Είδαμε χθες, τον πίνακα ξανασταυρώματος του Ιησού Χριστού >>>   Η “Κosher” Παράγει: Βόδια, Κορνεμπίφ κονσέρβες, Κοτόπουλα Ζωντανά Χωρίς Πούπουλα, Πελτέ, Πατατάκια, Εδώδημα κι Αποικιακά Πακέτο και Είναι Ιδιοκτήτρια Των Προδιαγραφών …Μεσσία!!! και υπενθυμίζω ότι σε παλαιότερες αναρτήσεις μου στο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ,  έγραψα, ότι η πολυπράγμων και πολυάσχολη σε απεριόριστα job “Kosher”, παράγει κυρίως ιουδαϊσμό-σιωνισμό, μέσα στον οποίο μαντρώνει τα βόδια της, για να τα ταϊζει με το αζημίωτό της, με οτιδήποτε άλλα σκατά παράγει.

Τώρα θα δούμε, τι γράφει στη σκατοσελίδα της, απευθυνόμενη αμέσως και σαφώς σε όλους εμάς που αποκαλεί ζώα (ως μη εβραίους) η …σκύλα, για να μας πείσει ότι ο Ιησούς Χριστός, είναι τελείως ακατάλληλος να δουλέψει σαν Μεσσίας, λες και τα ζώα (εμείς κατ’ αυτήν οι μη εβραίοι) έχουν ανάγκη από Μεσσία, αφού είμαστε ανύπαρκτης αξίας σύμφωνα με τον ιουδαϊσμό-σιωνισμό της.

Διευκρινίζοντας ότι τα δικά μου εμβόλημα σχόλια είναι σαν σημειώσεις εντός παρενθέσεως, όσοι δεν γνωρίζουν τη σχετική της δημοσίευση, αξίζει να δουν παρακάτω τι μαλακίες γράφουν:

«……..D’. Αποτέλεσμα — Κάρτα Βαθμολόγησης Υποψήφιου

“…..Όπως ήδη έχει καταδειχθεί, ο Ιησούς δεν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να τον χαρακτηρίσουμε ως υποψήφιο για τη θέση του εβραίου Μεσσία. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι είναι ο Μεσσίας σύμφωνα με το Χριστιανισμό, είναι πράγματι δυνατή η αξιολόγηση των επιδόσεων του στην εργασία, με βάση τα κριτήρια που προβλέπονται στην εβραϊκή Βίβλο. Μαζί, τα αποτελέσματα των δύο φάσεων της αξιολόγησης δείχνουν σαφώς, ότι ο Ιησούς δεν πληρεί τις απαιτήσεις (προϋποθέσεις) που θα του έδιναν δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλο του εβραίου Μεσσία. Πίνακας III.D-1 αναπαράγει το «Job Requisition» –(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !)– και περιλαμβάνει ένα σύστημα βαθμολόγησης (σε ειδική) στήλη, για να φανεί –(! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !)– αν ο “υποψήφιος” Ιησούς, ο Μεσσίας του Χριστιανισμού, πληρεί καθεμία από τις αναφερόμενες προϋποθέσεις. –(! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !)–

Πίνακας III.D-1 – Μήπως ο υποψήφιος του Χριστιανισμού (Ιησούς Χριστός) μπορεί να πληρεί τις απαιτήσεις της θέσης??? –(! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !)–

Ο “Υποψήφιος” Ιησούς, ο Μεσσίας του Χριστιανισμού, ικανοποιεί μία –(! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? !)– από τις έντεκα απαιτήσεις που περιγράφονται στο «Job Requisition» για τη θέση του εβραίου Μεσσία. Μήπως αυτός πληρεί τις προϋποθέσεις για τον τίτλο του εβραίου Μεσσία???? Θα τον προσλάβετε????

IV. Περίληψη

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην εβραϊκή Βίβλο (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ξεκομμένες και άσχετες μεταξύ τους αποσπασματικές-επιγραμματικές αναφορές διάφορων εβραίων),  όπως και το ιστορικό (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ευτυχώς – πλαστογραφημένο ελλείψει πρωτοτύπων) αρχείο μαρτυρεί, ότι η θέση του εβραίου Μεσσία δεν έχει ακόμη πληρωθεί (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ευκαιρία για ανέργους του ΟΑΕΔ) και παραμένει κενή μέχρι σήμερα. Ο Χριστιανισμός ανακήρυξε τον Ιησού δεδομένου ότι τον θεωρεί Μεσσία, και η Καινή Διαθήκη περιέχει τις “αποδείξεις” της, για την εκπλήρωση των προφητειών, που αναφέρονται στην «Παλαιά Διαθήκη» για την έλευση του Μεσσία.

Η ανάλυση των απαιτήσεων (προδιαγραφών) για την αναγνώριση των משיח όπως ορίζεται στην εβραϊκή Βίβλο, αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί, σχετικά με τον Μεσσία του Χριστιανισμού, είναι ασυμβίβαστες με το όραμα των εβραίων προφητών. Τα γεγονότα που περιγράφονται λεπτομερώς στην εβραϊκή Βίβλο, ως μέρος της μεσσιανικής ημερήσιας διάταξης (θεωρίας), δεν έχουν διαπιστωθεί ότι έχουν εκπληρωθεί. Στην πραγματικότητα, και αρκετά αντίθετα με αυτά που πιστεύουν, η ιστορία διδάσκει ότι ακριβώς οι αντίθετες συνθήκες επικράτησαν, από ότι την υποτιθέμενη εποχή της γέννησης του Ιησού (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ξεχνούν ότι έχουν ανακαλύψει και τον ….οικογενειακό του τάφο???), κατά τη διάρκεια της εξουσίας του(????), και πολύ μετά το θάνατό του, ακόμη και ως τη σύγχρονη εποχή.

Όσον αφορά το μοντέλο «Job Requisition», που χρησιμοποιούμε (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι εβραίοι της Kosher) σε αυτό το δοκίμιο, αυτό μπορεί να συνοψιστεί ως προς δύο ερωτήσεις και οι αντίστοιχες απαντήσεις τους (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι εβραίοι της Kosher ρωτούν και οι εβραίοι της Kosher απαντούν!!!!!!!!!!).

Ερώτηση: Μήπως ο Ιησούς, ο υποψήφιος του “Χριστιανισμού” για τη θέση του εβραίου Μεσσία, πληρεί τις προϋποθέσεις για τη δουλειά???

Απάντηση: Ο Ιησούς δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη δουλειά.

Ερώτηση: Μήπως ο Ιησούς, ο Μεσσίας του Χριστιανισμού, μπορεί να αποδώσει σε αυτή την ….δουλειά???

Απάντηση: Ο Ιησούς δεν πληρεί τους στόχους απόδοσης αυτής της δουλειάς. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το σύγχρονο καπιταλιστικό τρικ “αξιολόγησης” έρχεται επί πλέον τσόντα στο κατασκευασμένο συνονθύλευμα ερωτήσεων του πίνακα που ανάρτησα, για να τονίσει την εκ προοιμίου άρνηση των εμπνευστών).

Τα γεγονότα που περιγράφονται λεπτομερώς στην εβραϊκή Βίβλο, ως μέρος της μεσσιανικής ημερήσιας διάταξης, δεν έχουν διαπιστωθεί ότι έχουν εκπληρωθεί. Στην πραγματικότητα, και αρκετά αντίθετα με αυτά που πιστεύουν, η ιστορία διδάσκει ότι ακριβώς οι αντίθετες συνθήκες επικράτησαν, από ότι την υποτιθέμενη εποχή της γέννησης του Ιησού (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ προφανώς οι μεγαλοεβραίοι της  προσπαθούν με την επανάληψη της αόριστης μαλακίας τους να μας δείξουν, ότι “η επανάληψη είναι η δύναμη της μάθησης”, μη μας αφήσουν τούβλα και δεν ξέρουν τι να μας κάνουν. — Με το “υποτιθέμενη εποχή γέννησης” ξαναξεχνούν την “ανακάλυψη” οικογενειακού τάφου. — Με λίγα λόγια “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η πουτανιά δεν την αφήνει”).

Αυτό το παράδειγμα αφορά, 300 + περίπου Μεσσιανικές Προφητείες: Προφητείες από την Παλαιά Διαθήκη, που αποκαλύπτουν αν ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας — Τα: Κεφάλαιο / Στίχος νούμερα τα οποία φαίνονται σε αγκύλες, π.χ. [4:5-6], είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στη χριστιανική Βίβλο.

Kosher

Συμπέρασμα: Ο Ιησούς απέτυχε να προκριθεί ως υποψήφιος για τη δουλειά

Συμπέρασμα: Ο Ιησούς απέτυχε να αποδείξει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει αυτή τη δουλειά

Η θέση του εβραίου משיח Μεσσία, παραμένει κενή!!!!!

Kosher Ιουδαϊσμός…….………..»

כַּשְרוּת יַהֲדוּת

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση