=== Η Κύπρος ήταν για πολλές  δεκαετίες, από τις πλέον ευημερούσες οικονομίες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και ο απατεώνας Χριστόφιας τη κατάντησε ουραγό και χρεοκοπημένη, για να χαρίσει εν τέλει τα πετρέλαια στους Εβραίους!!!

  === Χριστόφιας: «Μνημόνιο το συντομότερο»
=== Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ανέφερε πως θέλουμε να υπογράψουμε το Μνημόνιο, και πως με την επιστροφή του στη Λευκωσία μπορεί να έχει στα χέρια του και την τελική πρόταση της κυβέρνησης προς την Τρόικα, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις επαφές με τα κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους. «Θέλουμε να υπογράψουμε, η ίδια η ζωή πιέζει. Εμείς ούτε προσπαθήσαμε, ούτε θελήσαμε να καθυστερήσουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως πρέπει «να επικεντρωθούμε όλοι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης της δικής μας αντιπρότασης».
=== ΠΗΓΗ:  alithia.com.cy

  === Νομιμοποίησαν την ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΕΚΤ επί όλης της Ευρώπης!!!
  === Συμφώνησαν για σταδιακή εφαρμογή της τραπεζικής εποπτείας
=== Σε συμφωνία για σταδιακή εφαρμογή από το 2013 της τραπεζικής εποπτείας κατέληξαν οι ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
=== Οι ηγέτες της Ευρωζώνης αποφάσισαν τα ξημερώματα να δώσουν εντολή στο Eurogroup να υιοθετήσει μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2013 όλα τα απαραίτητα νομοθετικά μέτρα για τη σύσταση του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΜΜ) των τραπεζών, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
=== Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, δεδομένου ότι είχαν καταγραφεί σημαντικές διαφωνίες μεταξύ των υπουργών οικονομικών, λόγω της σχετικής ασάφειας, που υπήρχε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του Ιουνίου.
=== Την ίδια ώρα, ευρωπαϊκές πηγές, έχουν καταστήσει σαφές ότι είναι σχεδόν αδύνατον το χρέος της Κύπρου να είναι βιώσιμο, αν δεν προηγηθεί απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών από τον Μηχανισμό Στήριξης.
=== Σύμφωνα με τον απεσταλμένο μας, για την Κύπρο έχει καθοριστική σημασία να ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς και υπό ποιους όρους μπορεί να γίνει η απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των προβληματικών κυπριακών τραπεζών.
ΠΗΓΗ: alithia.com.cy

Το Ημερολόγιο ενός “τρελού” Μπαρμπανίκου:
1.— 27 Σεπτεμβρίου 2011 Οριστικά και επίσημα η Κύππρος πετρελαιοπαραγωγός χώρα, στα ….νύχια του Ισραήλ «Επίθεση κατά της Noble Energy ισούται με επίθεση εναντίον των ΗΠΑ»
2.— 28 Νοεμβρίου 2011  «100 δις μπορεί να δώσουν τα κοιτάσματα της Κρήτης», αποκαλύπτει καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης.
3.—21 Απριλίου 2012 Και η Κύπρος στον βωμό των ληστοτραπεζιτών, βαδίζει ολοταχώς για χρεοκοπία.
4.—5 Ιουνίου 2012  Η συμμορία του Χριστόφια, παρέλλαβε μια Κύπρο με ένα από τα πιο υψηλά κατά κεφαλήν εισοδήματα στον κόσμο και την οδηγεί στη χρεοκοπία!!!
5.— 11 Ιουνίου 2012  Η συμμορία Χριστόφια – Κομμουνιστικού Κόμματος ΑΚΕΛ, οδηγεί ολοταχώς στη χρεοκοπία και τη ….πετρελαιοπαραγωγό Κύπρο!!!
6.— 24 Ιουνίου 2012  Στα ηλίθια και χρεοκοπημένα βήματα του γκαγκά Παπανδρέου και ο απατεώνας σιωνιστής Χριστόφιας!!!

Απάντηση