=== Ναι, μέχρι στιγμής έχω διασταυρώσει την ίδρυση τριών END από τους κοπρίτες Αρτέμιο Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη. Πριν από έναν μήνα από τη Κρήτη (όπου ο “παρά τρίχα” τρισεκατομμυριούχος Λαμπράκης προσπαθούσε να ….μαζέψει χορηγίες σε ΕΥΡΑ) ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ τη μελλοντική, ευεργετικά εισπρακτική, ίδρυση END και στην Αυστραλία!!! Τι τα θέλει τα μαζέματα ο ….ζάμπλουτος????

=== Εδώ όμως στο Ελλάντα το χρεοκοπημένο, τα πράγματα δεν εξελίχθησαν καλά (κι΄ απ΄ ότι μαθαίνω και στο Αμέρικα με Καρυώτη, σκατά πάνε) και τα μπινελίκια πέφτουν σύννεφο, κυρίως κατά του Εμμανουήλ Λαμπράκη που είναι μόστρα, διότι ο αρχικός εμπνευστής της απάτης της μετοχής της Τράπεζας της Ανατολής (Banque D’Orient), και των …Αμερικάνικων Ομολόγων και του αμέτρητου αλλά αθέατου ρευστού, ο διαβόητος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΩΡΡΑΣ, δεν υπάρχει στο διαδίκτυο, ούτε ζωγραφιστός. Μόνο σε λίγα έγγραφα φαίνεται το όνομά του. Έτσι όπως τρέχουν πλέον τα πράγματα, δεν αποκλείεται ρε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε, να πουν στο τέλος, ότι άπαντα ήσαν δημιουργήματα της νοσηρής φαντασίας σου, επειδή σε τσίμπησε κουνούπι του Νείλου και δεν σε πρόλαβε ο ΕΟΠΥΥ, ….με αποτέλεσμα να στήσεις τηλεοπτικές μαλακίες απροετοίμαστος???…

=== Επειδή τις τελευταίες 20 περίπου μέρας γίνεται στη κυριολεξία της πουτάνας στο διαδίκτυο, από τη μια έχουμε την αποστασιοποίηση του καθηγητή Καρυώτη που λέει ότι δεν είναι πλέον μέλος της  END -καμίας πλέον END-  και ότι ΔΕΝ θέλει να ξέρει τίποτα πλέον (!!!!!!) γι΄ αυτήν, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, το εδώ κατασκεύασμα END, του Σώρρα και του Λαμπράκη, έβγαλε πριν λίγες μέρες ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ μια γελεία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, για να πει τι??? Ότι η εδώ END, δεν έχει καμία σχέση με την Αμερικάνικη END και ότι οι Αμερικάνικες κάνικες (γαμώ τη φιλανθρωπία τους) ονομάζονται “End National Dept – END” και όχι  “Ellas Never Die – END” που είναι η δικιά τους. Ξεχνάτε ρε λαμόγια τα σλόγκαν που είχατε στο κούτελο της ιστοσελίδας και στα σήριαλ του Μάκη???

=== Καλά, δεν βρέθηκε κανένας μαλάκας, να ειδοποιήσει τον Νικόλα τον Γεωργαντζά, για τέτοιες συγκλονιστικές ….διαφοροποιήσεις, και μας ούρλιαζε ως αναρχοφασίστας των Εξαρχείων και ως κόπανος, και μας καλούσε κατακαλόκαιρο, περί τα μέσα Αυγούστου 2012, με άρθρο που ο ίδιος μοίρασε σε δεκάδες ιστοσελίδες, να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ E.N.D., και για να μην έχουμε οποιαδήποτε αυταπάτη για ποια E.N.D. μιλάει ο καθηγητής στην απάτη, βάζει αμέσως κολλητά-επεξηγηματικά σε παράνθεση  (End National Debt -KAI- Ellas Never Die) ο τυχοδιώκτης …καθηγητής!!!! …ΟΠΩΣ:
Η E.N.D. (“Ellas Never Die” και “End National Debt”) καλεί σε σύναξη εκπροσώπους του ελληνικού λαού
Νίκος Γεωργαντζάς

του Νίκου Γεωργαντζά
Ο Δημήτρης Κυπριώτης έγραψε πρόσφατα ένα ωραίο άρθρο γιά τους αγώνες που απαιτούν «η Ελευθερία και η Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας» μας της Ελλάδος [1]. Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία γιά τις οποίες λαλεί ο Κυπριώτης αφορούν την πολλαπλή κατοχή της χώρας μας, πρωταρχικά βέβαια από το πολιτικό σύστημα της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας [2].
Δεν χρειάζεται λοιπόν να επαναλάβουμε εδώ τα περί της άμεσης ανάγκης που υπάρχει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια της η ελληνική μας κοινωνία. Σε τέλεια συναντίληψη με το σκεπτικό του Κυπριώτη, η E.N.D. [3] καλεί σε σύναξη όλες και όλους τους εκτός βουλής εκπροσώπους του ελληνικού λαού.
Στην σύναξη τούτη, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 2 (δύο) ή 3 (τρεις) εβδομάδες, η E.N.D. αποβλέπει στην λεπτομερή ενημέρωση και στενή συνεργασία όλων μα όλων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό μας κόσμο. Παρακαλώ αποστείλατε όλους όσους καταλόγους ηλεκρονικών στοιχείων των εκτός βουλής πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων έχετε στην διάθεσή σας στον πρόεδρο της E.N.D.:
Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης
Πρόεδρος της E.N.D.
Emmanuel Lambrakis <[email protected]>

Σας ευχαριστώ,
Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τις πράξεις της E.N.D. προς την εξάλειψη της εθνικής κρίσης και του χρέους της πατρίδος μας, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργανώσεως E.N.D. [3], εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV CRETA [4].
[1] Έφτασε η ώρα! Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάρει τώρα την τύχη της χώρας στα χέρια του!
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_7835.html
[2] Γιώργος Δ. Κοντογιώργης (2012), “Κομματοκρατία και Δυναστικό Κράτος”
http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=609279
[3] E.N.D.: “Ellas Never Die” και “End National Debt”
http://ellasneverdie.org/
[4] Τετάρτη 22 Αυγούστου του 2012, ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης στην TV CRETA
http://tvcreta.gr/v2/index.php?module=news&news_cat1_id=8&news_id=216

Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484, U.S.A.

ΚΑΙ, ΟΠΩΣ:

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ…ΤΗΣ E.N.D. — ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 3:03 μμ  —- ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: “Η E.N.D. (“Ellas Never Die” και “End National Debt”) καλεί σε σύναξη εκπροσώπους του ελληνικού λαού
Ο Δημήτρης Κυπριώτης έγραψε πρόσφατα ένα ωραίο άρθρο γιά τους αγώνες που απαιτούν «η Ελευθερία και η Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας» μας της Ελλάδος [1]. Η ελευθερία και….. ….. ….. ….. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ, ΙΣΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!!!!

Αυτή η ταύτηση των δύο “διαφορετικών οργανώσεων” από τον Γεωργαντζά (που σημειωτέον μέχρι πριν από δύο μήνες υπήρχε σαν σλόγκαν και στην ιστοσελίδα “Ellas Never Die”) εξακολουθεί ΒΛΑΚΩΔΩΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ…. FORUM Συζητήσεων, της ιστοσελίδας των ηλίθιων απατεώνων εσωτερικού.

Επίσης, τους έχει διαφύγει η παρακάτω αναφορά της ιστοσελίδας τους:

“………Ελληνίδες, Έλληνες,

Ελάτε μαζί μας, γίνετε υποστηρικτές και μέτοχοι στην “END”. Εμάς, τους ιδρυτές της “END”, πιθανόν να μας σταυρώσουν, να μας τσιμεντώσουν, να μας κάνουν θύματα τροχαίου ατυχήματος, να μας εξοντώσουν με ανακοπές και ανευρύσματα εγκεφάλου, να μας εκτελέσουν. Εσείς θα συνεχίσετε και θα νικήσετε.

Είμαστε ήδη αρκετοί, ελάτε να γίνουμε ΟΛΟΙ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Αμερικής και ιδιαίτερα τον γιατρό Εμμανουήλ Λαμπράκη, τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη και τον καθηγητή Νικόλαο Γεωργαντζά για την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ τους, την αμέριστη βοήθειά τους, την συμπαράστασή τους και τους αγώνες τους.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ στην Πατρίδα, που δούλεψαν και δουλεύουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για το κοινό όραμα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.”

Και για να μην επιμένουν, ότι ούτε καν τον ….ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ γνωρίζουν (είναι ο κοπρίτης που ουσιαστικά ίδρυσε και τις τρεις -3- “END”, ας ξαναθυμηθούμε σε ποιους απάντησε η ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ (που δεν είναι η έδρα του δωρεολήπτη ) επί φανταστικού-υποθετικού ερωτήματος που υπέβαλε ο Σώρρας (και όχι επί υποβολής δήλωσης δωρεάς, όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζεται – Δήλωση δωρεάς δεν υποβλήθηκε ποτέ των ποτών ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και φυσικά, ουδέποτε καταβλήθηκε έστω και 1 σεντ σαν φόρος δωρεάς):

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ μαλακία δεν είναι “δήλωση δωρεάς” αλλά υποθετική απάντηση, επί υποθετικού ερωτήματος των απατεώνων, για να φανεί επί δημόσιου εγγράφου, το τι φόρος αναλογεί ….ΑΝ ΥΠΟΒΑΛΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ!!!

Αν αυτές τις πουστιές τις είχε κάνει ένας περιπτεράς ή ένας …τορναδόρος, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, και από την εισαγγελία του Αγρίου Τράγου!!!

 Επνερχόμενος στη πρόσφατη ανακοίνωση των αληταράδων εσωτερικού, σας σημειώνω απλώς να προσέξετε, ότι αφενός αποστασιοποιούνται έντρομοι από το νέο αεριτζήδικο άλμα των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους, Σώρρα και Λαμπράκη, με τα δήθεν Ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου (αυτή τη φορά) αλλά συγχρόνως ….δείχνουν και αξιοπερίεργο “ενδιαφέρον” μήπως και αμφιβάλουμε για τη νέα ΔΙΕΘΝΗ κομπίνα τους: “….

ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ μεταξύ του συμφέροντος των κατά φαντασία μετόχων της από αμνημονεύτων χρόνων αποβιωσάσης Τράπεζας της Ανατολής και του …εθνικού συμφέροντος απαλλαγής της Ελλάδας από το χρέος –End National Debt-END που τάχα δεν έχουν σχέση- και λέγουν ως δίπορτη Ellas Never Die-END : “Διαρκής και μοναδικός στόχος μας είναι η έκφραση των δίκαιων αιτημάτων των μετόχων της Τράπεζας Ανατολής και η χρήση των μετοχών αυτών για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον οικονομικό ζυγό. Για το σκοπό αυτό έχουμε προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, που χαρακτηρίζονται από εκτεταμένη προετοιμασία και συνέπεια.”

Ενώ, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερικάνικη END (ούτε τη Καναδέζικη φαντάζομαι – των ….ίδιων πάντα Ελληνοαμερικάνων), προσθέτουν ακόμα μία παπαριά για κάτι που δεν τους ενδιαφέρει, ως μή έχοντες σχέση με τον Λαμπράκη: “…..Παρακαλουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις του κ. Λαμπράκη και των συνεργατών του, αναφορικά με τα συγκεκριμένα ομόλογα και αναμένουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις που να πιστοποιούν τη νομιμότητα τους…..”

Τόσο αδιάφορο τους είναι, το τι κάνει ο απατεώνας Λαμπράκης… ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ???… ΔΕΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ (και τη Τρίπολη της καθ΄ ύλην αρμόδιας Δ.Ο.Υ. που δεν την ρώτησαν), ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΚΩΛΟΦΑΓΟΥΡΑ???…. Άσε, που δια στόματος του ανεκδιήγητου Νικόλα Γεωργαντζά, μας καλούν ταυτόχρονα και οι δύο οργανώσεις END!!!!, σε σύναξη, σε συστράτευση, σε εξέγερση, για αναγνώριση της αξίας 4 πεθαμένων μετοχών ανύπαρκτης τράπεζας!!!! για τις οποίες έβγαλαν νέα ψέματα στη Ρόδο, για δήθεν αναγνώριση της …αξίας τους!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από τα πολλά σβησίματα στο φόρουμ της απάτης, το σχόλιο Νο 1677,  έχει γίνει πλάον Νο 1583 και βλάπουμε…. Σωρρασμένοι, έεεε, Σωρρασμένοι!!!…

5 Comments

 • Ο/Η εξωγήινος λέει:

  Άρθρο 87 ν.δ. 118/1973, όπως ισχύει: Αρμόδιος οικονομικός έφορος

  Αρθρον 87.

  1. Επί φόρου δωρεάς και προικός αρμόδιος διά την παραλαβήν των
  δηλώσεων και την βεβαίωσιν του φόρου είναι ο οικονομικός έφορος της
  περιφερείας της κατοικίας του δωρητού και προικοδότου αντιστοίχως.

  Άρα αν ο δωρητής κατοικεί στην Πάτρα, εκεί υποβάλλεται η δήλωση.

  Μόλις έμαθαν πόσος είναι ο φόρος, ….. “λούφαξαν”.
  Δηλαδή δεν έχουν ούτε το 0,5% από όσα λένε …….
  Στα χαρτιά και στα λόγια, είμαστε όλοι δισεκατομμυριούχοι.

  Επίσης οι E.N.D. θα φαγωθούν και μεταξύ τους ……………..

 • Ο/Η Σκεπτομενος Πολιτης λέει:

  Επίσης σε ότι αφορά της ¨Αμερικάνικη ¨ ΕΝΔ δεν ξέρω εαν υπάρχει η όχι …. το σίγουρο είναι οτι σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων , η έδρα της El-End National Debt είναι στην Αθήνα ( Αντήνορος 24 )

 • Ο/Η Σκεπτομενος Πολιτης λέει:

  Αγαπητέ Μπαρμπανίκο

  Η υπόθεση με τα ομόλογα κάθε άλλο παρά καινούργιο φρούτο της END – End National Depth – είναι ._
  Αντιθέτως είναι το κύριο όχημα πάνω στο οποίο βασίστηκε η συμμορία για να στήσει τον σχεδιασμό της για εκλήρωση των στόχων της ._
  Στόχοι που αναμφίβολα αποσκοπούσαν στο κοινό καλό .
  Τώρα το εαν το κοινό καλό μας εξεταζόμενο από την δική τους οπτική γωνία , ήταν διαφορετικό απο αυτό που αντιλαμβανόμαστε οι υπόλοιποι καμμία σημασία δεν έχει ._
  Αρκει που είχαν όραμα και στόχους .-
  Αλλωστε οι πρώτοι η οι τελευταίοι είναι που έχουν τέτοια οράματα για το έθνος και την κοινωνία ._
  Παπαδόπουλος , Ιωαννίδης , Γιωτόπουλος – για να μην αναφέρω πολιτικούς κλπ – για ποιόν έκαναν ότι έκαναν ;
  Ας μην είμαστε αχάριστοι …!!!!

  ΥΓ Αφήνοντας την πλάκα , εξέτασε το θέμα βγάζοντας την οικονομική διάσταση ως προς τις επιδιώξεις τους , προσέθεσε / διευκρίνησε , στους όρους τους περί αναθεώρησης του συντάγματος την καθιέρωση αμεσης δημοκρατίας και ανακήρυξη της ΑΟΖ , θυμίσου τα γεγονότα του Ιουνίου 2011 και τα ¨προφητικά ¨δημοσιεύματα για φθινόπωρο και χειμώνα – συνθήκες Αργεντινής , αρματα μαχης για προστασία τραπεζών , θερμο επεισόδιο με Τουρκία λόγω ερευνών Κύπρου κλπ – και φαντάζομαι οτι θα οδηγηθείς σε δυσάρεστα συμπεράσματα για τους σκοπούς τους αλλά και τον ρόλο εκάστου καθηγητού .

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Δεν μ΄ αρέσει να παινεύομαι, αλλά είμαι αυτός που πρωτοξεκίνησε τις αποκαλύψεις της απάτης και ακόμα δέχομαι κακόβουλες επιθέσεις. Εξ αρχής τους αντιμετώπισα σαν απατεώνες και είχα τη χαρά να δεχθώ επαίνους από Ελληνοαμερικάνους που δεν τολμούσαν να μιλήσουν δημόσια. Από εκεί και μετά, η μια αποκάλυψη έφερε την άλλη και βοήθησαν πάρα πολλοί μπλόγκερς.

   • Ο/Η Σκεπτομενος Πολιτης λέει:

    Αγαπητέ μου είναι γνωστή η καθοριστική συμβολή σου στην αποκάλυψη των απατεώνων και αυτό στο αναγνωρίζουν όλοι οι έχοντες νού … – Για τους άλλους φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει …. –

    Αυτό για το οποίο σου αξίζουν ιδιαίτεροι επαινοι είναι το ότι πρώτος εσύ ξύπνησες τους υπόλοιπους – μεταξύ αυτών και εμένα – για να ψάχνουν …

Απάντηση