=== ΓΙΑΤΙ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΔΟΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ??? ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ….ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ???

   ===Η εικόνα που βλέπετε μόστρα-φάτσα στην αρχή, είναι η εταιρεία παραγωγής φιαλών με διεύθυνση, τη διεύθυνση που δηλώνουν οι απάτες, σαν έδρα του τραπεζικού κολοσσού!!!
Στην αρχή, από το twitter του Αδώνιδος Γεωργιάδη, είχα πάρει, όπως οι περισσότεροι, και είχα διαβάσει τις δύο εικόνες με το διαβόητο έγγραφο που έδειχναν οι ασύλληπτοι Λαμπράκης και Σώρρας στο καραγκιόζ-μπερντέ. Φούντωσα από απορίες και με γουρλωμένα μάτια καταλήγω στο ΚΑΛΑΜΙ. Ας διαβάσουμε:

  === Η μεγάλη απάτη
=== Τα έγγραφα που έδωσαν στον πρωθυπουργό, στον ‘Αρειο Πάγο, σε υπουργό, στην Βουλή κλπ, οι ”εθνοσωτήρες” με τα …600 δισ. δολάρια.
=== ΓΕΓΟΝΟΣ: ”Κρατικά ομόλογα” 600 δισ. δολ. κλπ δεν έχουν οι ”εθνοσωτήρες”, απλά επειδή ΔΕΝ υπάρχουν. Ανακυκλώνουν και αναπροσαρμόζουν, οι ίδιοι άθρωποι, το παραμύθι με τις χωρίς αξία ”μετοχές” της -ανύπαρκτης- ”Τράπεζας της Ανατολής” με άλλο προϊόν.

=== Οι φερόμενοι ως ”εθνοσωτήρες” με τα…600 δισ. δολάρια που θα ”σώσουν” την Ελλάδα, παρουσίασαν -από ότι φαίνεται- κατασκευασμένα έγγραφα γιά να εξαπατήσουν τον κόσμο στην Ελλάδα.
   === Συγκεκριμένα, έδωσαν στην δημοσιότητα το έγγραφο 2α-2β, που απευθύνεται στον Αρειο Πάγο, στην Βουλή, στον υπουργό Οικονομικών κλπ. στο οποίο αναγράφεται (περιοχή 1, κορυφή, εγγράφου 2α) ότι αποστολέας είναι η εταιρία ”Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc”, με υπεύθυνο τον Greg Pappas και έδρα την πόλη Woodbridge, περιοχή Ontario, Καναδά.
=== Η εταιρία και ο υπεύθυνός της δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι δηλωμένοι στον Καναδά και συγκεκριμένα στην κομητεία Οντάριο.
Ο Greg Ρappas είναι υπαρκτό πρόσωπο και το τηλέφωνο ανήκει σε αυτόν. Ζήτησε χρόνο και μελέτη του εγγράφου γιά να απαντήσει στην ερώτηση του ”Κ” (4:12 απόγευμα ώρα Ν. Υόρκης, Τετάρτη 3 Οκτ. ’12), αν πιστοποιεί την ύπαρξη του εγγράφου που φέρει την υπογραφή του.
=== Στη περιοχή 1, κορυφή, εγγράφου 2α, φαίνεται ότι το κομμάτι με τον αποστολέα στην κορυφή, είναι κολλημένο πάνω στο έγγραφο (η αλλαγή χρώματος στο ”μπακγκράουντ” το πιστοποιεί).
=== Η διεύθυνση που αναγράφεται στο έγγραφο (60 Μarycroft Ave., Woodbridge, Ontario, unit or suite #4), ανήκει σε… εταιρία που φιάχνει πλαστικά μπουκάλια και όχι σε εταιρία μετοχών κλπ. (κοιτάξτε διεύθυνσή της, ανοίγοντας το παραπάνω ”λινκ”, στα δεξιά).
Στην προτελευταία παράγραφο του έγγραφου 2β, αναγράφεται ως εταιρία: Federal Funding & Investments Group, Inc. Toronto, Καναδά… Τέτοια εταιρία ΔΕΝ υπάρχει.
=== Το ”πιστοποιητικό” (3) δείχνει ότι ο αναγραφόμενος σε αυτό είναι αδειούχος… συμβολαιογράφος Καναδά και τίποτα άλλο. Το δε προξενείο της Ελλάδας απλά το επικυρώνει. ΔΕΝ είναι ”αποδεικτικό” ύπαρξης χρημάτων, όπως ισχυρίστηκαν σε συγκέντρωσή τους σε ξενοδοχείο της Αθήνας και σε τηλεοπτικά κανάλια, επιδεικνύοντας το έγγραφο!!!!

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

Απάντηση