=== Έλαβα γράμμα, που περιείχε ένα λογύδριο, του Γιάννη Καϋμενάκη, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής!!! Ακόμα???? Ναι, αντέχει και είναι ακόμα ψευδοΠΑΣΟΚ και κοροϊδεύει τον κόσμο με ασυνάρτητες αρλούμπες. Σαν τον κοπρίτη τον Παναγιωτακόπουλο, που κυκλοφορεί με έναν πράσινο φάκελο κάτω από τη μασχάλη, για να αποδείξει ότι είναι το καλό ψευδοΠΑΣΟΚ και η μετενσάρκωση του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου.
=== Ο Γιάννης Καϋμενάκης, άσχετα με το τι κορώνες ξεφωνίζει στο τέλος, ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΟΝ …ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ….
=== Είναι προφανές, ότι όχι απλά διαφωνώ με τέτοιες μαλακίες (τι οποίες αυτός που τις λέει, ξέρει καλά τι λέει και σε ποιους τα λέει), αλλά εξοργίζομαι σφόδρα και (του) λέω:
=== Το θέατρο τρόϊκα-κυβέρνησης, χαρίζει λεφτά στον εαυτό του και στις τράπεζες και ζητούν από εμένα κι΄ εσένα και τον καθένα μας να πληρώσουμε τα γαμησιάτικα.
=== Η άποψη του καϋμένου του Καϋμενάκη, είναι άποψη αναγνώρισης …δανεισμού του ή δανεισμού μου ή δανεισμού σου, άποψη που είναι σε απόλυτη σύγκρουση με τη τρέλα μου, γαμώ τη τρέλα μου!!!
=== Πως να παλέψω κάτι, αν εκ προοιμίου δέχομαι ότι έχει συμβεί υπέρ εμού, ή όταν αποδεχθώ, ότι αποκόμισα οικονομικά οφέλη από “δανεισμό” από τη …τρόϊκα, ενώ ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβηκε ποτέ, ούτε έμμεσα, ούτε άμεσα.
=== Αν του Καϋμενάκη “του ζήτησαν να μαζέψει (και καλά έκαναν – λέει ο χοντροαποτέτοιος)” αφορά μονάχα αυτόν και όσους πραγματικά δανείστηκαν.
=== Εγώ, ο Μπαρμπανίκος, δεν διαπραγματεύομαι!!! Εγώ, ο Μπαρμπανίκος, περιμένω τη κατάλληλη στιγμή, να ενωθώ μαζί με άλλα θύματα σαν και μένα, για να πάρουμε σκληρή εκδίκηση και να πάρουμε πίσω, όλα όσα μας έκλεψαν και να σταματήσουμε τη στνεχιζόμενη κλεψιά.

Απάντηση