=== Χθες ακούστηκε, για άφιξη “νέας λίστας” με Έλληνες δωρολήπτες μαύρου χρήματος, αυτή το φορά από ΗΠΑ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

  === Εδώ και δύο (2) χρόνια περίπου, έχω γράψει με τη βοήθεια φίλου, για το παγκόσμιο σκάνδαλο δωροδοκιών προς Έλληνες γιατρούς, από τη πολυεθνική Αμερικάνικων συμφερόντων DePuy, για την αθέμιτη και παράνομη προώθηση υγειονομικού υλικού και ορθοπεδικών ειδών στα διεφθαρμένα Ελληνικά νοσοκομεία, κυρίως σε εκείνα, των οποίων οι κλινικές ελέγχονται από πανεπιστημιακούς, δηλαδή, καθηγητάδες. Είμαι μεταξύ εκείνων που δεν δίστασα να γράψω ονόματα διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων.

  === Αρχές Φεβρουαρίου 2012, γράψαμε για τη καταδίκη ή την αποδοχή ενοχής προς συμβιβασμό με το Αμερικάνικο δημόσιο, ΚΥΡΙΩΣ της DePuy και των συνδεόμενων με αυτήν μητροθυγατρικών εταιρειών. Αντίστοιχα γεγονότα την ίδια περίοδο, συνέβησαν για ανάλογες υποθέσεις διαφθοράς που μας αφορά σαν Ελλάδα, και στην Αγγλία.

  === Οι καταδίκες για διαφθορά των εταιρειών αυτών, αφορούσαν τη καταβολή μαύρου χρήματος σε Έλληνες γιατρούς, προκειμένου να εδραιώσουν παράνομα τη παρουσία τους στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Το διεφθαρμένο καθεστώς της γαλαζιοπράσινης χούντας, γνώριζε από πριν τα πάντα, αλλά λόγω της διαπλοκής κορυφαίων πολιτικών παραγόντων, με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις αποδεδειγμένες από τον Φεβρουάριο μίζες, δεν κουνήθηκε τίποτα (ΟΥΤΕ Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ), παρά μόνο ο τότε κοπρίτης υπουργός κατάργησης της δικαιοσύνης, δήλωσε, ότι θα ζητήσει στοιχεία!!!

  === Εν τω μεταξύ, στις 22 Μαϊου 2012 έγραφα για την ίδια υπόθεση: Δικαστίνα εκφωνεί απαλλακτική απόφαση για γιατρό, αναμεμειγμένο στο σκάνδαλο ορθοπεδικών και καταρρέει αμέσως λιπόθυμη!!!.  Ναι, το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ενώ είχε εξαναγκαστεί να ζητήσει στοιχεία (που όμως διαθέτει), άφησε να εξελιχθεί η δίκη των μελών της εδώ συμμορίας με πρωταγωνιστές πανεπιστημιακούς “μεγαλογιατρούς” χωρίς να έχουν έρθει τα στοιχεία που…. “ζήτησε” και φτάσαμε στη ξεφτίλα να βλέπουμε μαζί με όλον τον κόσμο τη δικαστίνα που δίκασε να λυποθυμά, προφανώς, από τις καλές συνθήκες εργασίας και τη μη άσκηση πιέσεων, του δικτατορικού γαλαγιοπράσινου καθεστώτος.

  === Από τότε (γνωστοποίηση καταδίκης) πέρασαν οκτώ (8) ολόκληροι μήνες, για να βγει χθες ο κοπρίτης Γ. Σούρλας να πει, ότι θα διαβιβάσει τα Αμερικάνικα “πορίσματα” (σικ) στους οικονομικούς εισαγγελείς!!! Όλη αυτή η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ καθυστέρηση, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τη συνεχιζόμενη και αυξανόμενη διαφθορά. Αυτή είναι η ….αρχαία ιστορία μόνιμης διαφθοράς στις προμήθειες του ΕΣΥ από μιζαδόρους, την οποία χθες, μια (ή και περισσότεροι) δημοσιοκάφροι, την έκαναν “νέα λίστα.”

  === Μια υπόθεση, που μελετημένα το διεφθαρμένο καθεστώς, μαζί με τόσες άλλες, τη φορτώνει στους ελάχιστους οικονομικούς εισαγγελείς. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ (ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ) ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ (ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ) ΣΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…. ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΝΘΡΩΠΟΙ…???

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
Η “δικαιοσύνη” από τον Ιούλιο του 2010 “ερευνούσε” ως ΥΠΟΠΤΟ (μεταξύ πολλών άλλων) και τον ορθοπεδικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ενώ γνώριζε (η δικαιοσύνη) ότι στην Αμερική, συνέβαιναν πράματα και θάματα. Στο μεταξύ όμως (εκτός από τη δικαστικολυποθυμική “αθώωση” Σουκάκου) και ο ύποπτος γιατρος Παναγιώτης Κοροβέσης, απηλλάγη της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ δια ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ. Είχε γραφτεί στον τύπο, ότι και ο Παναγιώτης Κοροβέσης, Διευθυντης της  ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, είχε παστεί κι΄ αυτός, με ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!
ΚΥΡΥΧΘΗΚΕ ΑΘΩΟΣ της ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ δια βουλεύματος λένε, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ να γίνει καθόλου ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΗ…..

Απάντηση