=== Με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα END και END και Λαμπράκης και Σώρρας και το κακό συναπάντημάς μας, εμείς εδώ, οι φλογεροί Tsoutsouneros, πραγματοποιήσαμε ανεξάρτητη επιστημονική πολιτικοοικονομική έρευνα στη μακρινή και ξωτική αλλά και διεφθαρμένη Botsovalia, επί άλλων περιπτώσεων τρισεκατομμυριοσύνης άνευ τρισεκατομμυρίων και χωρίς καμία συστημική βοήθεια από τον ανεκδιήγητο Γεωργαντζά, βγάλαμε τα ασφαλή μας συμπεράσματα, για το τι δέον γενέσθαι, προκειμένου να τα ματσώσουμε στα γρήγορα και να προκάνουμε να σωθούμε σε μια χώρα.

  === Ας δούμε λοιπόν τι δείχνει η επιστήμη, για τις συγκεκριμένες άλλες, διεθνιστικές τρισεκατομμυριοσύνες:
  === Πρέπει να αναλαμβάνεις την πώληση αυτοκινήτων τρίτων και να υπεξαιρείς το τίμημα.
  === Πρέπει να διακινείς κλεμμένα και ακυρωμένα δηνάρια, προερχόμενα από τριτοκοσμική και εμπόλεμη πλούσια χώρα, όπως για παράδειγμα ήταν η περίπτωση του Κουβεϊτ μετά την εισβολή του ΙΡΑΚ, σε βαλίτσες, με τη βοήθεια αποφασισμένων για όλα φουσκωτών τραμπούκων.
   === Πρέπει να αποκτάς τσάμπα πλαστά αντίγραφα αρχαίων αγαλματιδίων και να τα πουλάς σε άσχετους και μουρλούς επιδειξίες πλούτου,
  === Πρέπει να έχεις ευχέρεια λόγου, για να εξαπατάς επιτηδείως, αλλά και για να απειλείς με επιτυχία. Εν ανάγκη, πρέπει να κουβαλάς κανένα ούζι ή κανένα καλάσνικοφ, για να δίνεις σε όλους να καταλαβαίνουν ότι δεν αστειεύεσαι.
   === Πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες, ώστε να προστατεύεις τα νώτα σου από ύποπτα χτυπήματα συνεργατών. Αν οι μυστικές υπηρεσίες σε εφοδιάσουν με μερικές πλαστές ταυτότητες, είναι το ότι καλύτερο.
  === Πρέπει να έχεις αξιοπρεπές ποινικό μητρώο, εμπλουτισμένο με καταδίκες για απάτες και υπεξαιρέσεις και άλλα περίεργα.
   === Πρέπει να έχεις την άνεση ανώτατου κομματάρχη πολλών αποχρώσεων, ώστε να είσαι χρήσιμος στον εαυτό σου, σε κάθε περίπτωση διεφθαρμένων συγκυβερνήσεων, με ανάπτυξη δημόσιων σχέσεων, με κάθε διεφθαρμένο βουλευτή.
  === Πρέπει να μην απογοητεύεσαι στη πάσαν πρώτη αποτυχία, ακόμα και αν απέτυχες προσωρινά, να κοροϊδέψεις, αυτήν ταύτην την ….Ιερά Σύνοδο.
  === Πρέπει κάθε αντιπαλό σου να τον απειλείς κατ΄ ιδίαν, αλλά και οικογενειακώς, για να μην έχει το αίσθημα της μοναξιάς.
  === Πρέπει να φουσκώνεις τα στήθια σου με όση ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ αρπάζεις από ΄δώ κι΄ από ΄κεί, κάθε φορά που φορτώνεσαι με μηνυτήριες αναφορές, αλλά κυρίως με ποινικές διώξεις.
   === Πρέπει να έχεις σύντροφο ανάλογου με εσένα επιπέδου, σε κάθε περίπτωση που αποφασίσεις να παντρευτείς, ώστε να σε ξεκουράζει στα δύσκολα καθήκοντα που έχεις αναλάβει.
  === Πρέπει οι κορυφαίοι συνεργάτες σου, να προστρέχουν προς υπεράσπιση του ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ σου προφίλ και της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ σου. Εν ανάγκη κατασκευάζεις και το δικό σου ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να μη τολμούν να σε αγγίξουν για τα ιδεολογικά σου πιστεύω.
   === Πρέπει με υπερηφάνεια να δηλώνεις και να ομολογείς ενώπιον των δικαστών, όταν είσαι κατηγορούμενος, ότι πριν αρχίσεις να παίζεις με απάτες τον τρισεκατομμυριούχο, χωρίς τρισεκατομμύρια, δεν είχες μία, ούτε για σάντουϊς από τα βρώμικα και λερωμένα των λαϊκών αγορών και τις μηνυτήριες αναφορές να τις κάνεις βεντάλιες και να δροσίζεσαι, όταν η αίθουσα δεν κλιματίζεται.
   === Πρέπει να μη βγαίνεις εκτός Ελλάδας, όταν οι κομπίνες σου περιλαμβάνουν χώρες οι οποίες δεν σέβονται τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Αν κάνεις τη μαλακία και βγεις (π.χ. στην Αγγλία που μας έχουν κλέψει τα αγάλματα του Παρθενώνα), αφενός να τους καταγγείλεις και αφετέρου να μη ξαναπάς, όχι στην Αγγλία, αλλά πουθενά.

  === Καμιά φορά, ακόμα και τα παραμύθια γίνονται εφιάλτες Νικόλα….

Απάντηση