Ο Χαρδαβέλας δεν αφήνει τον Σπύρο Καρατζαφέρη να δοξαστεί…..

31 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === ….ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…!!!

  === Ο άσπονδος ενδοπασοκοκός εχθρός του Σπύρου Καρατζαφέρη, ο εξωγήινος Κώστας Χαρδαβέλας, για άλλη μια φορά, βγήκε μπροστά και έδειξε, το ποιος την έχει πιο μεγάλη, την είδηση. Έτσι, με ένα απλό μικρό ταξίδι, πετυχαίνει το ακατόρθωτο και κάνει σκόνη τους Βαξεβάνη, Αρβανίτη, Καρατζαφέρη και τους 80 νέους αρχιδοσυντάκτες-κατασκευαστές πλαστών ειδήσεων της πρώην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και φροντίζει για τη δημοσιοκαφρική μας ενημέρωση, μέσα από τις στήλες του newsbomb.gr:

  === «Ο γιος μου είναι ο διάβολος. Βγάζει φωτιές από το στόμα…» (Σπουδαία τα λάχανα — Και τι έγινε??? Εδώ ο Πάγκαλος βγάζει πορδές απ΄ τον κώλο, αλλά κανένας δεν το κάνει πρώτο θέμα…..)
=== Μητέρα ισχυρίζεται ότι ο τεσσάρων εβδομάδων γιος της είναι δαιμονισμένος, καθώς βγάζει φωτιές από το στόμα και περπατά σαν ενήλικος, χωρίς να χρειάζεται βοήθεια.

  === Η Ana Feria Santos, 28 ετών από την πόλη Λόρικα, κοντά στην ακτή της Καραϊβικής, διαδίδει στην τοπική κοινωνία τους φόβους της ότι το παιδί της είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος.

  === Η μητέρα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε πως: ” Περπατά σαν ενήλικας, κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, μέσα σε μια βαλίτσα, στο πλυντήριο ή το ψυγείο”.

  === Οι γείτονες είναι πεπεισμένοι ότι το παιδί έχει κυριευτεί από κάποιο σατανικό πνεύμα, για αυτό και πετούν πέτρες ”στο σπίτι που στεγάζει το διάβολο.”

  === Οι γιατροί, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πιστεύουν τις εικασίες της οικογένειας και έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν το παιδί έχει κακοποιηθεί.

Πηγή μαλακίας:  newsbomb.gr

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Αδιευκρίνιστο παραμένει, το αν ο Χαρδαβέλας έχει σχέσεις με τη μαμά του διαβολόπαιδου, ή αν η ειδησάρα του προέκυψε δια της θεάς τύχης.
Οι παλιοί και αρχαίοι σαν και μένα, σίγουρα θα θυμούνται το ανέκδοτο με τη προχουντική ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Από τις πολλές μαλακίες που έβαζε κάθε μέρα η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, λέγαμε αστειευόμενοι, πως αν τη βάζαμε πάνω από τον ανδρισμό μας, θα τον μεγάλωνε αυτομάτως, διότι είχε το ταλέντο (καλή ώρα σαν τον Χαρδαβέλα) να κάνει το τόσο, τόοοοοοοοσο!!!
Προσωπικά τον συμβουλεύω να επισκεφθεί τον Θάνο Ασκητή δια τα περαιτέρω. Δεν είναι ντροπή να κόψει κάποια πράματα σε τέτοια ηλικία….

Απάντηση