Πίνουν νερό με κολοβακτηρίδια οι κάτοικοι Δήμου Θερμαϊκό;;;

26 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

   === Προσυπογράφουμε το λεπτομερώς αιτιολογημένο υπόμνημα – αναφορά της Κίνησης Πολιτών Επανομής που –  αποδεικνύοντας   ύπαρξη οξυμένων αντανακλαστικών και επιδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση (που όπως αντιλαμβανόμαστε απουσιάζει από τους αρμόδιους της ΔΕΥΑΘ) –  καλεί τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να παρέμβει για τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία των κατοίκων Θερμαϊκού εξαιτίας του ακατάλληλου νερού. Θέλουμε επίσης να πληροφορήσουμε τους δημότες για την έκθεση αυτοψίας που στάλθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το ίδιο θέμα από την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

   === Σύμφωνα μ’ αυτήν (που έχει σταλεί από τις 20/7/12) διαπιστώνουμε πως ήταν γνωστό ήδη από τον Μάϊο του ’12 η ακαταλληλότητα του νερού σε διάφορες μετρήσεις και ελέγχους που διενεργήθησαν σε δείγματα νερού από περιοχές του Μεσημερίου, Επανομής και Ν. Επιβατών.
Και αντί να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις από την ΔΕΥΑΘ ( άραγε τι έπραξε;;) υπήρξαν επικοινωνιακού τύπου διαβεβαιώσεις από τον Πρόεδρό της κ. Κώστα Τροκάνα που καλούσε τους κατοίκους να μην διστάζουν να χρησιμοποιούν άφοβα το νερό για πόση (23/5/12).
=== Τί γίνεται κύριοι της Διοίκησης; Μπορείτε να αντιληφθείτε την θέση ευθύνης την οποία κατέχετε; Έχετε επίγνωση του ρόλου σας;
   === Ή μήπως θεωρείτε ότι  για το μόνο λόγο που βρίσκεστε στις καρέκλες είναι για να εισπράττετε το μισθό σας και για να συμμετέχετε ενεργά στις εσωτερικές συγκρούσεις της παράταξής σας που έχει μετατραπεί σε εμφυλιοπολεμικό ριγκ;

Αναμένουμε με αληθινό ενδιαφέρον την παρέμβαση της Εισαγγελίας.
Αναρτήθηκε από Ακτιβιστή

Απάντηση