=== ΑΝ ΔΕ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΘΕΟΡΑΤΗ — ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

  === Για τους ανέργους δεν μιλάμε γιατί απ’ ότι φαίνεται τους έχουν ξεγράψει από πολίτες αυτής χώρας! Μιας χώρας που κόβει με το τσεκούρι τους μισθούς αυτών που παίρνουν ψίχουλα και ταϊζει πλουσιοπάροχα όσους αποφασίζουν για την εξαθλίωσή μας.

   === Μάλιστα έχουν προβλέψει λέει να μην παίρνουν έξτρα αμοιβή για κάθε συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο αλλά μια μόνο μηνιαία αποζημίωση των 257 ευρώ!!!
=== Αν δεν το καταλάβατε μας κάνουν και χάρη δηλαδή!!!
=== Επειδή όμως είμαστε λίγο περίεργοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε:πέραν του μισθού δεν απολαμβάνουν άλλων χορηγιών;όπως ας πούμε κρατικού αυτοκινήτου,τηλεφώνου,μπόνους,πιθανόν κάποια χρεωστική κάρτα για τυχόν έκτακτες περιπτώσεις κλπ.
Ζείδωρον

  === Τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή, των υποδιοικητών της ΤτΕ και των τριών μελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής απέστειλε στη Βουλή, η Τράπεζα της Ελλάδος προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

   === Όπως προκύπτει, οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές έχουν ως εξής:
=== Γεώργιος Προβόπουλος, διοικητής: 7.615,92 ευρώ.
=== Ελένη Δενδρινού-Λουρή, υποδιοικητής (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 8.148,12 ευρώ.
=== Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής: 7.373,64 ευρώ.
=== Χαράλαμπος Σταματόπουλος: 4.596,91 ευρώ.
=== Γεώργιος Οικονόμου (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 5.944,26 ευρώ.
=== Ηλίας Πλασκοβίτης (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 6.765,87 ευρώ.

   === Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνον μηνιαία αποζημίωση, η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ, μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

Απάντηση