=== Η “μαχητική” δημοσιογράφος που έγινε βουλευτής… Από κυνηγός της αποκάλυψης Φιλιππινέζα της φίμωσης…

  === ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ… ΔΙΟΛΟΥ  ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ

  === Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΔΟΕ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

  === «Το  ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία και τα διαχειρίζεται ένα εξωκοινοβουλευτικό κέντρο» είπε η κ.Βούλτεψη και ανέφερε πως με βάση τα δικά της στοιχεία η υπόθεση που εμπλέκει τον κ.Μειμαράκη είναι μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2,5 εκ ευρώ.

  === «Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ;  Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε off-shore, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, γιατί εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο» συνέχισε την επίθεσή της κατά του ΣΔΟΕ η κυρία Βούλτεψη που άσκησε και κριτική στον Υπουργό Οικονομικών για το έγγραφο που έστειλε στη Βουλή ως προς τους 32 πολιτικούς.

  === «Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει καμία δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες, να είναι πιο προσεχτικός» κατέληξε.
IEFIMERIDA
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση