=== Είπαμε!!!  Ποιον μισθό (1) χαρίζεις ορέ πρασινοΣΥΡΙΖΑίε Γιάννη Σταθά???
=== ΚΚΕ Θήβας: Μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα κάνει ο Σταθάς
=== Από το Ριζοσπάστη του Σαββάτου 20/10/2012
=== Δεν είναι η πρώτη αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια ο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγοντας να κοσμήσει αφίσα που εξέδωσε για εκδήλωση που διοργάνωσε χτες στην Ιρλανδία με φωτογραφία του πανό που είχε υψώσει στην Ακρόπολη το ΚΚΕ, το Μάη του 2010, όπου αναγραφόταν στα αγγλικά: «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε».
   === Εννοείται πως έχει φροντίσει να σβήσει την υπογραφή «ΚΚΕ» απ’ το πανό, θέλοντας να οικειοποιηθεί μια πρωτοβουλία που είχε βρει μεγάλη απήχηση.
Για την ακρίβεια, ήταν δύο πανό, ένα με το σύνθημα στα αγγλικά και ένα στα ελληνικά, η φωτογραφία τους έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στιγμιότυπα της πάλης του ελληνικού λαού εν μέσω καπιταλιστικής κρίσης, σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
   === Κατανοούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαθέτει στιγμιότυπα κάποιας αντίστοιχης πρωτοβουλίας ή δράσης, και δε θα μπορούσε αφού απουσιάζει παντελώς απ’ την οργάνωση και την ανάπτυξη της πάλης του λαού με ταξικό προσανατολισμό και περιεχόμενο. Αυτό όμως δε δικαιολογεί την προσπάθειά του να οικειοποιηθεί τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για να προβάλει ένα ανύπαρκτο αγωνιστικό προφίλ σε ακροατήριο που δε γνωρίζει το ρόλο του και τη στάση του στην Ελλάδα.
=== Καμαρώστε το….. ήθος, την….. ειλικρίνεια και την …. αγωνιστικότητα του ομιλητή της εν λόγω εκδήλωσης, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά.
=== Κατά την πάγια τακτική του κάνει για άλλη μια φορά ….μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα
=== Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΠΗΓΗ: http://thiva-nikolas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9172.html

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ….!

Απάντηση