Οι κηδευόμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί!!!!

   === Λοιπόν αρλουμποφόρε καθηγητή της απάτης, μόλις προ ολίγου έμαθα, μέσα από τις μαλακίες της φιλενάδας σου της Βίκυ Χαραλάμπους, ότι στη προσπάθειά της να  δώσει, το παράφορο φιλί της ζωής στους απατηλούς λογαριασμούς των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ 600.000.000.000 €, φύσηξε λίγο παραπάνω και τους έπνιξε ατάκα κι΄ επί τόπου, και ομού και όλοι μαζί, τους κηδεύσατε τους λογαριασμούς σας και τους καύσατε στη πυρά και σκορπίσατε τη τέφρα στο Κασμίρ, στον Γάγγη και στον Ινδικό Ωκεανό, σε στενό οικογενειακό κύκλο!!! Τα υπονοούμενα τα πρόσεξες, ή σου κρατούν μυστικά, όπως έκαναν και στον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο???

  === Δυστυχώς, τα δισεκατομμύρια τρέχουν με ταχύτητα φωτός, ακόμα κι΄ όταν είναι του θανατά, και κανένας μα κανένας δεν φρόντισε να με καλέσει, έστω να με ενημερώσει, ώστε να προσέλθω να αποχαιρετήσω για τελευταία φορά τα τεθνεότα και τελευτήσαντα και να χύσω 600.000.000.000 δάκρυα, και κατακλυσμό να φέρω από τη θλίψη μου και την απιστία μου προς τις απάτες σας.

  === Γι΄ αυτό Νικόλαε Γεωργαντζά, με το θάρρος της μουρλής εμπιστοσύνης σου, να θέλεις σώνει και καλά να με ενημερώνεις σε κάθε νέο ψέμα σας, θερμότατα παρακαλώ σε, να με ειδοποιήσεις τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα, από τη μέρα τελέσεως του προγραμματιζόμενου μνημοσύνου, για να προλάβω να έλθω να συγχωρήσω τα πεθαμένα σας και τα νεκρά σας.

Το email του Ν. Γεωργαντζά, δια του οποίου έμαθα πολύ αργά, για του κηδευόμενους λογαριασμούς της END!!!

  === ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Νικόλα Γεωργαντζά, να σε ενημερώσω για τα υπόψη σου και για την επόμενη ταρίφα  650.000.000.000 € που σίγουρα κάπου θα βρείτε πεταμένα μέσω του ευεργέτου και εθνοσωτήρος της τσέπης του, Αρτέμη Σώρρα, ότι…..
1.— Αν θα πρόκειται για κατάθεση όψεως ή ταμιευτηρίου ή προθεσμίας, μου αρκεί απλή φωτοτυπία του βιβλιαρίου του ευεργέτου, στη σελίδα που υπάρχει η ταυτοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού του. Μη μπεις στον κόπο να την επικυρώσεις. Εγώ θα σου τα πω όλα με το “νι” και με το “σίγμα”
2.— Αν θα πρόκειται για χρεόγραφα, όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, αφενός υπάρχουν τα πινάκια εκτέλεσης χρηματιστηριακών συναλλαγών, εκ των οποίων ευκόλως μπορώ να διαπιστώσω και να βεβαιώσω εγώ ο αμφισβητίας τον αστείρευτο πλούτο της μαλακίας σας ΚΑΙ αφετέρου, το κάθε χρεόγραφο, είτε είναι σε φυσική, είτε σε ηλεκτρονική μορφή, είτε είναι σε ονομαστικό είτε είναι σε ανώνυμο τίτλο, έχει τα μοναδικά στοιχεία ταυτοποίησης και πανεύκολης επιβεβαίωσής του, τα οποία ο ευεργέτης της τσέπης του σίγουρα έχει τα πρέποντα αποδεικτικά ταυτοποίησης, οπουδήποτε και αν έχει αποθέσει το / τα πρωτότυπα, ώστε αν (χτύπα ξύλο) κάπου χαθούν, να μπορεί ο Αρτέμης να βγει να τα φωνάξει με τ΄ όνομά τους. Επομένως, δεν χρειάζεται καθόλου να εκδίδει κωλόχαρτα με διαδρομές μουρλής περικοκλάδας. Αντίγραφα των τίτλων και βλέπουμε τα υπόλοιπα αν χρειάζονται.
3.— Τέλος (κάπου εδώ σε βρίζω πολύ άσχημα), αν πας και καταθέσεις υπέρ εμού, σε οποιαδήποτε υπαρκτή τράπεζα Ευρώπης, Αμερικής, ή Καναδά, οποιοδήποτε ποσό, σε οποιαδήποτε μορφή, δεν χρειάζεται να βγαίνεις στους δρόμους και να τον παίζεις δημοσίως για να καταλάβω (εδώ σε προστατεύω, γιατί κι΄ εγώ, κατά βάθος σε συμπαθώ), διότι ο υπαρκτός τραπεζικός οργανισμός, με το δικό του επίσημο όργανο, θα φροντίσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ, να λάβω γνώση της φανταστικής προσφοράς σου.
4.— Την επόμενη φορά, να μη μου φέρεις άλλη κηδεία τινά, αλλά να έρθεις με τον κηδεμόνα σου!!! Διότι άλλο κηδεία και άλλο κηδεμονία και χτύπα ξανά ξύλο, έχουμε ύποπτη ηλικία και η πρώτη, αχρείαστη να είναι.

Νικόλα Γεωργαντζά, έτσι που τη τραβάς την ακατονόμαστη, αν μου πεις ότι είσαι μεροδούλης – μεροφάης και δεν κατέχεις τι είναι βιβλιάριο κατάθεσης ή πινάκιο εκτέλεσης χρηματιστηριακών πράξεων ή μοναδικά στοιχεία ταυτότητας χρεογράφου, θα σε πιστέψω….

2 Comments

  • Ο/Η Νικος λέει:

    Αυτό γιατί το έχετε αναρτημένο ακόμη; Αφού είναι πέρα για πέρα ψέμματα. Και η απόδειξη είναι ότι η ΕΝΔ ακόμη είναι εκεί και αγωνίζεται (δεν μιλάω για την δικη). Αλλά μια ερώτηση έχω να κάνω. Γιατί τόσο μένος βρε παιδιά;

    • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!!! ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Απάντηση