ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Εγώ “βλέπω” να έρχεται πείνα… Και τότε, όλοι θα έρθουν σε μένα, να τους μάθω να το γνέθουν!!!

  === Κι ενώ το θεριό δείχνει να γιγαντώνεται ανεξέλεγκτα, οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αντίπαλοί του, συνεχίζουν να κοπροσκυλιάζουν ανέμελα στη λαγνεία των αφορισμών και των επικίνδυνων ιδεολογημάτων τους.

  === του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
=== Δυστυχώς γι αυτούς, αλλά πρωτίστως για την κοινωνία ολόκληρη, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα συνειδητοποιήσουν πως με αυτή τους την επιλογή εξασφαλίζουν το πλέον πολύτιμο λίπασμα στο σαρκοβόρο τέρας του νεοναζισμού, το παιχνίδι εν πολλοίς θα είναι χαμένο.
=== Τις ελάχιστες φορές που ξυπνούν από το λήθαργο και τολμούν να βγάλουν το κεφάλι έξω από τον πολιτικό τους μικρόκοσμο,  επιμένουν να υποκρίνονται τους παντογνώστες με περισσευούμενη τη γαρνιτούρα του δημοκρατικού τιμητή, αλλά υπάρχει ένα θεμελιώδες ερώτημα που αρνούνται επίμονα και πεισματικά να απαντήσουν.
=== Γιατί το θεριό του νεοναζισμού βρίσκει την πολυπόθητη γι αυτό φιλοξενία στις ψυχές της Ελληνικής κοινωνίας???
=== Και όσο δεν αναζητούν την απάντηση σ αυτό το κεφαλαιώδες ερώτημα, είναι βέβαιο πως δε θα συναισθάνονται και τη μεγάλη τους ευθύνη για όλα εκείνα που εγκατέλειψαν στα χέρια του δολοφονικού θεριού, για να τα διαχειριστεί με τον πλέον επικίνδυνο και εφιαλτικό τρόπο.

  === Οι ευθύνες της Αριστεράς είναι κορυφαίες…
=== Γι αυτή την κατάντια – γιατί περί κατάντιας πρόκειται όταν βλέπει κανείς  μια κοινωνία να παραδίδεται πρόθυμα σε ένα επικίνδυνο και συμμοριακά συγκροτημένο σύστημα αντιλήψεων μην έχοντας συνειδητοποιήσει το βαρύτατο τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει την αμέσως επόμενη περίοδο – το εξωφρενικά μεγάλο μερίδιο της ευθύνης το έχει η Αριστερά.

 • Η Αριστερά που προσκύνησε τα ιδεολογήματά της – δολοφονώντας την ιδεολογία της – και παραμένει απρόθυμη να αφουγκραστεί  την ψυχή της κοινωνίας την οποία κατά τα λοιπά, φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει στους μεγάλους και ασυμβίβαστους πολιτικούς της αγώνες…
 • Η Αριστερά που δεν τόλμησε να δει την αλήθεια κατάματα, και που επιμένει με τρόπο αυτοκτονικό να ερωτοτροπεί με όλα εκείνα που προσβάλουν τις πολιτισμικές και ηθικές αξίες του λαού μας…
 • Η Αριστερά που η επικίνδυνη και άφρων ηγεσία της, επιμένει στο συνειδησιακό βιασμό του μυαλού και της ψυχής των μελών και των οπαδών της, προσβλέποντας  στην δραστική τροποποίηση της αυθεντικότητας του DNA τους, μετατρέποντάς τους σε οπαδούς ξεκομμένους από τον παλμό και τον καημό της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο σκοπός μας σ αυτό το άρθρο, δεν είναι να καταδείξουμε το πλήρες περιεχόμενο αυτών των ευθυνών. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που το έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον. Δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ σχετικές αναφορές.
Αυτό που πρωτίστως θα θέλαμε να αναδείξουμε εδώ, είναι τις πραγματικά εφιαλτικές ημέρες που περιμένουν τον τόπο και την κοινωνία μας, αν αυτή η επικίνδυνη πορεία δεν ανακοπεί άμεσα, και εάν οι παράγοντες που αντικειμενικά μπορούν να την ανακόψουν δε συναισθανθούν το πραγματικό μέγεθος της ευθύνης τους, και δεν τροποποιήσουν δραστικά την επικίνδυνη ρότα που έχουν χαράξει.

Ποια στοιχεία καθιστούν πολλαπλά επικίνδυνο το νεοναζισμό στην Ελλάδα???
Η ηλιθιότητα της Αριστεράς έγκειται κυρίως στην επικίνδυνη ιδεοληπτική εμμονή της, να επιχειρεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο του ανερχόμενου νεοναζισμού στον τόπο μας, με τους πολιτικούς όρους του μεσοπολέμου ή της περιόδου της δικτατορίας των συνταγματαρχών.
Πρόκειται για κατάφωρα λαθεμένη προσέγγιση, που όχι μόνο δεν περιγράφει το φαινόμενο στην ουσία του, αλλά δεν καταφέρνει καν στοιχειωδώς να το αγγίξει.
Το νεοναζιστικό μόρφωμα στην Ελλάδα…
 • Δεν διέπεται από παραδοσιακά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν απλά και μόνο σε φασιστικά συγκροτημένους πολιτικούς σχηματισμούς του Ελληνικού μεσοπολέμου ή της Δυτικής Ευρώπης γενικότερα.
 • Η πολιτική του συνοχή δεν είναι μονοδιάστατη και διαπνεόμενη από απλώς ακροδεξιά ή φασιστικά ιδεώδη, και ως εκ τούτου είναι καταφανώς ανύπαρκτη (ως πολιτική συνοχή) και σε διαφορετικά στοιχεία θα πρέπει να αναζητηθούν οι φαινομενικά κεντρομόλες δυναμικές του.
 • Δεν καθορίζει την πολιτική δράση και στάση του από «εθνικά» – όπως αρέσκεται να ισχυρίζεται χαρακτηριστικά. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική και κραυγαλέα η απουσία του – ακόμη και για τα μάτια του κόσμου – από δράσεις αντίστασης με αμιγώς «εθνικά» χαρακτηριστικά (βλ. Επισκέψεις Μέρκελ, Νταβούτογλου κλπ)
Το νεοναζιστικό κίνημα στην Ελλάδα…
Αποτελεί ένα επικίνδυνο συνονθύλευμα ετερόκλητων συνιστωσών που συμπεριλαμβάνει μπράβους νυχτερινών κέντρων, σατανιστές, αθεϊστές, δωδεκαθεϊστές, φασίστες, ρατσιστές, θεούσες, παραχριστιανικές οργανώσεις, οπαδούς του Καιάδα, και κάθε άλλης καρυδιάς καρύδι, που στην παρούσα πολιτική συγκυρία (την οποία δεν καθορίζει ως προς την ουσία της, η κρίση και οι συνέπειές της, αλλά η πολιτική υποκρισία και η άκριτη λαγνεία σε ανόητα ιδεολογήματα) βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τον κατάλληλο χώρο ν «ανθίσουν».
Αυτή του ακριβώς η βιολογική ταυτότητα – παρά τα φαινόμενα – το καθιστά ως προς την ουσία του ελάχιστα πολιτικοποιημένο έως πλήρως αποπολιτικοποιημένο ( με την παραδοσιακή έννοια του όρου) και ως εκ τούτου το καθιστά επίσης και πολλαπλά επικίνδυνο.

Οι λόγοι γι αυτό είναι δυο…

 • Συνεκτικό υλικό που συγκρατεί τις ανομοιογενείς συνιστώσες του, δεν είναι η πολιτική στόχευση έστω και σ αυτά τα παραδοσιακά γνωστά φασιστικά πρότυπα, αλλά το μίσος. Το μίσος για κάθε τι το διαφορετικό που σήμερα εκδηλώνεται μέσα από τα ιδιότυπα ρατσιστικά πογκρόμ… Αύριο θα επεκταθεί και θα στοχοποιήσει την Ελληνική κοινωνία… Και ενώ αυτή η διαδικασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη, δε θα αργήσει να εκδηλωθεί και ένας αιματηρός ενδοπαραταξιακός εμφύλιος με στόχο τον έλεγχο του ενδοπαραταξιακού παιχνιδιού.
 • Ο δεύτερος λόγος, είναι πως όσο αυτές οι διεργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη, ένας επικίνδυνος εθνικός διχασμός θα αναβιώνει, και το θέατρο μέσα στο οποίο θα εκτυλίσσεται θα βάφεται με αίμα που θα χύνεται ανεξέλεγκτα, και οι συνέπειές του θα είναι ολέθριες και παντελώς απρόβλεπτες για τον τόπο.
Πριν λοιπόν τα πράγματα φτάσουν σε σημείο που δε θα υπάρχει επιστροφή… 
Kαλό είναι η Ελληνική κοινωνία να συνειδητοποιήσει πως η ανοχή της δεν είναι το μελλοντικό αποκούμπι της, αλλά ισοδυναμεί με την άνευ όρων παράδοσή της σ έναν εφιάλτη που αργά ή γρήγορα θα την καταπιεί.
Και για να γίνει αυτό, οι πέτσινοι κώλοι των στελεχών της Αριστεράς θα πρέπει να ξεβολευτούν και να συνειδητοποιήσουν πως…
 • Όσο η ανοχή τους στο βιασμό της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται…
 • Όσο τα ιδεολογήματα στα οποία προσκυνούν θα καταπίνουν τη ζώσα πολιτική και τις απαιτήσεις της…
 • Όσο θα υποκρίνονται «ανθρωπισμούς», «δημοκρατίες του κώλου» και θα ανοίγουν τους πισινούς τους και τις κερκόπορτες στα εφευρήματα της Νέας Τάξης, που δεν επιτρέπει στον εαυτό της να σκέφτεται αφελώς όπως αυτοί…
 Τόσο θα ποτίζουν και θα λιπαίνουν το δέντρο του νεοναζισμού στην Ελλάδα, που δε θα είναι κόμμα, αλλά θα θεριεύει ως κίνημα τρόπου ζωής και ασύδοτης δράσης για να καταπιεί τα πάντα στο διάβα του.
Και μην ξεχνάτε… Ο Ισλαμοφασισμός έρχεται…
Και να είστε σίγουροι πως δε θα αγκαλιάσει τους ηλίθιους που έκαναν το λάθος να λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες αβανταδόροι που διεκόλυναν τον πανηγυρικό του ερχομό.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2009, ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ?????

Απάντηση