Ποιον μισθό (1) χαρίζεις ορέ πρασινοΣΥΡΙΖΑίε Γιάννη Σταθά???

24 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Ο ρεζίλης βουλευτής των απομαζεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ απ’ το τρισάθλιο ψευδοΠΑΣΟΚ, τη μέρα που ξευτιλίσθηκε, προσπαθεί να αυτοαγιοποιηθεί με παραχώρηση ΔΕΥΤΕΡΟΥ (!!!!!!!!!) “μισθού” που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Για να δείξει ο καραγκιόζεις συμμετοχή σε πραγματικούς κοινωνικούς αγώνες, έκλεψε φωτογραφία από κινητοποίηση του ΚΚΕ και έκανε μοντάζ για πάρτι του ο μακάκας!!!!! Ξέχασε όμως το σφυροδρέπανο και θύμωσε η Αλέκα.

  === ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

  === Διευκρίνιση από την Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία για την αφίσα της δημόσιας συνάντησης με τον Γιάννη Σταθά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ 23 Οκτώβρίου 2012
=== Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να ζητήσει ανεπιφύλακτα συγγνώμη, στους συντρόφους της στο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και στο ΚΚΕ για την δυσαρέσκεια και για τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη χρήση παραποιημένης φωτογραφίας, η οποία απεικονίζει διαμαρτυρία του ΚΚΕ και η οποία χρησιμοποιήθηκε σε αφίσες για την διαφήμιση της δημόσιας συνάντησης με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Γιάννη Σταθά, στο Δουβλίνο στις 19 Οκτωβρίου. Η χρήση της παραποιημένης φωτογραφίας ήταν ένα σοβαρό λάθος που έχει ευλόγως προκαλέσει σύγχυση και δυσαρέσκεια.
=== Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να διευκρινίσει ότι αυτό το λάθος είναι αποκλειστική ευθύνη της Ενωμένης Αριστερής Συμμαχίας, καθώς ούτε ο κ. Γιάννης Σταθάς, ούτε άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, είχαν δει την αφίσα πριν λάβει χώρα η συνάντηση.
=== Αναγνωρίζοντας το λάθος, η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η  Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία υπογραμμίζει την αλληλεγγύη της με τους αγώνες του εργαζόμενου Ελληνικού λαού, κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από την Τρόικα και την Ελληνική Κυβέρνηση.

  === Και στα εγγλικά….
=== Clarification from ULA about poster for public meeting featuring Yiannis Stathas MP (Syriza) 23 October 2012
=== The United Left Alliance would like to unreservedly apologise to our comrades in Syriza and the KKE for the offence and confusion caused by the use of a doctored photo of a KKE protest on posters advertising a public meeting with Syriza MP Yiannis Stathas speaking on 19 October in Dublin. This utilisation of a doctored photo was a serious mistake that has understandably caused confusion and offence.
The ULA would like to clarify that this mistake is the responsibility of the ULA solely. Neither Yiannis Stathas nor any other members of Syriza saw the poster before the meeting took place.
In recognising this mistake, the ULA commits to ensure that such a mistake does not happen again. The ULA underlines its solidarity with the struggles of Greek working people against the savage austerity being imposed by the Troika and the Greek government.

ΠΗΓΗ: …..ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Απάντηση