=== HYPERCOMODO

  === Με μια επιστολή, οι συντελεστές της παράστασης Copros Aristeristi ανακοινώνουν ότι η τέχνη της σεξουαλικής ανωμαλίας και διαστροφής τους έπεσε κατακόρυφα και δεν θα συνεχίσουν τη πουστιά τους, ούτε στο θέατρο, ούτε στο πεζοδρόμιο μετά τη πρωτοφανή εισπρακτική αποτυχία της.

  === «Οι παραστάσεις του Copros Aristeristi, στο θέατρο ΕΚΧΥΤΗΡΙΟ, ολοκληρώθηκαν. Η πρόθεσή μας να προκαλέσουμε το θρησκευτικό συναίσθημα και να δημιουργήσουμε εντάσεις υπό τη προστασία του θεάτρου μας, σε βάρος του Ελληνικού λαού με τα χίλια μύρια προβλήματά του, από την αστυνομία του ένδοξου παρακρατικού σιωνιστικού καθεστώτος της Αθήνας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αν και η επιθυμία μας να χυθεί αίμα, δεν είχε τα αποτελέσματα που εμείς επιδιώκαμε. Ελπίζουμε το χτύπημα που του δώσαμε να ήταν επαρκώς αποτελεσματικό!!!

  === Με ικανοποίηση είδαμε γριούλες με τον σταυρό στο χέρι να ξυλοκοπούνται και να προπηλακίζονται, ενώ η άμεση διαφημιστική υποστήριξη της Χρυσής Αυγής με τα αντιχριστιανικά μπινελίκια της, μας βοήθησε να διαδώσουμε την απαξίωση της Χριστιανικής Θρησκείας…

  === Μας ικανοποιεί όμως το γεγονός, ότι η αθλιότητα και χυδαιότητα που ανεβάσαμε στο ΕΚΧΥΤΗΡΙΟ, έκανε το γύρω του κόσμου με απαξιωτικά σχόλια, πράγμα που αποδεικνύει, ότι καταφέραμε να γελοιοποιήσουμε τη χώρα σας.

  === Και βάζοντας πάνω απ’ όλα, το καθήκον μας, να διασύρουμε τους Έλληνες πολίτες και να καταστρέψουμε τη φήμη της χώρας σας αλλά και τη βαθιά πίστη του λαού σας στην Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό που είναι η πίστη ανόητης αγάπης και αποδοχής, ορκιζόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την παγκόσμια δυσφήμηση της Ελλάδας και του Χριστιανισμού, από άλλο μπαχλέμπικο, σιωνιστικό, αριστερίστικο, βρόμικο μετερίζι.

  === Παλέψαμε στις αίθουσες δικαστηρίων της μακρινής και διεφθαρμένης Botsovalia και δικαιωθήκαμε. Αλλά… Δεν ήταν αρκετό. Συνεχίσαμε τη διαστροφή του σάπιου εγκεφάλου μας, για να διασύρουμε τη Χριστιανική πίστη, με όλη τη μαυρίλα που έκρυβαν μέσα τους, οι συνάδελφοί μας ηθοποιοί αλλά και το σύνολο των τραμπούκων που διαθέταμε, μέσα και έξω από το θέατρό μας.

  === Με τη σκέψη μας σε κάθε αντίχριστο που σεβόμαστε, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να παίξουμε την παράσταση επί 3 εβδομάδες, κάθε μέρα μπροστά στους ίδιους 50 δικούς μας ανθρώπους, που στο τέλος, λογικό ήταν να βαρεθούν να βλέπουν την ίδια και την ίδια μπαρούφα. Κι ο γιαχωβάς κι ο διάολος ο ίδιος μας βαρέθηκαν. Και φυσικά δεν είναι λύση να συνεχίζουμε σα να μη συμβαίνει τίποτα και να μαλακιζόμαστε επ άπειρον, μόνοι μας στην άδεια αίθουσα.… Γιατί αυτό που συνέβη είναι υπαρκτό, εφιαλτικό και μεγάλη ντροπή. Αν δεν υπήρχαν τα μυστικά κονδύλια, θα είχαμε χρεοκοπήσει από τη πρώτη μέρα…

  === Ακόμα και ο συγγραφέας του Copros Aristeristi, ο τεράστιος όγκος κάθε σεξουαλικής ανωμαλίας και διαστροφής της αλήθειας, ο Τέρενς ΜακΝάλλυ, προβληματίσθηκε και μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα κατενθουσιασμένος..… «άλλο θέατρο δεν θα είχε αντέξει τόσο… όμως ο Ελληνικός λαός φαίνεται ιδιαίτερα ανθεκτικός στον βομβαρδισμό με τόνους χημικών αλλά και σεξουαλικών μολυσματικών αποβλήτων, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται ακόμα, την έννοια της βλασφημίας που προσπαθώ να περάσω από τα μηνύματα της ανωμαλίας μου στο έργου!!! Και αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να επιτύχει εισπρακτικά ένα έργο, για το οποίο κάποιοι με πλήρωσαν, για να χτυπήσω την αγάπη με τόσο μίσος???»

  === Βέβαια, τέτοιες παραστάσεις, βίαιης προσβολής της Χριστιανικής θρησκείας και της Χριστιανικής πίστης, σαν τη δική μας, πρωτοποριακή παράσταση του κώλου μας, με λίγο μεγαλύτερη αστυνομική προστασία και Χρυσαυγήτικη διαφήμιση, θα μπορούσε να επεκταθεί και δημόσια, στους δρόμους και στα πεζοδρόμια της Αθήνας και να εκτυλιχθούν ημέρες αρχαιολατρικής παρακμής, μπροστά στα ερείπια των αρχαίων ναών, κάτι που επί αιώνες, δεν έχει επαναληφθεί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο συγγραφέας του Copros Aristeristi υπόσχεται να διασκευάσει το έργο, έτσι ώστε να προβάλει το κατά την άποψή του σεξουαλικό προφίλ του Μωάμεθ, σε μια προσπάθειά του, να πείσει τους φανατικούς Μουσουλμάνους (!) να του εφαρμόσουν το οθωμανικό δίκαιο. Το ίδιο επιθυμούμε κι εμείς και ευχαρίστως θα συνδράμουμε προς αυτή τη κατεύθυνση διαστροφής.

  === Ευχαριστούμε τους διεστραμμένους κρατικούς φορείς και εκπροσώπους που μας στήριξαν στην προσπάθειά μας για την ελευθερία της τέχνης του κώλου μας και φίμωσαν έναν ολόκληρο λαό, ώστε να πετύχουμε τον κατ εξακολούθηση βιασμό της πίστης και της ψυχής του με τον πλέον απάνθρωπο και εξευτελιστικό τρόπο. Όμως εμείς, γνήσιοι εκπρόσωποι του θεατρικού σκοταδισμού, θα συνεχίσουμε να κάνουμε θέατρο για να στηρίζουμε με το αζημίωτο τους διεφθαρμένους κρατικούς θεσμούς… Με τόση αστυνομική προστασία δεν λιποψυχούμε και θα δώσουμε τον αγώνα της πουστιάς μας όπου και αν μας χρειαστούν οι δυνάμεις της παρακμής, που μπορούν να καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο. Ας προβληματιστούμε όμως. Ως πότε το διεφθαρμένο Κράτος θα μπορεί να μας προστατεύει και να πληρώνει κρυφά τη κάθε ανωμαλία μας, όταν πλέον ο κόσμος που αντιστέκεται, μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζεται, αλλά και μας έχει μάθει σαν κάλπικες δεκάρες???? Πως και μέχρι πότε μια παρακρατική θεατρική ομάδα, θα μπορεί να προστατεύεται, για να δίνει απερίσπαστη παραστάσεις σκοταδισμού, ασχήμιας και σεξουαλικής διαστροφής???  Ας προβληματιστούμε όλα τα λαμόγια και όλοι οι κοπρίτες…..

  === Αν μια θεατρική παράσταση μπορεί να θέσει επί τάπητος, τη κατάργηση των θεμελιωδών θρησκευτικών δικαιωμάτων και την βίαιη αντικατάστασή τους, από τη ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, αφού μόνο θέατρα σαν αυτό της κωλοτρυπίδας μας στο ΕΚΧΥΤΗΡΙΟ, μπορεί να επιβάλει και να διαδώσει μια διαφορετική διαστροφή της ελευθερίας της έκφρασης, της πίστης και της αλήθειας, τότε το Θέατρό μας είναι παρόν, για να επιβάλει με τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών, μια αληθινά βρόμικη ζωή, για τον απόλυτο εξευτελισμό του ανθρώπου…

  === Η παράσταση Copros Aristeristi έχει ήδη κληθεί να λάβει μέρος σε δύο διεθνή θεατρικά φεστιβάλ, στα πλαίσια διάδοσης της ιδέας “Μια Χωματερή Ανθρώπινων Ψυχών, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, απ την Αθήνα ως το Παρίσι κι από το Νιούορκ μέχρι τη Μπογκοτά!!!!!”
Έτσι η πίσσα και το σκατό θα βρει και τη δικαίωσή της.…

για το θέατρο ΕΚΧΥΤΗΡΙΟ
VASIA ANTICHRISTI  &  LAERTI COLOBARISTI»

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Η ΚΟΠΡΟΣ των ARISTERISTI στο «χυτήριο» της ανωμαλίας….

Απάντηση