=== Αυτές και πολλές άλλες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ είπε χθες ο ΠΑΓΚΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΛΗΣΤΗΣ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΗΣ. “Δεν έχει πατήσει στην εκπομπή του, γιατί κάθε φορά που πήγε….!!!” και κυκλοφορεί ελεύθερος ο κλανιάρης, ενώ τα κρεβάτια στο Δαφνί είναι άδεια….
   === Επίθεση Πάγκαλου στον Κώστα Αρβανίτη
=== Επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Βήμα FM.
«Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Βρισκόταν στα οδοφράγματα της Κερατέας. Δεν έχω πατήσει στην εκπομπή του στην ΕΡΤ. Διότι κάθε φορά που πήγα, αντιμετώπισα έναν φανατικό και στρατευμένο άνθρωπο. Δεν έχω τη διάθεση να κάνω συνομιλίες με τέτοιου είδους δημοσιογράφους. Δεν θα ήθελα τέτοιες συνομιλίες ούτε καν σε ένα ιδιωτικό μέσο. Θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει μια διακριτικότητα. Πόσω μάλλον όταν είναι δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή όταν είναι δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, που έχει αυξημένο καθήκον διακριτικότητας και αντικειμενικότητας», είπε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον δημοσιογράφο… «ατάλαντο» λέγοντας:
«Κακώς είναι στην τηλεόραση κατ’ αρχήν. Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο, η εκπομπή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ποια ήταν η θεαματικότητα αυτής της εκπομπής; 1,7%;»

Με το γνωστό του μάλιστα ύφος, ο κ. Πάγκαλος επέκρινε το δημοσιογράφο για το σχόλιο που έκανε για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

«Είναι βαρύτατο παράπτωμα και μάλιστα όταν το κάνει στέλεχος γνωστού κόμματος. Γιατί δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Ήθελε να πει κάτι εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης-είναι πολύ νευραλγικό Υπουργείο. Όφειλε ο Υπουργός ή κάποιος από την Αστυνομία να έχει και αυτός το λόγο στην εκπομπή.

Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να μη μιλήσει. Να το βουλώσει! Αλλά δεν το βούλωσε. Έκανε το κομματικό του καθήκον, συκοφάντησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, συκοφάντησε την Αστυνομία και εξύμνησε τους διαδηλωτές, γιατί όλοι οι διαδηλωτές έχουν πάντα δίκιο», είπε.

Όσο για το αν ένας δημοσιογράφος πρέπει να είναι στρατευμένος, ο Θ. Πάγκαλος μέσα από την εκπομπή του είπε:
«Ο δημοσιογράφος δεν έχει το δικαίωμα να λέει “Ζήτω η Guardian, κάτω ο Έλληνας υπουργός, να παραιτηθεί”, εκτός αν είναι στρατευμένος. Στο ερώτημα αυτό που γεννάται, απαντάω ναι. Στο ερώτημα αν ο δημοσιογράφος μπορεί να είναι στρατευμένος στην δημόσια τηλεόραση, απαντάω όχι, διότι στην δημόσια τηλεόραση πληρώνουμε όλοι. Θεωρώ στρατευμένο το επεισόδιο, γιατί ζήτησαν αστοιχείωτα με ψεύδη και χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα την παραίτηση του κ. Δένδια, χωρίς να τον έχουν ρωτήσει ή ακούσει. Η απόλυση είναι θέμα εκτίμησης της διοίκησης. Κι εγώ θα προτιμούσα να τον έχει επιπλήξει, για να μη τον κάνουμε και ήρωα».

Από star.gr, μονταζ vasiliastismonaxias
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Απάντηση