=== Πάντα ήταν ρολίστας δεύτερων ρόλων στις κατά καιρούς ηγετικές ομάδες του διεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ, αλλά είναι γεγονός, ότι όλες οι σάπιες ηγετικές ομάδες τον είχαν μαζί με άλλους 4-5 φερετζέδες, για να πουλάει ελπίδα στους ψηφοφόρους-θύματα των πράσινων ληστοσυμμοριών. Κάθε 6 ή κάθε 10 μήνες, τον έβαζαν να βγαίνει και να λέει μερικές αριστερόστροφες μαλακίες…. Μετά εξαφανιζόταν οικειοθελώς, με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά, όπως και εμφανιζόταν για να εκπληρώσει τον πλαστό αριστερόστροφο σκοπό. Σαν πολυχρησιμοποιημένη σύριγγα ναρκομανούς.

  === Τον τίμησα δεόντως με τις αναρτήσεις:

  === 29 Σεπτεμβρίου 2011   «Σκέφτεται» σε επανάληψη έργου του, να μη πληρώσει τα ληστρικά χαράτσια ο Παναγιωτακόπουλος του ΠΣ του ψευδοΠΑΣΟΚ – Δώστε του λίγες πορδούλες, να πάρει επιτέλους θάρρος.

  === 15 Ιανουαρίου 2012  Σσσσσςς… Τα μαλάκια κάνουν δηλώσεις — Το νέο δίλημμα είναι, αν μετά τον ΓκαΓκά θα πάνε στις πόρνες ή στις κρυφές πουτάνες…

  === 20 Φεβρουαρίου 2012  Το ψευδοΠΑΣΟΚ σε πλήρη χρεοκοπία — Βγάλτε τις μάσκες της υποκρισίας — Οι «σύντροφοί σας, πρόδωσαν τον τόπο μας.–

  === Πριν από πολλά χρόνια στη Χαλκίδα, δικαζόταν “η Θωμαή” ένας ομοφυλόφιλος, για τα σεξουαλικά του κατωρθώματα, σε βάρος άφραγκων φαντάρων και πιτσιρικάδων. Τον κατακεραύνωσαν εισαγγελέας και δικαστής, αλλά βράχος η Θωμαή!!! “Εμένα κυρ-δικαστά μου και στη μπουκάλα να με κλείσεις, θα γαμηθώ με τον φελλό!!!” ήταν η αποστομωτική απάντηση του πούστη. Η Θωμαή ήταν ειλικρινέστατη. Από άλλες πόρνες δεν μπορούμε να ησυχάσουμε….

  === Να ξανά, κακή του ώρα και ο Παναγιωτακόπουλος. Έχει καταντήσει τη συμπεριφορά του στο ψευδοΠΑΣΟΚ, ισότιμη και ισάξια και ταυτόσημη με το αρχαιότερο επάγγελμα. Ας μη πάμε παλιά στις κατά καιρούς κόρωνες του. Τόσο με τον γκαγκά Γιώργο Παπανδρέου, όσο και με τον γκαγκά Βενιζέλο, δεν έχει αφήσει παλούκι για παλούκι που να μη το δοκιμάσει. Το δοκιμάζει και δίνει τη συγκατάθεσή του για μαζική παραγωγή, ώστε να το εφαρμόσουν σε όλους μας!!! Με την δικής του ιδιοκτησίας “Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ” έκανε “διάσκεψη” για να δηλώσει την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της φυσιογνωμίας του διεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ.

  === Και στο Π.Σ. που ανήκεις ρε καραγκιόζη, τι σκατά κάνεις????

  === Κι΄ αν πρεσβεύεις κάτι διαφορετικό, γιατί δεν διαχωρίζεις ευθέως και ξεκάθαρα τη θέση σου ρε βλαμμένε, ώστε να πορευτείς πραγματικά διαφορετικά, καταδικάζοντας με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ τους διεφθαρμένους συντρόφους σου.

  === Πάντα ήσουν για τα πανηγύρια Παναγιωτακόπουλε. Ένας φραστικός φερετζές συγκάλυψης των ανομιών της συμμορίας στην οποία συμμετέχεις και παίζεις με τη θέλησή σου ηγετικό ρόλο. Και στη μπουκάλα να σε κλείσουν αμετανόητε Παναγιωτακόπουλε, θα βρεις τρόπο να κάνεις τη πουστιά σου με τον φελλό!!!

   === Άϊ σιχτίρ κοπρίτη…

Απάντηση