=== Η Δέσποινα Μοίρου, μετά από πολύμηνη απουσία της στο εξωτερικό, μας ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική, για την  πρεμιέρα της νέας της ταινίας, της οποίας η προβολη στις Αθηναϊκές αίθουσες, θα αρχίσει σε λίγες μέρες.
  === Παίρνοντας ως αφετηρία ένα αληθινό περιστατικό, την προσάραξη ενός πλοίου που ερχόταν από τον Παναμά σε ένα ακρωτήρι της Πελοποννήσου και το σκοτεινό μυστικό που κουβαλούσε, ο Νίκος Κούνδουρος κάνει μια ταινία που φιλοδοξεί να είναι βαθιά πολιτική και επίκαιρη. Το φορτηγό πλοίο που είχε προορισμό το Ισραήλ, κουβαλούσε υποτίθεται σιτάρι, μόνο που στην πραγματικότητα, το αμπάρι του ήταν γεμάτο όπλα και πολεμικό υλικό που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις εναντίων Παλαιστινίων.
  === Η ταινία είναι αγγλόφωνη και βαθιά πολιτική και επίκαιρη, λέγεται «ΤΟ ΠΛΟΙΟ» του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου, όπου η Δέσποινα Μοίρου, κρατάει τον βασικό ρόλο της Σβετλάνας.

  === “Το Πλοίο είναι ένα σχέδιο που γεννήθηκε μέσα από κάποιες περίεργες αλήθειες» δήλωνε στις αρχές των γυρισμάτων ο Νίκος Κούνδουρος.

  === Η ταινία είναι μια παραγωγή της Showtime Productions και της Kinematic.

  === Μέσα στις επόμενες μέρες, η Δέσποινα Μοίρου θα επιστρέψει στο Los Angeles, για τα γυρίσματα ενός thriller αμερικάνικης παραγωγής.

  === Πρόσφατα ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα και ένα video clip για το MTV, με την νέα ανερχόμενη pop star Farah Mokrani, για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Fornication”.

  === Τέλος, συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο Hollywood με το θεατρικό της έργο «Two crazy vampires” το οποίο στις αρχές του 2013, θα μεταφερθεί σε θέατρο στο Manhattan στην Νέα Υόρκη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!.
ΠΗΓΗ: StarPlanet

Απάντηση