=== ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ!!!

  === Το περιστατικό συνέβηκε στο Γκούντις της Ομόνοιας, λίγες μέρες πριν τις εκκαθαριστικές επιδείξεις του Δένδια. Ο αφεντικός ξέχασε να κατουρήσει φεύγοντας από γνωστό ξενοδοχείο και λόγω της γνωστής συχνοουρίας του και επειδή του είχαν τελειώσει τα σακουλάκια, μπαίνει με τον φρουρό του στο Γκούντις, πρωτίστως για κατούρημα, αλλά όταν τελείωσε, οι μυρουδιές από τα καμένα ξίγκια και τα Ε-450 διακοσμητικά, κάθισε να φάει το σάντουϊτς του σε ντούμπλε έκδοση.

  === Είχε όμως την απρονοησία, παρασυρμένος απ΄ το χαμένο κουβαρνταλίκι του, να πετάξει την απόδειξη στον σκουπιδοτενεκέ και η ρουφιάνα η καθαρίστρια, πρόλαβε και την άρπαξε, πριν καν προκάνει να πέσει στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ!!!

  === Ο σωματοφύλακας όμως, που στη περίπτωσή του δικαιολόγησε με την ευστροφία του, τα λεφτά που πληρώνει το κράτος, για να περιφρουρεί τον Βαρδή. Μόλις μπαίνει ο τυροπιτοφάγος και σαντουϊτσοφάγος επιθεωρητής του ΣΔΟΕ στο μαγαζί, ενημερώνει τον αφεντικό, του βάζει το σάντουϊτς στη δεξιά τσέπη και τον βγάζει διακριτικά από το φαστφουντάδικο, πριν προλάβει να καταλάβει ο αδίστακτος σαντουϊτσοκυνηγός τι έχει συμβεί.

  === Την επόμενη μέρα ο αφεντικός, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τον γενναίο στοματοφύλακά του, αλλά και την απαράμιλλη γκουβαρντοσύνη του, έστειλε στο σπίτι του φύλακα, ένα ταψί με 8 τυρόπιτες φρεσκοψημένες, μαζί με την απόδειξη…..

Απάντηση