Νότης Μαριάς: «Το ΔΝΤ έχει χάσει πλέον τη μπάλα»

11 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

  === «Το ΔΝΤ έχει χάσει πλέον τη μπάλα»
=== «Την στιγμή που η Κυβέρνηση με τις εντολές της Μέρκελ προετοιμάζει τη νέα αντικοινωνική της επίθεση κατά της ελληνικής οικογένειας με το νέο πακέτο μέτρων των 13,5 δισ. Ευρώ τουλάχιστον, ακόμη και το ίδιο το ΔΝΤ ομολογεί ότι το Μνημόνιο έχει αποτύχει πλήρως.

  === Έτσι το ΔΝΤ στις εξαμηνιαίες εκθέσεις του «World Economic Outlook» και   «Fiscal Monitor» προβλέπει ότι το χρέος της χώρας μας για το 2012 θα ανέλθει στο 170,7% του ΑΕΠ έναντι πρόβλεψης 162,6% του ΑΕΠ τον περασμένο Ιούλιο και 153,2% του ΑΕΠ τον περασμένο Απρίλιο!!!

  === Για το 2013 η πρόβλεψη του ΔΝΤ είναι ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας θα ανέλθει στο 181,8% του ΑΕΠ έναντι πρόβλεψης 171% του ΑΕΠ τον περασμένο Ιούλιο και 160,9% του ΑΕΠ τον περασμένο Απρίλιο!!!

  === Είναι λοιπόν προφανές ότι ακόμα και το περίφημο ΔΝΤ «έχει χάσει πλέον τη μπάλα» αυτοεγκλωβισμένο στις νεοφιλελεύθερες συνταγές του Μνημονίου που επέβαλε στη χώρα μας με αποκλειστικό σκοπό την υπερχρέωση της πατρίδας μας, προκειμένου να μπορέσουν οι δανειστές να βάλλουν χέρι στα «ασημικά της» δηλαδή στις «άρτι ανακαλυφθείσες» πλουτοπαραγωγικές πηγές φυσικού αερίου και πετρελαίου.

  === Να γνωρίζουν όμως οι δανειστές ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα βάλουν φραγμό στην προγραμματισμένη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας.»

Απάντηση