=== Άσχημο ξεκίνημα σήμερα, 18-10-2012, ημέρα γενικής απεργίας…. Τίνων???

  === Πρωί-πρωί, απεργοσπάστες!!! Ποιοι??? Οι σκουπιδιάρηδες!!! Αυτοί, που κάθε Μεγάλη Βδομάδα μας χαρίζουν τη μπόχα από τόνους σκουπιδιών, αμάζευτων στους δρόμους, να σκάσουμε και να μη προκάνουμε να κάμουμε ανάσταση…. Για επανάσταση ούτε λόγος!!! Δεν είναι στους μεσοπρόθεσμους στόχους των συνδικάτων της Αλέκα….

  === Πάμε παρακάτω…. Ανοίγω το ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο…. Τίγκα στην ακαθαρησία και στο σκατό!!!… Παίρνω το φτιάρι και αρχίζω την απορρύπανση!!!… Σκαλώνω…

  === Χοντρός ο φάκελος, λες και έρχεται κατ’ ευθείαν από τη τραπεζαρία του παχύσαρκου Βενιζέλου, με γέμιση τα αποφάγια του… Τίποτα δεν του ζήτησα, άσε που σκέφτομαι συχνά-πυκνά να τον καρυδώσω και να τον δώσω πτώμα στη τρόϊκα….
Μια πρωτότυπη κινητοποίηση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, σε ένα μνημείο κοντά σας!!! γράφει απέξω….

  === Υπάρχει τέτοιο είδος, ή είναι κανένα γραμματόσημο συλλεκτικό??? Αναρωτήθηκα….

  === “Κάποιοι μας απαξιώνουν, εμάς και τη δουλεία μας” μου λένε και μου γράφουν ολόκληρο κατεβατό με πρόγραμμα, λες και πρόκειται για θίασο που θα δώσει χειμερινές παραστάσεις κεκλεισμένων των θυρών και με σιωπητήριο!!! Αφού δεν μιλούν για τον μισθό, ούτε για το επίδομα του ξεσκονόπανου, θα είναι κάτι πιο σοβαρό. Μάλλον η χρηματοδότηση έρευνας για νέες μεθόδους κατεδάφισης μνημείων συν το αφανές εργολαβικό όφελος θα υπέστησαν ζημίες, σκέφτηκα….

  === Κάπως έτσι ξεκινάνε οι ανάποδες του Μπαρμπανίκου και άμα με πιάνει απαντάω καθώς πρέπει και τους λέγω:
Και δεν μας λέτε ρε “καλόπαιδα” γιατί ουρλιάζει η ΑΚΡΟΠΟΛΗ??? Από τη καλοσυντήρηση και τη φροντίδα σας??? ή δεν πήρατε χαμπάρι ότι τα τελευταία 40 χρόνια την κατεδαφίζουν??? Επανήλθε ο Έλγιν??? Αφυπνίστηκε η φανατίλα του κάθε …Χριστιανού???
Τα μνημεία έχουν φωνή ρε κοπρίτες, αλλά εσείς δεν έχετε αυτιά, γιατί τα πουλήσατε σ΄ αυτούς που επιβάλουν την πολιτισμική μας καταστροφή.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ — ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τώρα τι συμβαίνει???? Δεν τα βρίσκετε στις μοιρεσιές των ιματίων με τους κρατούντες????

Με αγωνιστικούς αποχαιρετισμούς, στ΄ αρχαία μας!!!… Κοπρίτες….

Απάντηση