Με χορηγό οίκο ανοχής και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας

25 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Το παράδειγμα των Θεσσαλών ακολούθησε η ομάδα της Εύβοιας
=== Μετά την ομάδα του Βουκεφάλα της Λάρισας, που έγινε γνωστή στην επικράτεια, αφού επέλεξε για χορηγό τον οίκο ανοχής «Σούλα», μια ακόμη τοπική ομάδα έρχεται να προκαλέσει χαμόγελα «αμηχανίας».
=== Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Χαλκίδα, ο οποίος έχει για χορηγό το «Erotica Sex House». Όπως φανερώνει το όνομα, πρόκειται για οίκο ανοχής, ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή Ξυρόβρυση της Χαλκίδας.
=== Αν και επίσημες εμφανίσεις της ομάδας με το σήμα του χορηγού δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη, το Δ.Σ. του συλλόγου ανάρτησε επίσημη ανακοίνωση στο site της ομάδας, με την οποία ευχαριστεί… την επιχείρηση.
=== Αναλυτικά η ανακοίνωση:
=== «Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Χαλκίδας ευχαριστεί τον χορηγό “Erotica Sex House” για τη συμπαράστασή του στα αθλητικά δρώμενα της φετινής αθλητικής χρονιάς, καθώς σε δύσκολους καιρούς κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη».

=== ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

  ===  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Μάθαν΄ ότι ….αγαπιώμαστε και πλάκωσαν οι νταβάδες!!!
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Όταν πριν από περίπου 50 χρόνια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στεγαζόταν στης “Κοφινούς” ακριβώς δίπλα, σε οίκημα που λεγόταν ότι ανήκε στη…. “Κοφινού” στεγαζόταν μπουρδέλο, που κάλυπτε τις ανάγκες του τάγματος πεζοναυτών της Χαλκίδας!!!!

Απάντηση