===  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΞΕΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: ==> “ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ – AJC Forum Global 2013

   === Το Παγκόσμιο Φόρουμ AJC, είναι η παγκόσμια Εβραϊκή εκδήλωση υπεράσπισης των Εβραϊκών συμφερόντων, που γίνεται κάθε χρόνο.
   === Με συμμετέχοντες προσωπικότητες από 50 χώρες και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Παγκόσμιο Φόρουμ προσφέρει τρεις ημέρες ετοιμοπαράδοτη εκπαίδευση,  κατάρτιση και έμπνευση.
   === Το 2013, οι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Φόρουμ AJC, θα είναι και πάλι μέρος της αποκλειστικής ομάδας, που θα προσφέρουν μοναδική πρόσβαση, στους ηγέτες του κόσμου και σε φορείς λήψης αποφάσεων.
   === Εσείς, θα είστε μέρος αυτού του κλειστού κύκλου???

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν Elmar Mammadyarov και ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας Radosław Sikorski, επιβεβαίωσαν όλοι, ότι θα παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Εβραϊκό Φόρουμ AJC 2013.
Εσείς θα είστε???”

=========
Αυτή είναι η καταχωρημένη διαφήμιση του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ – ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ “American Jewish Committee (AJC)” στην διεύθυνση http://www.ajc.org/site/c.ijITI2PHKoG/b.6543753/k.342/AJC_Global_Forum_2013_HOME.htm, για το ετήσιο συνέδριο των αρχισιωνιστών τον Ιούνιο του 2013.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ — ΕΣΕΙΣ???????

Άλλος για ….ετοιμοπαράδοτη σιωνιστική-εθνικιστική εκπαίδευση,  κατάρτιση και έμπνευση?????… Στον INNER κύκλο τους!!!!!!!

Απάντηση