Γιατί δεν ελέγχει το ΚΕΕΛΠΝΟ ο Σαμαράς κι΄ ο Λυκουρέντζος???

3 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Ο υπουργός υγείας αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση που κατέθεσαν προ δυο μηνών πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η δοκιμαζόμενη κοινωνία όμως ζητάει εδώ και τώρα διαφάνεια και έλεγχο παντού, όσο ψηλά και αν βρίσκεται κάποιος

=== Τα όσα έχουν καταγγελθεί και κατατεθεί με την μορφή ερώτησης από πέντε βουλευτές της του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ, παράλληλα με τα αλληλοκαρφώματα της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου Υγείας σχετικά με την αναμενόμενη προμήθεια μαμούθ για τον έλεγχο του αίματος, κατέστησαν αναγκαία την άμεση πρωθυπουργική παρέμβαση για το θέμα.

  === Ήδη το Μαξίμου έχει μια πρώτη εικόνα για όσα διαδραματίζονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας με σύντομο χρονικό διάστημα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα δώσει εντολή για να διερευνηθεί ενδελεχώς και με πλήρη διαφάνεια για το τι γίνεται, αλλά και τι γινόταν στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν στο συγκεκριμένο κρατικό μαγαζί. Ο πρωθυπουργός  έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι αμείλικτος ανεξάρτητος  σε θέματα διαφάνειας και διαφθοράς, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και αξιωμάτων. Όπως μας έλεγε χτες στέλεχος που βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά «η δοκιμαζόμενη κοινωνία  ζητάει εδώ και τώρα διαφάνεια και έλεγχο σε όλα τα επίπεδα, όσο ψηλά και αν βρίσκεται κάποιος»

=== Στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ήδη έχει μπουκάρει το ΣΔΟΕ, ωστόσο μέχρι σήμερα το θέμα δεν έχει προχωρήσει περαιτέρω εγείροντας μια σειρά από ερωτηματικά, για το αν υπάρχει κάποιος «αόρατος δάχτυλος» που μπλοκάρει την εξέλιξη της έρευνας;

  === Η εφημερίδα μας έχει ζητήσει επανειλημμένα ΔΗΜΟΣΙΑ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, το κάνει και σήμερα, να ξεσκεπαστεί η υπόθεση και όλες οι παράμετροι της, είτε αφορούν τον «διαγωνισμό κολοσσό», που προωθείται, είτε αφορά παλαιότερες υποθέσεις για τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, όμως ο κ. Λυκουρέντζος σφυρίζει αδιάφορα αρνούμενος να απαντήσει.

ΠΗΓΗ:  greeknews.biz

Απάντηση