=== Βιογραφικό Γιάννη Σταθά: Έψαξα υπερβολικά πολύ το διαδίκτυο για να συλλέξω βιογραφικά στοιχεία, αλλά μάταια. Ιστοσελίδα ή ιστολόγιο μάλλον δεν έχει. Στον ΣΥΡΙΖΑ και στη βουλή βιογραφικό δεν υπάρχει.

  === Από εδώ κι΄ από εκεί, μάζεψα τα παρακάτω στοιχεία.

  === Ο Γιάννης Σταθάς, γιος του Παναγιώτη, δηλώνει καταγωγή από το Δίστομο. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς γεννήθηκε αλλά κατ΄εκτίμηση, είναι σχετικά νεαρός, περίπου 35-38 χρονών.

   === Ο ίδιος δηλώνει “βιομηχανικός εργάτης” από το 1996 έως σήμερα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ!!!!!!
=== Μέλος της διοίκησης του σωματείου “ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ” μιας από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες.

   === Το διάστημα 2000-2011 είναι αναπληρωτής γραμματέας και τα έτη 2001-2002 γενικός γραμματέας!!!!! Επανεκλέγεται συνεχώς και το 2012.
Μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς από το 2007 έως σήμερα!!!!
=== Από το 2010 ως σήμερα είναι πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς!!!! Ο νεαρότερος πρόεδρος εργατικού κέντρου!!!!
=== Μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων και ιδρυτικό μέλος των επιτροπών “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” στα διόδια. Για το πρώτο δεν γνωρίζω, αλλά το δεύτερο είναι μια εικονική πραγματικότητα. Μια καιροσκοπική ομαδούλα, που πανελληνίως δεν ξεπερνά τα 50 άτομα, που αρέσκονται με την ανοχή του σάπιου καθεστώτος, να κλείνουν προεκλογικά μερικούς σταθμούς διοδίων, για ….μισή ώρα!!!! Ή κάνουμε αντίσταση ή κλάνουμε….

  === Τι σημαίνουν τα παραπάνω????

  === Ο Γιάννης Σταθάς, από ηλικίας 18 ετών είναι μέλος της ΠΑΣΠ του ψευδοΠΑΣΟΚ και ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ από ηλικίας 23 ή 24 χρονών. Οι συνδικαλιστικές θέσεις που εξ αρχής καταλαμβάνει σε πολύ μικρή ηλικία, του επιτρέπουν ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΣ.

  === Φέτος, 2012 !!!! αντιλαμβάνεται ότι το ψευδοΠΑΣΟΚ τελείωσε και ότι τη θέση του καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς πολλά τι και γιατί, καταφεύγει στο σάπιο λιμάνι του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική στέγη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να ροκανίζει ακόπως τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως τόσοι και τόσοι πρώην ΠΑΣΟΚοι κοπρίτες.

  === Επίσης ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει, ότι φοιτά στο Ε.Α.Π. (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο), στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών (ουάου!!! και ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ), αλλά δεν μας λέει που θα ήταν αν δεν ήταν σχεδόν εκ γενετής κομματόσκυλο του διεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ….

  === Στις 19 Οκτώβρη 2012, έκανε τη παπαριά με την αφίσα και τη γνωστή φωτογραφία του ΚΚΕ στην Ακρόπολη, σβήνοντας χονδροειδέστατα το σύμβολο του ΚΚΕ από το πανό.

  === Την ίδια μέρα και την επόμενη 20 Οκτώβρη 2012, τρώει τη κουκουέδικη σφαλιάρα, τέτοια, που ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ χθες 23-10-2012 ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εγγράφως συγγνώμη για λογαριασμό του!!!

  === Χθες 23-102012 και σήμερα 24-10-2012, ο πολιτικά πανηλίθιος γκαγκάς Γιάννης Σταθάς, προσπαθεί με μαλακίες να ισιώσει το στραπατσαρισμένο του προφίλ, με δύο προσφορές!!! Μας χαρίζει τους μπάτσους του, τους οποίους εντός ολίγου θα εκλιπαρεί να του επιστραφούν για να γλυτώνει τις σφαλιάρες και τα γιαούρτια και γίνεται και ευεργέτης με κάτι που δεν του ανήκει και δεν το αξίζει. Χαρίζει λέει τον ΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΣΕ …ΙΔΡΥΜΑ.

  === Μιλάμε για μισθό ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ

  === Ένα μισθό, που αν είχε λίγη τσίπα πάνω του, θα είχε ζητήσει να του τον διακόψουν, από τη πρώτη μέρα που εκλέχθηκε βουλευτής. Δυο καρπούζια (επαγγελματία συνδικαλιστή και βουλευτή) στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε, ακόμα και αν έχουν φροντίσει να ψηφίσουν ΠΑΡΑΝΟΜΟ ….νόμο!!!! Οι βολευτές δεν είναι αυτοί, που για να δικαιολογήσουν αυτά που μας κλέβουν διά νόμου, μας λένε, ότι χρειάζονται μπόλικο βολευτικό παρά, για να ασκούν απερίσπαστει τα πολλά βολευτικά καθήκοντα??? Εδώ, σε ολόκληρους καθηγητές πανεπιστημίου ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ η καθηγητική ιδιότητα και ο μισθός και θα πρέπει να διπλοπληρώνουμε τους βολευτικούς εργατοπατέρες???

ΕΠΟΜΕΝΩΣ??? Τι μισθό του ….ιδιωτικού τομέα χαρίζεις κυρ-ευεργέτα και εργατοπατέρα μου??? Και γιατί σήμερα??? Λόγω της σφαλιάρας????

ΕΥΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡΙΑ:  Υπάρχουν και άλλοι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΒΟΛΕΥΤΕΣ, που εισπράτουν δύο μισθούς????

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ποιον μισθό (1) χαρίζεις ορέ πρασινοΣΥΡΙΖΑίε Γιάννη Σταθά???
Ιδού η αφίσα του ξαφνικού ευεργέτου (2)!!! Το ΚΚΕ Θήβας ξεφωνίζει τον κοπρίτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (κατ΄ ανάγκη …ευεργέτη) Γιάννη Σταθά!!!

3 Comments

 • Ο/Η Judge Dredd λέει:

  Μιλάει και το KKE που έχει τα οικονομικά του ορθάνοικτα στον έλεγχο, και λογοδοτεί με πλήρη διαφάνεια από που εισπράτει και που ξοδεύει. Που καλοπληρώνει και απολύει όποτε και όπως γουστάρει τους εργαζόμενους στα τυπογραφεία του στον Περισσό… Που στήνει τις διαδηλώσεις του με τις πλάτες των αλλοδαπών για να παριςτάνουν τους επαναςτάτες τα ψευτοπαληκαράκια του ΠΑΜΕ. Ο κόσμος σας έχει βαρεθεί ρε λαμόγια ντεμέκ αριστεροί του πωπού. Πιάστε καμία δουλειά πέρα από το να γλύφετε τον κώλο του γραμματέα του κόμματος για να ξεκοκαλίσετε κά´να αξύριστο γκομενάκι που χαζοφέρνει. Οι περισσότεροι από εσάς μετράτε περιουσίες και μπίζνες χιλιάδων ευρώ. Ουστ από εδώ τεμπελόσκυλα!

 • Ο/Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ λέει:

  ενα περιεργο πραμα: οι συνεπεις αριστεροι πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ξεβρακωτοι και αμορφωτοι για να μην ειναι προοδευτικουληδες, αλλιως εφ οσον μαλιστα δραστηριοποιουνται συνδικαλιστικα τοτε εεε σιγουρα ειναι εργατοπατερες
  Παντως προκοπη δεν βλεπουν παρα μονον αν ανηκουν στο ΚΚΕ τουτεστιν στοκοι και……
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ δικαιουνται να ειναι αεργοι, βολεμενοι, σαπιοκοιλιαδες αντε και συνδικαλιστες
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Είστε αρκετά ασαφής.
   Όσο αφορά τον Σταθά και κάθε Σταθά, ΝΑΙ ποτέ του δεν έχει δουλέψει, καλυπτόμενος πίσω από ρουσφετολογικές διατάξεις του συνδικαλιστικού νόμου.
   Όσον αφορά γενικά τους επαγγελματίες εργατοπατέρες σαν τον Σταθά, αλλά και τους επαγγελματίες πολιτικούς των διεφθαρμένων “κοινοβουλευτικών” κομμάτων και αποκομμάτων, ΝΑΙ, δεν δικαιούνται να αποκτούν οικονομικές απολαβές τέτοιες, που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ αν δεν ήσαν κατ΄ επάγγελμα ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ συνδικαλιστές και πολιτικοί. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα, οι πλουτίσαντες ένεκα άσκησης συνδικαλιστικής ή πολιτικής δραστηριότητας, δεν εισπράτουν αμοιβές και αποζημιώσεις για εικονικές συμμετοχές σε συμβούλια και λογοδοτούν ουσιαστικά για το πόθεν έσχες. Η ευκολία με την οποία καθαιρούνται τέτοιοι κοπρίτες σε ευνομούμενες χώρες, εδώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Απάντηση