=== “Παρουσία πλήθους κόσμου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο κ. Σουκάκος επέστρεψε και τυπικά στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Γιαννιώτικου ΑΕΙ, από το οποίο έφυγε το 2002, για το Πανεπιστήμιο Αθηνών.”

  === Με αυτή τη βλακωδέστατη -πανομοιότυπη παντού- φράση, ξεκίνησαν -μέσω ορισμένων Γιαννιώτικων ιστοσελίδων- τη προβολή του “πνευματικού” τους πατέρα, ορθοπεδικού Παναγιώτη Σουκάκου, ομότιμου (=συνταξιούχου) καθηγητή ιατρικής σχολής Αθηνών, τα “πνευματικά” του τέκνα, των ορθοπεδικών της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ευκαιρία την αναγόρευσή του σε επίτιμο καθηγητή εκεί. Από κοντά και το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των αποφοίτων της Σχολής Αναβρύτων 26-10-2012 (στην οποία ως γνωστόν έχουν επίσης φοιτήσει ο Γλύξμπουργκ, ο Παπούλιας και πολλοί άλλοι αστέρες της πολιτικής.

  === Και λέω βλακωδέστατη φράση, διότι ο Παναγιώτης Σουκάκος, σαν συνταξιούχος, δεν δύναται να ανήκει, ούτε τυπικά, ούτε ουσιαστικά στο εκπαιδευτικό ακαδημαϊκό προσωπικό του εκπαιδευτικού ιδρύματος των Ιωαννίνων. Ο τίτλος του “επίτιμου” -το λέει και η ίδια η λέξη ρε φωστήρες- είναι καθαρά τιμητικός, για να προστατεύουν το τιμώμενο πρόσωπο, από τα κακά στόματα της κοινωνίας.

  === Υπενθυμίζω, ότι ο ορθοπεδικός Παναγιώτης Σουκάκος, κατηγορήθηκε εντονότατα για ανάμιξη στο τεράστιο σκάνδαλο μίζας, επί των προμηθειών ορθοπεδικών ειδών, από τη διαβόητη DePuy. Σε δίκη που έγινε σε βάρος του και σε βάρος άλλων, όταν η δικαστίνα εκφώνησε απαλλακτική απόφαση για τους κατηγορούμενους ορθοπεδικούς, έπεσε κάτω ξερή!!!!!

  === Η υπόθεση ανακινήθηκε πρόσφατα, λόγω της άφιξης στο Ελλάντα, στοιχείων από το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ, για τη βαριά καταδίκη των εταιρειών της DePuy, για το βρόμικο εμπορικό παιχνίδι με τα ορθοπεδικά της στην -που αλλού???- ….στην Ελλάδα της μίζας και της διαφθοράς!!! Μη πιστεύετε, ότι αυτά, τα ατράνταχτα για τις ΗΠΑ στοιχεία, έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία για την Ελληνική δικαιοσύνη….

  === Προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα, τα οποία δύσκολα μπορούν να διασχίσουν τη Κατάρα για να φθάσουν και να κοινοποιηθούν στα Γιάννενα. Συν τοις άλλοις, ο ορθοπεδικός μαθητής του Σουκάκου και διάδοχός του στην έδρα της ιατρικής σχολής Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Μπερής, σίγουρα θα ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας, τον ορθοπεδικό δάσκαλό του. Έτσι, ακολουθώντας το αρχαίο ρητό “τίμα τον πατέρα σου, τη μητέρα σου και τον δάσκαλό σου κι΄ άστα να πάνε στα κομμάτια” ο μαθητής ορθοπεδικός Αλέξανδρος Μπερής, εισηγήθηκε και επέδωσε τη τιμητική διάκριση, στον δάσκαλό του ορθοπεδικό, Παναγιώτη Σουκάκο.

ΠΗΓΗ πληροφορίας αναγόρευσης http://www.palo.gr/cluster/articles/pagosmia-nea/45/?clid=5958694

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Και ενω γινονται ΟΛΑ αυτά, ενας άλλος με καθαρά χερια αυτός, ο ΣΟΥΡΛΑΣ, καταθέτει λένε στον εισαγγελέα τα στοιχεία της διαφθοράς ελληνων ιατρών από αμερικανικη εταιρεία, διαφθορά την οποία η ΙΔΙΑ η εταιρεια ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ και συμβιβάζεται να πληρώσει εκατομμύρια διολλάρια πρόστιμο.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ…..
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!

Απάντηση