Εικόνα από το ιερό μυστήριο, σε μεγέθυνση. Δεξιά της εγγυητικής, οι Σώρρας και Λαμπράκης.

  === ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!…

  === Ο απεσταλμένος στο Ισλαμαμπάντ Tsoutsounero μου, αξιοποιώντας σίγουρες πληροφορίες μέσα από την Αμερικάνικη CIA, ότι θα μετέβαινε στο Κασμίρ μεγάλη αντιπροσωπίδα της END, με επικεφαλίδες τον ιδρυτή Αρτέμιο Σώρρα και τον πρόεδρο Εμμανουήλ Λαμπράκη και ειδικό εντεταλμένο σύμβουλο συστημικής βλακείας και αστείρευτης μακακίας τον Νικόλα Γεωργαντζά, μετέβηκε στο Srinagar του Κασμίρ, για να δει τι συμβαίνει με τα μυστηριώδη ταξίδια της ηγεσίας της END, σε τόπους άμεσα συνδεδεμένους με εξωγήινη δραστηριότητα. Εκεί, στη κεντρική πλατεία του Srinagar, ο πρόεδρος της CDR Bank of Kashmir, ως νόμιμος εκπρόσωπος των κ.κ. Benizelou και Backatselou, παρουσία της ηγεσίας της END, εκπροσώπων εξωγήινων μεταναστών από τον Σείριο και πλήθος κόσμου ιθαγενών, έκανε τα αποκαλυπτήρια της μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης.

  === Πρόκειται για τη δημόσια αποκάλυψη, της επιτοίχιας εγγυητικής υπέρ του Αρτέμιου Σώρρα, που εξέδωσε με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ, ο Mohamed of Srinagar to 992 μ.X., τέταρτος σε αξία Μωάμεθ, αξίας (τότε!!!!!) 6.000.000.000 €!!! Με το χρυσόβουλο ο Mohamed of Srinagar, εγγυάται την ύπαρξη των  CDRs (= Credit Deposit Ratio = ….ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΩΝ!!!) του Σώρρα. Ήδη με εντολή του σοφού κοτσανολόγου Νικόλα Γεωργαντζά, 40 κατασκευαστές χρεών, έπεσαν με τα μούτρα μπρούμητα και πίσω τούρλα, για να υπολογίσουν την σημερινή αξία της εγγύησης του Mohamed of Srinagar του 4ου, προς τον εξοχότατο ομογενή, μόνιμο κάτοικο …Πατρών, Σώρρα.

  === Ο απεσταλμένος Tsoutsounero μου, αμέσως μετά τη λήξη της τελετής και της συγκλονιστικής αποκάλυψης, ζήτησε τη γνώμη του σοφού συστημικού κόπανου, ο οποίος με όλη τη σεμνότητα της βλακείας που τον διακρίνει, αδίστακτα δήλωσε: “Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκόσμια ανακάλυψη. Για πρώτη φορά έρχεται στο φως τέτοιο ντοκουμέντο, το οποίο συντάχθηκε από τον 4ο σε σοφία Μωάμεθ το 992 μ.Χ. και ισχύει για 2.000 χρόνια!!! Αν σκεφθούμε ότι όταν εκδόθηκε υπέρ του Σώρρα, του σημερινού Σώρρα, άξιζε 6.000.000.000 €, με σιγουριά μπορούμε να πούμε, ότι σήμερα αξίζει 69 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (69.000.000.000.000 €) τουλάχιστον και το καμασούτρα τσάμπα!!! Ήδη όλες οι μεγάλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, Η Κίνα, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η G8, η G20 και η G200, μας υπέβαλαν αιτήσεις, για να αναλάβουμε την εξόφληση του Δημόσιου Χρέους τους, αιτήσεις της οποίες η END εξετάζει ευνοϊκά, στα πλαίσια της πατροπαράδοτα ανύπαρκτης φιλανθρωπικής της δραδτηριότητος. Είμαστε αποφασισμένοι, να τους σκάσουμε τους σιωνιστές τοκογλύφους και να τους βουλόσουμε τα στόματα με όλα τα παγκόσμια χρηματικά διαθέσιμα, και να μη μπορούν να βγάζουν άχνα….Οέοοοο!!!!

Το υπέροχο γεγονός καλύφθηκε, από τη διεθνούς φήμης διαδικτυακή εφημερίδα Greater Kashmir Com  και διαδόθηκε σε όλον τον καλό κόσμο, έτσι για πλάκα.– Νικόλα στην υγειά σου και περαστικά!!!!

Απάντηση