=== Είχαμε και έχουμε σε εξέλιξη, αφενός τη σκανδαλάρα με το περιπλανώμενο CD φοροφυγάδων, των Βενιζέλου -Παπακωνσταντίνου – Διώτη εξαφανισμένο σε τσέπες μπάκα-τσέλικες, και αφετέρου τη σκανδαλάρα των ύποπτων πληρωμών σε προμηθευτές και εργολάβους του υπουργείου υγείας, συνοδευόμενες με εντονότατα ύποπτες αποδεσμεύσεις λογαριασμών, υπολόγων για παρανομίες προμηθευτών!!!

  === Έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι στη διεφθαρμένη γαλαζιοπρασινορόζ κυβέρνηση του Σαμαρά-Μπενάκη, τον οποίο τα διεθνή ΕΒΡΑΪΚΑ ΛΟΜΠΙ έχουν ξεσκιστεί να στηρίζουν με νύχια και με δόντια, και εκεί που δεν το περιμένει κανείς, βλέπουμε μια οπερετική εισβολή ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ της ΠΑΠΑΡΗΓΑ στο ….πεντάγωνο!!!!

  === Για το πότε θάφτηκαν τα φλέγοντα θέματα σαπίλας και διαφθοράς, μέσα στην ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ της Παπαρηγικής πολιτικής αλητείας, στήριξης του διεφθαρμένου καθεστώτος, από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ της κυβέρνησης και των εργολαβοτραπεζιτών, ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Ακόμα και με τη μπαρούφα των 600 δις των άφραγκων Σώρρα και Λαμπράκη, βρήκε τον χρόνο (έστω και αρνητικά) να ασχοληθεί ο αχυράνθρωπος Στουρνάρας, όταν επί 1,5 χρόνο κανένας υπουργός δεν είχε αναφερθεί!!!!

  === Ειδικότερα, στο αχούρι του ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ, του διαδόχου των διαπλεκόμενων με τα πιράνχας  Αβραμόπουλου, Ξενογιαννακοπούλου, Λοβέρδου, είναι από χρόνια γνωστό, ότι οι διοικητές νοσοκομείων και ασφαλιστικών οργανισμών, εξοφλούν τις οικονομικές υποχρεώσεις των νοσοκομείων προς προμηθευτές υλικών και υπηρεσιών, με την “σειρά” της αρεσκείας τους. Δηλαδή με βάση τις προσβάσεις στη διεφθαρμένη εξουσία, του καθενός εργολάβου, του καθενός προμηθευτή. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ήταν και είναι εν γνώσει, όλων των διατελεσάντων υπουργών υγείας της τελευταίας 15ετίας διαφθοράς στον χώρο. Αυτή η γνώση, είναι που συνιστά και τη συνενοχή όλων των υπουργών υγείας στην εκτεταμένη διαπλοκή.
   === Από  χρόνια επίσης είναι γνωστό, ότι οι προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ., έχουν κατάλογους οφειλετών του δημοσίου, από όπου ΑΝΑΣΥΡΡΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα ονόματα εκείνων που έχουν ΚΑΙ πολιτική δύναμη και αρχίζουν και πιέζουν. Η “ΣΕΙΡΑ” όσων αρπάζουν το χρήμα έρχεται, με βάση τις επιθυμίες της κεντρικής κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ (ακόμα και όταν είναι σε ελεγκτική και δικαστική εκκρεμότητα ΚΑΙ αντίθετα να ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…..
   === ΟΜΟΙΩΣ, οι έλεγχοι ΣΔΟΕ και ΣΕΥΥΠ, κατευθύνονται επιλεκτικά, ΜΟΝΟΝ προς τα ΕΚΕΙ που ΘΕΛΕΙ να ασκήσει ΠΙΕΣΕΙΣ η εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΩΝΤΩΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ…….
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΟΠΕΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ…….

ΥΠΕΡ …ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ????

Απάντηση