=== Τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (και όχι μόνο), ανήκουν στην κρατική ναυπηγική βιομηχανία του Eμιράτου Aμπου Nτάμπι “Abu Dhabi Mar” η οποία κατέχει το 75,1% και στη Γερμανική ThyssenKrupp κατά το 24,9%. Είναι για την Ελλάδα, μια 100% ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση.

Η ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία “HELLENIC SHIPYARDS” των παραπάνω 100% ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ εταιρειών, ευθύνεται για πολλά τεράστια σκάνδαλα σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου, δεν έχουν κάνει καμία επένδυση στην Ελλάδα και θέλουν να είναι μονίμως κρατικοδίαιτες (αδιαφορούν για απόκτηση άλλης, μεγάλης πελατείας, εκτός του Ελληνικού δημοσίου).

Οι υποχρεώσεις της εν λόγω ΞΕΝΗΣ εταιρείας προς το Ελληνικό Δημόσιο, ξεπερνούν τις όποιες υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου προς αυτήν και αν ληφθούν υπόψη οι εκκρεμότητες των σκανδάλων, τότε θα πρέπει να μιλάμε για ανάγκη λουκέτου, για να ξεφορτωθούμε μια εγκληματική οργάνωση.
Η εισβολή στο πεντάγωνο από τραμπούκους, επαγγελματίες εργατοπατέρες των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, δεν έχει να κάνει με εξόφληση δεδουλευμένων από το κράτος (!!!!) αλλά αφενός για να αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη από τα νέα τεράστια σκάνδαλα του Βενιζέλου  και του Λυκουρέντζου των τελευταίων ημερών (CD φοροφυγάδων – παράνομες πληρωμές) και αφετέρου για να πιεστεί το κράτος, να εξασφαλίσει και άλλα ΘΑΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ στην ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ανώνυμη εταιρεία “HELLENIC SHIPYARDS” ή για να της καταβληθούν ανεξέλεγκτα απαιτήσεις της, αδιαφορώντας για τις εις βάρος της εταιρείας απαιτήσεις του Ελληνικού δημοσίου.
Ας μου εξηγήσουν αυτοί που είχαν την ιδέα να εισβάλουν (έστω για φραμπαλά) στο πεντάγωνο, για πιο λόγο, ποτέ στη “συνδικαλιστική” τους ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ζωή, δεν διανοήθηκαν να κάνουν αντίστοιχη επίθεση, κατά των διοικητικών εγκαταστάσεων των ξένων ιδιοκτητών, έστω για φραμπαλά. Αυτοί τους χρωστούν και ΟΧΙ το κράτος. Αν το κράτος χρωστά στ΄ αφεντικά τους, τ΄ αφεντικά τους χρωστούν στο κράτος πολλά περισσότερα. Αυτοί δε, σαν εργαζόμενοι, μόνο κατά του άμεσου εργοδότη τους οφείλουν να στρέφονται και όχι κατά των πελατών του. Το πως επιλύονται οι διαφορές, μεταξύ του ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ εργοδότη τους και του Ελληνικού δημοσίου, οι αισχρά κατευθυνόμενοι εργατοπατέρες το γνωρίζουν, αλλά προτιμούν να στρέφονται κατά του Ελληνικού κράτους, για να προωθήσουν τα άνομα συμφέροντα των εργοδοτών τους.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ η προβοκάτσια έγινε, για καθαρά εκβιαστικούς λόγους, για να πιέσουν υπέρ των παράνομων απαιτήσεων των ξένων ιδιοκτητών των ναυπηγείων.

Απάντηση