=== ΣΦΑΓΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ….ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΚΗ

   === “Εκτός δημοσίου ακατάλληλοι, διεφθαρμένοι και απόντες”
=== “Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς των υπηρεσιακών συμβουλίων που σύστησα”
=== «Η κυβέρνηση, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μου, θα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει, να απομονώσει, να αποξενώσει, από την τεράστια πλειοψηφία των άξιων υπαλλήλων, μερικές χιλιάδες υπαλλήλων, που είναι μετρημένες αλλά δεν μπορούν να καθοριστούν εκ των προτέρων, που είναι αποδεδειγμένα, διαπιστωμένα ακατάλληλοι, όπως προβλέπει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας. Η ακαταλληλότητα προβλέπεται στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, θα διαπιστωθεί με τις …νόμιμες διαδικασίες, οι οποίες επαναλαμβάνω ότι ….δεν περνάνε από την αξιολόγηση.
=== Είναι μια διακριτική διαδικασία, η οποία θα γίνει όπως προβλέπει το νομικό μας πλαίσιο, και η κρίση θα γίνει από …..νομίμως συγκροτημένα υπηρεσιακά συμβούλια.
=== Εκτός από αυτή την κατηγορία, υπάρχει η κατηγορία των πειθαρχικά υπόλογων. Και εκεί ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας προβλέπει διαδικασίες. Νόμιμες διαδικασίες, οι οποίες θα τηρηθούν. Και φυσικά, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όπως προβλέπει ο κώδικας, όσοι οδηγηθούν  στα πειθαρχικά συμβούλια με το ερώτημα της οριστικής παύσης και καταδικαστούν, θα οδηγηθούν στην έξοδο. Όλες οι πειθαρχικές καταδίκες θα εγκριθούν δεόντως.
=== Το ίδιο θέλω να πω και για τους υπαλλήλους εκείνους οι οποίοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα και μακροχρόνια από την υπηρεσία τους. Πάλι με τις νόμιμες διαδικασίες θα κριθούν από υπηρεσιακά συμβούλια.»
=== «Βρισκόμαστε πλέον στη μέση και προχωράμε στην ολοκλήρωση των σχετικών εκθέσεων……. Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη μετά το τέλος της αξιολόγησης των δομών θα επακολουθήσει η αξιολόγηση του προσωπικού. Η προεργασία έχει ξεκινήσει. Η αξιολόγηση του προσωπικού θα γίνει.»
Κατά τα άλλα….. «η  αξιολόγηση δεν θα έχει σκοπό τις απολύσεις. Η αξιολόγηση δεν συνδέεται με απολύσεις και δεν οδηγεί σε απολύσεις.»

  === Αυτές τις αντιφατικές, αλληλοσυγκρουόμενες αθλιότητες είπε ο καραγκιόζης της ΔΗΜΑΡ στην ΧΟΥΝΤΙΚΗ κυβέρνηση Σαμαρά – Μπενάκη, κάτοχος του χαρτοφυλακίου αχυράνθρωπου διοικητικής απορρύθμισης και διάλυσης του Ελληνικού Κράτους, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, ένας ακόμα τρισάθλιος ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, στη διοργανωθείσα από τον ίδιο ημερίδα ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ με τίτλο «Ανασχεδιάζοντας τη Δημόσια Διοίκηση», και φερετζέ τους εγκάθετους χουνταίους της παρακρατικής οργάνωσης, με την επωνυμία  “Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης” για να διαδώσει την προειλημμένη απόφαση, για την εκδίωξη από το δημόσιο, όσων υπαλλήλων βρεθούν να μην είναι υπηρέτες του σάπιου και διεφθαρμένου χουντικού καθεστώτος. Μίλησε ο τρισάθλιος φασίστας, για καθαρά τυπική διαδικασία που ήδη έχει ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ από τη διεφθαρμένη κυβέρνηση και απλά, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ, “νέα” ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, τα οποία απλά θα επικυρώσουν τις παράνομες αποφάσεις, επιβεβαιώνοντας σαν πειθήνια σκυλιά, τους ήδη ανακοινωμένους ισχυρισμούς του Μανιτάκη και του φασιστικού καθεστώτος ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, περί διαπιστωμένης ακαταλληλότητας, περί υπόλογων, περί απουσιαζόντων από την υπηρεσία……
=== ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΟΙ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ -ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ- ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ???????? ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ ΡΕ……

Απάντηση