Αναμένεται «αιματηρός ξεσηκωμός» μουσουλμάνων στη Χώρα μας;;;

14 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια πληροφορία η οποία μας έχει αναστατώσει πολύ εδώ στο pentapostagma.gr. Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα.
=== Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικινδυνότητα αυτού του ξεσηκωμού των μουσουλμάνων, η οποία σύμφωνα και δια στόματος των ιδίων των διοικητών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη, χαρακτηριστικά είπαν στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των συγκεκριμένων τμημάτων, στην περίπτωση εξεγέρσεως να λάβουν άμεσα μέτρα προστασίας των οικογενειών τους αφού τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά και ο κίνδυνος αιματηρών επιθέσεων κατά των χριστιανών θα είναι μεγάλος.
=== Η απορία που δημιουργείται στον καθένα μας διαβάζοντας τα παραπάνω είναι: Έχει τη δυνατότητα η Ελληνική αστυνομία και ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει μια τέτοια ενδεχόμενη εξέγερση μουσουλμάνων; Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων(παράνομοι στην πλειοψηφία τους) στα αστικά κέντρα είναι τεράστιος (εκατοντάδες χιλιάδες).
=== Για όσους το ξεχάσαν θυμίζουμε τι έγραφαν πριν λίγες μέρες σε πανό που είχαν αναρτήσει στη διαδήλωση που έκαναν με πρόσχημα την γνωστή ταινία:
=== «Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…»
=== Δηλαδή ότι φωνάζουμε και προειδοποιούμε τόσα χρόνια! Μόλις αποκτήσουν την πλειοψηφία σε σε μια περιοχή οι μουσουλμάνοι σκοπεύουν να επιβάλλουν ισλαμικό νόμο. Αυτή είναι η ουτοπική πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται η ψευτοκουλτούρα της χώρας…;

=== Αναρτήθηκε από pentapostagma.gr

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
ΑΛΗΘΕΙΑ 1: Η συντριπτική πλειοψηφία των λαών, των μετριοπαθών Μουσουλμανικών χωρών της Μέσης Ανατολής, διάκεινται φιλικά προς τον Ελληνικό λαό και θέλουν να συνυπάρχουν ειρηνικά μαζί μας (Αιγύπτιοι, Λίβυοι, Σύριοι, Λιβανέζοι κλπ, κυρίως του Αραβικού γένους).
ΑΛΗΘΕΙΑ 2: Υπάρχουν όμως μουσουλμανικοί λαοί, τους οποίους οι φανατικοί ιμάμηδες, τους έχουν μετατρέψει σε ζόμπι, δολοφονικά και απάνθρωπα κτήνη, όργανα ενός ιδιότυπου μουσουλμανικού φανατισμού. Αυτοί οι Μπουσουλμάνοι φονιάδες, ζούν ή προέρχονται, από τριτοκοσμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Μπάγκλαντες, το Αφγανιστάν, εν μέρει το Ιράν, αλλά και από το Σουδάν και τη Νιγηρία, όπου εφαρμόζουν με σκληρότητα τη σαρία.
ΑΛΗΘΕΙΑ 3: Η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, προέρχονται από τις χώρες Μουσουλμανικού  υπερφανατισμού (Πακιστάν, Μπάγκλαντες, Αφγανιστάν, Νιγηρία, Σουδάν κλπ) και όποτε τους έχουμε δει ομαδικά οργανωμένα στους δρόμους, ΑΜΕΣΩΣ αντιλαμβανόμαστε ότι ελέγχονται και καθοδηγούνται πλήρως, από το εδώ ευρισκόμενο ιερατείο τους, το οποίο προκλητικά υπηρετούν και τυφλά υπακούουν.
ΑΛΗΘΕΙΑ 4: Αυτοί οι τελευταίοι, οργανωμένοι από γνωστά ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ κέντρα, εμφανίζουν ήδη στην Ελλάδα, στοιχεία στρατιωτικής δομής και με τα συνθήματά τους, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!! Οι ίδιες ομάδες φανατικών, εμπλουτίζονται από ομοϊδεάτες τους, που υπάρχουν και στις μετριοπαθείς χώρες, στρατολογούνται και εκπαιδεύονται σε νεοναζιστικά πρότυπα και χρησιμοποιούνται (τα ίδια πρόσωπα) από ισραηλινούς και αμερικάνους, για να ανατρέπουν καθεστώτα στη Μέση ανατολή και να χρησιμοποιούνται σαν μισθοφόροι και αχυράνθρωποι, πότε στη Λιβύη, πότε στην Αίγυπτο, πότε στη Συρία.
ΑΛΗΘΕΙΑ 5: Έχει πλέον αποδειχθεί, ότι αυτοί οι τελευταίοι, φανατικοί μουσουλμάνοι κατσαπλιάδες, με τις πλάτες των σιωνιστών και των δοσίλογων της Αθήνας, χρησιμοποιούν της χώρα μας, σαν καταφύγιο ή σαν ασφαλές πέρασμα, όταν διακινούνται από περιοχή σε περιοχή σαν μισθοφόροι φονιάδες των λαών της περιοχής.
ΑΛΗΘΕΙΑ 6: Οι εδώ θρησκευτικοπολιτικοί ηγέτες αυτών των πολυπληθών συμμοριών δολοφόνων, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδειξαν διιατεθειμένοι να ασλήσουν την αδιαμφισβήτητη επιρροή τους στα βάρβαρα αυτά στίφη, για να τα αναγκάσουν να εναρμονιστούν με την Ελληνική έννομη τάξη. Αντιθέτως, όποτε βγαίνουν στα Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ των Αθηνών, χρησιμοποιούν τις συμμορίες για να αποκτήσουν πολιτική και …αστυνομική βαρβαρομουσουλμανική εξουσία.

Απάντηση