=== Πριν λίγα λεπτά (2 μετά τα μεσάνυχτα) συνελήφθη και οδηγείτε στο αστυνομικό τμήμα Νέου Ψυχικού ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποκάλυψη – “βόμβα” από την εκπομπή του, των δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ για τη μεθόδευση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγήσουν την χώρα στο ΔΝΤ …και η αυριανή απειλή του ότι άυριο θα έβγαζε στοιχεία….

  === Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι εκκρεμούσε κάποιο παλιό ένταλμα (Υπόθεση Γιοσάκη) εναντίον του το οποίο “θυμήθηκαν” στις 2 τη νύχτα ….

  === Το “καθεστώς” φρόντισε να τον συλλάβει για να μη βγάλει τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του …έκτακτη εκπομπή αυτή την ώρα (02:30) στο αρτ από τον αδερφό του Γιώργο Καρατζαφέρη για το θέμα

  === Ο Σπύρος Καρατζαφέρης βγήκε τηλεφωνικά από το Α.Τ. Ψυχικού σε έκτακτη εκπομπή στο ΑΡΤ Channel στις 02:15πμ στον αδελφό του Γιώργο Καρατζαφέρη και είπε ότι το πρωί που θα περάσει εισαγγελέα δεν θα πληρώσει για να τον οδηγήσουν στη φυλακή.
=== Η εκπομπή θα μεταδοθεί ξανά και το θέμα πάει αμέσως στις Βρυξέλες.

  === ΠΗΓΗ: peramatozoa.net

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ο Σπύρος Καρατζαφέρης, αδελφός του αληταρά νεοναζί φιλοσιωνιστή Γιώργου Καρατζαφέρη, είναι μια φιγούρα που μπορούμε να πούμε ότι αντιπροσωπεύει τον τίτλο του “greco maskara” — Μια ζωή πολιτικά διαπλεκόμενος με τα κατακάθια του βρόμικου ψευδοΠΑΣΟΚ — Μια ζωή προέκταση του νεοναζί φιλοσιωνιστή αδελφού του. Πάντα οι κατά καιρούς “αποκαλύψεις” του, ήσαν πολιτικά κατευθυνόμενες και ΦΟΥΣΚΕΣ –Μια ζωή, δεν έχει απομείνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ….ΕΡΓΟ ΤΟΥ. Δεν δίνω καμιά ιδιαίτερη αξία στη “σύλληψή” του. Τον θεωρώ δημοσιογραφική προέκταση του διεφθαρμένου καθεστώτος.
Αντί να μας τρελάνουν, να αφήνουμε να μας βφαίνουν τα αφθόρμητα, για να τους τρελάνουμε εμείς. Η ΧΟΥΝΤΑ έχει συμφέρον να ηρωποιεί κάποια από τα όργανά της. Μη τρελαθούμε τώρα, ότι ο Καρατζαφέρης ο Β΄ έκανε αποκάλυψη, κάτι που ΟΛΟΙ ΜΑΣ γνωρίζουμε εδώ και 2,5 χρόνια με ντοκουμέντα!!!!!! ΝΙΣΑΦΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…. ΑΝ έχει κότσια ο παρλαπίπας, να μας πει καμιά αποκάλυψη για τον κοπρίτη κωλοτούμπα αδελφό του. Ξέρει πολλά που δεν ξέρουμε και ειδικά εγώ, θα ήθελα να μάθω, για εκείνους που έβαζαν τον κωλοτούμπα να ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του κατάμαυρου χρήματος.
Γκέκε Αλβανοεβραίε???????

1 Comment

  • Ο/Η Αυτόλυκος λέει:

    Χαρά στην αποκλειστική “ειδησάρα” τού Παπατζαφέρη.
    Όποιος θέλει κατεβάζει τά έγγραφα τού ΥΠ.ΟΙΚ. από εδώ: http: //thepiratebay.se/torrent/7770751/_OpGreece_-_Ministry_Of_Finance_-_Anonymous_Release

Απάντηση