Ο κεφαλοτύρης και η ….φάκα!!!! (σε 2 εικόνες)

26 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Για όσους κάνουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν.

  === Ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, η Χρυσή Αυγή γενικά, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, είτε είναι επίσημα στην εξουσία, είτε όχι. Τα τελευταία χρόνια, έχουν δείρει σαν “γνωστοί-άγνωστοι” ροπαλοφόροι-κουκουλοφόροι, κόσμο και κοσμάκη.

  === Το επίσημο καθεστώς, ΑΙΩΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ξεφορτώθηκε τη λάϊτ εκδοχή του ναζισμού με τον Καρατζαφέρη και έβγαλε από το πουθενά τους μασόνους, φιλοσιωνιστές ναζιστές του Μιχαλολιάκου, που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η φυσική μετεξέλιξη, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ του ναζιστή-σιωνιστή Μπόλαρη. Είναι το τυρί…  Είναι ο τύπου γραβιέρα κεφαλοτύρης, για να τσιμπήσουμε όλα τα κορόϊδα, για να ξεχάσουμε ποια καθάρματα έδερναν γριούλες και συνταξιούχους, πριν κοινοβουλευτοποιηθούν οι ναζιστές.

  === Πολλοί, έκλεισαν τα μάτια και τσιμπολογούν να χορτάσουν κεφαλοτύρι…. Μια ζωή ποντικαραίοι…. Μια ζωή πουταναραίοι που ψάχνουν τον προστάτη τους….

  === Με κλειστά τα μάτια σέρνονται, τσιμπολογούν κι΄ αποκοιμούνται….

  === Ξυπνούν και δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι έχουν μπει στη φάκα…..

  === Στη φάκα του Σαμαρά-Μπενάκη, στη φάκα του Βενιζέλου, στη φάκα του Κουβέλη, του ανύπαρκτου Τσίπρα, του υπνόσακου Παπαρήγα…..

  === Ρε ξεφτίλα λαέ, καταντάς συνεχώς, να είσαι μπροστά σε διλήμματα βλακείας, προκειμένου να διαλέξεις ανάμεσα σε έναν Σαμαρά, σε έναν Τσίπρα και σε έναν Κασιδιάρη???

Απάντηση