ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά γιατρού για φακελάκι

15 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Έλαβα πριν από λίγο με σχόλιο, τη παρακάτω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, κατά συγκεκριμένου οφθαλμίατρου Θεσσαλονίκης, του οποίου το όνομα είναι συγκοπτόμενο για ευνόητους λόγους, αλλά θα είναι στη διάθεση δικαστικής ή αστυνομικής αρχής που θα ενδιαφερόταν.

   === “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ….
   === ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ…, ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΗΣ, ΕΠΑΘΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΜΦΙ/ΔΟΥΣ. ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ, ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Ο Κ. Ν———–ΟΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΩΣ ΤΟΝ ΠΤΟΕΙ ΤΟΥΤΟ.
   === ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ όπου…εγινε το χειρουργίο αμέσως, αν και δεν ήταν τόσο επείγον το περιστατικό…….. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ 300 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… «ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ;; ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΙΩ;; ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1.8ΟΟ ΕΥΡΏ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ…»
   === ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 1.800 ΕΥΡΩ…!!!
   === ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ … ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ….ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΩΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!”

  === Αγαπητή μου φίλη (έχω την αίσθηση ότι τη καταγγελία τη κάνει γυναίκα),
  === Ο Μπαρμπανίκος δεν είναι δημοσιογράφος. Θα ήθελα να ξέρετε χωρίς παρεξήγηση, ότι ούτε εγώ, ούτε και ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος, έχει περιθώρια να στραφεί ευθέως και να ονομάσει τον αλήτη γιατρό, όταν τα θύματα, αποδέχθηκαν να παίξουν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ τον ρόλο του θύματος και δεν τολμούν να πάνε στον εισαγγελέα ή στην αστυνομία και να καταγγείλουν τον φακελάκια, ούτε σκέφθηκαν να πάνε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πριν καταβάλουν τα χρήματα που ζητά ο απατεώνας. Αν ακόμα δεν τα έχουν καταβάλει, καλό είναι, να τους πείτε να επισκεφθούν την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπεύθυνων αξιωματικών για τέτοιες υποθέσεις. Είναι έμπειροι και κάνουν καλή δουλειά, που κανένας δημοσιογράφος και κανένας blogger δεν μπορεί να πετύχει.

1 Comment

Απάντηση