=== ΤΟ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ

  === Με την ανάρτηση  Τελειώνει οριστικά ο γολγοθάς-καταδίωξης της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κας Βασιλικής Καλούτση!!!, κατακαλόκαιρο 4 Αυγούστου 2012, σας προϊδέασα, για όσους θυμούνται την υπόθεση-γολγοθά της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, για το αίσιο τέλος της απίθανης καταδίωξής της.
  === Σας είπα λοιπόν, ότι αυτή τη πειθαρχική απόφαση-μπούσουλα για κάθε διωκόμενο, θα την ανεβάσω ολόκληρη μετά το καλοκαίρι, γιατί οι περισσότεροι blogoχτυπημένοι, ήσαν απασχολημένοι με τα κυμματάκια και έπρεπε να επιστρέψουν, για να ενημερωθούν σωστά!!! Σωστά???
  === Τα μπάνια τελείωσαν, τα νηπιαγωγεία ανώτερου επιπέδου ξεκίνησαν με γραμματική ίντερνετ και ας θυμηθούμε τους τίτλους των σχετικών αναρτήσεων στο http://avragioz.blogspot.com/ (οι φρέσκοι ας πάρουν μια τζούρα ανάγνωσης στο επί τόπου) για να μπούμε στο πετσί της μεγάλης υπόθεσης:

  === Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ, “ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ” ΤΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ
=== Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ
=== Τρίτη, 14 Απριλίου 2009  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. – ΑΧΕΠΑ – ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ
=== Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
=== Τρίτη, 28 Απριλίου 2009  ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ., κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.
=== Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ

=== Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ …ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ – ΚΑΛΟΥΤΣΗ, ΜΕ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !!!
=== Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.

Λίγο-πολύ, όλοι μας είμαστε από διωκόμενοι, έως καταδιωκόμενοι και τέτοια ντοκουμέντα μας είναι χρήσιμα για εμπλουτισμό των εγκυκλοπαιδικών μας γνώσεων. Η Απόφαση Σταθμός για το πειθαρχικό δίκαιο, είναι η παρακάτω:

Ο Μπαρμπανίκος και εκ μέρους της κας Βασιλικής Καλούτση, ευχαριστεί όλους τους φίλους bloggers, που με τις αναρτήσεις τους βοήθησαν στη σωστή διάδοση του προβλήματος και στην εν γένει συμπαράστασή τους.

ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης σας εύχεται ολόψυχα, αυτή η απόφαση να σταθεί αφετηρία για μια καινούρια αρχή. Καλή Επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.
Τι θα γινουν εκεινοι που ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ την καθηγητρια? Θα συνεχισουν να ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ?????

Απάντηση