Τα … τουρκικά deals του Σωκράτη Κόκκαλη.

18 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Φημολογείται ότι ο Σ. Κόκκαλης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία Ντογκάν, ο οποίος ήρθε προ ημερών στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους περισσότερους εγχώριους ισχυρούς παίκτες, προκειμένου να συμμετάσχουν από κοινού στον διαγωνισμό για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ!!!

  === Αναρτήθηκε από http://www.axiaplus.gr/article/20320/ta-toyrkika-deals-toy-swkrath/

  === Το ενδιαφέρον του ομίλου, του πολυεκατομμυριούχου Τούρκου Yahya Uzdiyen Dogan, για τον ΟΠΑΠ, είχε αποκαλυφθεί πριν από έναν μήνα, αλλά για ευνόητους λόγους έσπευσε να διαψεύσει τις “φήμες” αλλά με τρόπο εντελώς ανοικτό, στη περίπτωση που θα υπήρχε επίσημη Ελληνική κίνηση εκποίησης.  «Ο Όμιλος ενδιαφέρεται για επενδυτικές ευκαιρίες τόσο στην Τουρκία όσο και το εξωτερικό και αν η Ελλάδα προκηρύξει σχετικό με τον ΟΠΑΠ διαγωνισμό, τότε η ευκαιρία αυτή θα αξιολογηθεί», έλεγε η ανακοίνωση. Για τέτοια διάψευση μιλάμε!!!

  === Ο Yahya Uzdiyen Dogan δραστηριοποιείται στις κατασκευές, στον τουρισμό, στην ενέργεια, στα ΜΜΕ (Χουριέτ, CNN Turk κλπ) και σε πολλούςς άλλους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Απάντηση