=== Ο φίλος Κυριάκος Κυριακόπουλος, διάβασε μια αθλιότητα για τη σημαία και ηλιθιότητες για “Εθνική Επέτειο Ντροπής” και σωστά φουρκίστηκε.
=== Εγώ, πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα, που κάνει περίεργη ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ στις 26-10-2012, της καρφιτσώνω το παρακάτω σχόλιο:
   === Το άρθρο, έχει αναρτηθεί από Ιανουάριο 2011 ΚΑΙ ΠΡΙΝ, σε γνωστά Ελληνόφωνες ΤουρκοΑρβανοΣκοπιανικές ιστοσελίδες, δύο από τις οποίες τις μνημονεύεις ως πηγή. Επομένως, ξέρεις τι υλικό αντλείς και σε τι αποσκοπεί αυτό το υλικό.
   === Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα (οι ιστοσελίδες πηγές σου) για να πετύχουν με οποιοδήποτε μέσο τον βίαιο κατακερματισμό της Ελλάδας και προσδιορίζουν ποιες χώρες θα μας καταβροχθίσουν κομμάτι-κομμάτι.
   === Η αναδημοσίευσή του είναι συνεισφορά στη σωστή διακυβέρνηση ή στη σωστή πολιτική??? Είναι συνεισφορά σε μένα, για να καταλάβω τι είμαι ή δεν είμαι??? Και είμαι 62 και δεν είχα ούτε μάνα ούτε πατέρα να μου πουν τα στοιχειώδη??? ΚΑΙ έρχονται τώρα οι τούρκοι, οι σκοπιανοί, οι αλβανοί, με ελληνόηχα ονόματα, για να με μάθουν ότι δεν είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά ή Τούρκος ή Σκοπιανός ή Αλβανός???
   === Ολες οι ράτσες περισσώθηκαν κι΄ εγώ είμαι ο χαμένος, που πρέπει να με βάλεις να διαλέξω υποταγή ανάμεσα σε γνωστά ρεμάλια, επειδή δεν γουστάρεις τη σημαία μου???

  === Εγώ δεν μπαίνω στο λούκι τους και δεν αναπαράγω τις δικές τους αθλιότητες. Έχω συνηθίσει. Τα ίδια “κέντρα” παραμονές Χριστουγέννων ή Χριστιανικού Πάσχα, θα ανακαλύψουν για πολλοστή φορά άγνωστα ευαγγέλια της νεκρής θάλασσας της μαύρης ψυχής τους του 400 μ.Χ. ή σπασμένα κεραμίδια, πάνω στα οποία είναι χαραγμένα τα ονόματα Ιησούς, Μαρία, Ιωσήφ, και αυτά τα μεταφερόμενα κινητά πραγματάκια από τάφο σε τάφο, κάποτε θα μας πείσουν ή ότι ο Ιησούς δεν υπήρξε ποτέ, ή ότι πέθανε και πάπαλα!!!

   === Στις Εθνικές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Επετείους, τα ίδια κέντρα, κατασκευάζουν ιστορίες για να τοποθετήσουν την Ελληνική Σημαία: α) στη Βαυαρία, β) στην Αγγλία, γ) στην εταιρεία Ανατολικών …Ινδιών ΚΑΙ όλες τις σοφίες ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!!! Επίσης με ψυχοπάθεια που ξεχειλίζει και στο τέλος γίνεται συντριβάνι, τα ίδια ΤουρκοΣκοπιανοΑλβανικά κέντρα, ενώ είμασταν σε μακροχρόνια ξένη κατοχή με Ελληνική γλώσσα για εκατοντάδες χρόνια, πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν είμαστε αυτό που είμαστε, αλλά ή Τούρκοι, ή Σκοπιανοί, ή Αλβανοί!!! Τι κι΄ αν ένας ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ λαός μιλούσε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, από τη Κρήτη μέχρι τον Δούναβη, από τη Σικελία και τη κάτω Ιταλία μέχρι τη Καπαδοκία και τον Πόντο, εκατομμύρια λαού, ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ και απαιτούν αυτά τα κέντρα, να ανεβάσουν εμάς, όλους τους άμεσα απογόνους αυτού του μαρτυρικού λαού που άντεξε τόσα και τόσα, να ανέβουμε κάνω σε παλούκια και να ομολογήσουμε (τρομάρα τους) ότι δεν είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣκαι ότι από κάποιο βίτσιο εμαίς αλλά και οι άμεσοι πρόγονοί μας, μιλούσαμε μια γλώσσα ξένη, ενώ κανένας δεν μας εμπόδιζε να μιλήσουμε μια άλλη, που κάποιοι άλλοι θέλουν να διαλέξουν ως μητρική μας!!!! ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!

  === Λοιπόν αυτοί, σε τεκέδες πρέπει να μαζεύονται και να τα λένε και να τα γράφουν, μαστουρωμένοι από χασίσια και όπια και δεν καταλαβαίνουν τι λένε.

Σας έγραψα τον πρόλογο, για να καταλάβαιτε περί τίνος πρόκειται, διότι ο Μπαρμπανίκος, σε τέτοιες τόσο άθλιες περιπτώσεις, δεν αναμεταδίδει τέτοιες μπούρδες, ούτε λινκάρει ιστοσελίδες Τουρκων, Αλβανών και Σκοπιανών με Ελληνόηχα ονόματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν για να πλησιάζουν με ευκολία τα θύματα και να απαιτούν ….δημοκρατικές διαδικασίες διάδοσης της απάτης τους.

Ακολουθεί το άρθρο  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΛΜΑ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ»…

Δεν το κάνουμε για να καταδείξουμε το πόσο άθλιος ενδέχεται να είναι ο ψυχικός και πνευματικός «χώρος» του εμπνευστή που την αποτύπωσε.

Το κάνουμε κυρίως γιατί έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας, την κοινωνία και πρωτίστως τη νέα γενιά, να αποκαλύπτουμε τον επικίνδυνο και ύπουλο τρόπο με τον οποίο ορισμένοι επιχειρούν να αφυδατώσουν την ψυχή τους από το αξιακό φορτίο που οφείλει να κουβαλά στην πορεία των χρόνων.

Στην αναδημοσίευση που ακολουθεί στη συνέχεια αυτού του άρθρου, θα δείτε να αναβιώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η βρωμιά και ο πεμπτοφαλαγγιτισμός, που στοχοποιεί με τρόπο απαράδεκτο και προκλητικό την Ελληνική σημαία.
Η λαθροχειρία και ο τσαρλατανισμός του αρθρογράφου, συμπυκνώνεται επί της ουσίας σε τρία κυρίαρχα χαρακτηριστικά:
Το πρώτο που επιδιώκει, είναι να εμφανίζεται ως προοδευτικός και οπαδός της μαχόμενης δημοκρατίας. Δεν είναι όμως τίποτε περισσότερο, παρά ένας χυδαίος και αδίστακτος υβριστής που αντικειμενικά λειτουργεί ως προβοκάτορας τόσο του προοδευτισμού όσο και της δημοκρατίας, που σε τελευταία ανάλυση αυτό που αποσκοπεί με τρόπο ύπουλο και υποκριτικό, είναι να τροφοδοτήσει τη νεοναζιστική υποκρισία ως απάντηση στον ανιστόρητο και ολέθριο εθνομηδενισμό του.
Για να το πούμε λοιπόν απλά και ξεκάθαρα. Τέτοιοι τενεκέδες και μάλιστα ξεγάνωτοι, έχουν τόση σχέση με τη δημοκρατία και τον προοδευτισμό, όση ακριβώς σχέση έχουν τα σκατά με την κολόνια. Γι αυτό και σε τέτοιους αγύρτες της πολιτικής αμπελοφιλοσοφίας δε χαρίζουμε ούτε την προοδευτικότητα της σκέψης μας, ούτε φυσικά ίχνος από τους αγώνες αυτού του λαού για την πολιτική δημοκρατία.
Το δεύτερο που επιχειρεί, είναι να αποσυνδέσει το αφηγηματικό – ιστορικό κομμάτι σχηματοποίησης του εθνικού μας συμβόλου, από τους αγώνες αυτού του λαού για την υπεράσπισή του. Πρόκειται για αγώνες που ταυτοποίησαν το «πανί» με την έννοια της εθνικής κυριαρχίας και με το αξιακό σύστημα που τη συναποτελεί, και το οποίο η κοινωνία ολόκληρη οφείλει και να προασπίζεται και να τιμά, τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στις καθοριστικές καμπές και προκλήσεις της ιστορίας.
Για να το πούμε λοιπόν και αυτό επίσης ξεκάθαρα. Ο κάθε καραγκιοζάκος, όπου και αν αυτοπροσδιορίζεται ότι ανήκει πολιτικά, δικαιούται να αντιμετωπίζει ως πανί το βρωμισμένο του σώβρακο (αφού όλη του η παληκαριά κάπου εκεί εξαντλείται). Το σύμβολο όμως της υπόστασης ενός λαού που προσδιορίζει και το οριοθέτημα της εθνικής κυριαρχίας του, δε δικαιούται να το βάζει στο βρωμισμένο στόμα του. Σ αυτό το στόμα, το μοναδικό «πανί» που δικαιούται να απολαμβάνει, είναι μονάχα το λερωμένο βρακί του.
Το τρίτο και προκλητικότερο με το οποίο καταπιάνεται, είναι να επιχειρεί να νομιμοποιήσει με τρόπο απαράδεκτο έως και τουλάχιστον ποινικά κολάσιμο, τον αλήτικο τρόπο με τον οποίο η τσογλαναρία των νεοταξιτών, τολμά να κουρελιάζει το εθνικό σύμβολο, αδιαφορώντας για την ευθύτατη πρόκληση που συνιστά αυτή της η συμπεριφορά στους νεκρούς μάρτυρες αυτής της χώρας.
Ας είμαστε λοιπόν το ίδιο ξεκάθαροι και εδώ. Τόσο η τσογλαναρία όσο και οι αβανταδόροι της, στο διόλου αθώο και από κάθε άποψη κατευθυνόμενο «έργο» το οποίο επιτελούν, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πληρώσουν πολύ ακριβά το πραγματικό τίμημα της πεμπτοφαλαγγίτικης επιλογής και στάσης τους. Και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ευθέως ανάλογο των κατάπτυστων και εθνικά επικίνδυνων όσο και προσβλητικών επιλογών τους.
Ας τις αποκαλύψουμε…
Προσβολή εθνικού συμβόλου με τρόπο απαράδεκτο, τέτοιον που ούτε εισβολέας κατακτητής δε δικαιούται να τολμήσει σε βάρος οποιουδήποτε λαού, ότι και αν απεικονίζει η εθνική σημαία του.
Προσβολή και ταπείνωση των νεκρών των εθνικών αγώνων του λαού μας, πράξη που συνιστά επιπροσθέτως και ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο επιβάλεται να αντιμετωπιστεί.
Απροσχημάτιστη (και γιατί να το αποκλείσουμε, ενδεχομένως και κατευθυνόμενη) αντεθνική δράση, που σε πρώτη φάση εκδηλώνεται με συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης ή και αποκαθήλωσης των εθνικών συμβόλων. Πρόκειται για πράξη που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αφού αν την προκαλέσει αυτόχειρας για λογαριασμό άλλης εθνικής δύναμης, συνιστά ακόμη και αιτία πολέμου.
Ευθεία και απροσχημάτιστη προσβολή της ιστορίας του Ελληνικού λαού. Μιας ιστορίας απόλυτα ταυτισμένης με την υπεράσπιση της εθνικής σημαίας, και γι αυτόν τον επιπρόσθετο λόγο, αυτό το κατά τους πολιτικά αλητήριους «πανί», είναι απόλυτα ταυτισμένο με την ψυχή και την υπόσταση του λαού μας στο σύνολό του.
Πρόκειται λοιπόν για αθλιότητα, που δεν αγγίζει αλλά ξεπερνά κατά πολύ ακόμη και αυτά τα όρια της νομιμότητας…
Για τέτοια λιβελογραφήματα πρακτορικής έμπνευσης και προκλητικά αντεθνικού περιεχομένου, η παρέμβαση του εισαγγελέα θα πρέπει να είναι άμεση και παραδειγματική γιατί…
Κανένας ελεεινός δε δικαιούται να χαρακτηρίζει την εθνική επέτειο υπεράσπισης της πατρίδας ως «επέτειο ντροπής», ανεξάρτητα από τις αιτίες και τους πρωταγωνιστές που τροφοδότησαν την πολεμική μηχανή της εποχής. Το αίμα που χύθηκε ήταν αίμα του λαού μας, και αν ένα κοπρόσκυλο δεν έχει την ευθιξία να τιμά τους νεκρούς του αντιφασιστικού αγώνα, κανείς από μας και στο όνομα καμιάς «δημοκρατίας του κώλου» δεν υποχρεούται να τον ανέχεται…
Κανένα κοπρόσκυλο δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τη σημαία ενός λαού ως «σύμβολο σκλαβιάς» και να μένει ατιμώρητο, να κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσά μας, και να συνεχίζει να ασχημονεί προσβάλλοντας τα ιερά και τα όσια ενός λαού που μισεί και μιας πατρίδας που δεν αγάπησε και που δε συναισθάνεται ότι τα παιδιά του αύριο (αν δε βγουν σαν τα μούτρα του) θα έχουν κάθε λόγο να ντρέπονται που έχουν για πατέρα έναν ελεεινό πολιτικό κουκουλοφόρο που μισεί την ίδια του την πατρίδα.
Κανένας μασκαράς δεν μπορεί να μένει ατιμώρητος όταν τολμά να καλεί επώνυμα τις ομάδες των αφιονισμένων να συνεχίζουν να προσβάλουν και να ποδοπατούν το εθνικό σύμβολο, θεωρώντας ότι αυτό δε συνιστά αντεθνική πρακτορικού τύπου πρόκληση, αλλά «αποστασιοποίηση από το κοινωνικό μαντρί».
Στη συνέχεια παραθέτουμε το άρθρο του κοπρίτη (Ο ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ), την ιστοσελίδα που το φιλοξένησε χωρίς κριτική και χωρίς να αποστασιοποιείται από το βρωμερό λιβελογράφημα, και φυσικά το όνομά του που θα πρέπει να τεθεί άμεσα υπ όψιν του αρμόδιου εισαγγελέα για τα δέοντα. Αυτά για να μην αναρωτιόμαστε γιατί ο νεοναζισμός στη χώρα μας σηκώνει και πάλι κεφάλι. Νερό στο μύλο του νεοναζισμού, ρίχνουν όλοι εκείνοι που τολμούν να προσβάλουν, να υβρίζουν και να απαξιώνουν, όλα εκείνα που ταπείνωσαν τη δολοφονική μηχανή του χιτλερισμού, στην αντιπαράθεσή του με τον Ελληνισμό, τους λαούς και την ιστορία.

Απάντηση