=== Τη παραίτηση του αλητήριου πράκτορα των ξένων και ντόπιων τραπεζιτών Στουρνάρα, ζήτησε ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, με τη δευτερολογία του στην ολομέλεια της βουλής.

  === Ως γνωστόν, η “φήμη” του θέματος “εκκένωσης” μικρών νησιών και μετεγκατάστασής των κατοίκων τους σε άλλες περιοχές, επιβεβαιώθηκε χθες με τον πλέον επίσημο τρόπο, όταν ο υπουργός Στυλιανίδης μίλησε για τον “ανόητο υπάλληλο της τρόϊκα που είπε μια μαλακία!!!!”

  === Στη συνέχεια όμως προέκυψαν και άλλες επιβεβαιώσεις, που ανάγκασαν τον Π. Καμμένο, να ζητήσει τη παραίτηση του πολιτικοτραπεζικού απατεώνα, λέγοντας:

  === «Κύριε πρόεδρε, ο υπουργός ήταν ειλικρινέστατος, προκύπτει λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα αυτή τη στιγμή και το θέτουμε.

  === Ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι ουδέποτε ειπώθηκε από τα λόγια των στελεχών της τρόικας το θέμα της εγκατάλειψης των νησιών κάτω των 150 κατοίκων.

  === Ο κ. υπουργός είπε επί λέξη «δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με μια ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου». Εδώ φαίνεται λοιπόν ότι η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου ειπώθηκε και εδώ λέει ψέματα είτε ο κ. Στουρνάρας ο οποίος διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα από την τρόικα, είτε ο κ. Στυλιανίδης .

  === Προσωπικά πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη. Θέτουμε λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα αυτή τη στιγμή και επιβεβαιώνω ότι πριν από λίγο μίλησα με δημοσιογράφο του ναυτιλιακού ρεπορτάζ την κ. Χριστοδουλίδου που με βεβαίωσε για τα λεχθέντα του κ. Μουσουρούλη ενώπιον των ελλήνων εφοπλιστών. Τίθεται τεράστιο θέμα κ. πρόεδρε, η Κοινοβουλευτική Ομάδα  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το θέτει»

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Το πλέον αξιοσημείωτο όμως είναι, ότι τα εντός και εκτός Ελλάδας ρεμάλια των τροϊκανών, δεν μιλούν γενικά και αόριστα για κάποια οποιαδήποτε νησάκια, αλλά για εκείνα που βρίσκονται σε Ελληνικές περιοχές …πετρελαϊκού ενδιαφέροντος!!! Μιλούν για Γαύδο και δεν συμμαζεύεται!!!

1 Comment

  • Ο/Η Apollo λέει:

    Φωτιά και τσεκούρι στούς προσκυνημένους,φτάνει πιά η τιμωρία των προδοτών έρχετε και ειναι σύντομα για να πάρει ο Ελληνικός λαός πίσω την περηφάνεια του.

Απάντηση