Εκεί που μετά βασάνων και σφαγών δεν μπορούν να μαζέψουν άλλα 11,5 δις ΕΥΡΩ νέα χαράτσια, αρχίζουν να μουρμουρίζουν για νέα μαύρη τρύπα …31 δις ΕΥΡΩ!!!

  === Την ώρα που μας κοροϊδεύουν πως θα πιάσουν τόπο οι εκδορές στο τομάρι του λαού, εκεί και ξαναρχίζουν οι Ευρωπαίοι ληστές να μουρμουρίζουν, πως δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε, ούτε μέχρι το 2020 και να ξανασυσκέπτονται για την αναδιάρθρωση της ευρωζώνης, με έμφαση, να βρουν τρόπους να ξεφορτωθούν χώρες σαν την Ελλάδα,  στις οποίες θα φορτώσουν όλες τις απάτες των βορειοεβραιοπαίων τραπεζιτών!!!

  === Όλα τα δάνεια τα τρώνε οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες και την υπόλοιπη πλουτοκρατία και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων σε κατάσταση ξευτιλιστικής υποταγής και πρόστυχης δουλικότητας, συσκέπτονται με τους ππροδότες υπό τον δοσίλογο Παπούλια.

  === Σκούρα πολύ και τραγικά τα πράματα, μα πιο πολύ για μας….

Απάντηση