Όταν το 2000 οριστικοποιήθηκε η ένταξη της πατρίδας μας στο ευρώ, όταν αυτό το ΕΥΡΩ μας έγινε το 2001 εικονική πραγματικότητα στις συναλλαγές της κερδοσκοπίας, όταν το 2002 μας το φορμάρησαν κανονικότατα σε μέταλλο και χαρτί  και όταν η πόρνη ΕΕ με τα εδώ σημίτικα κωλόπαιδα ξόδεψαν δισεκατομμύρια σε ατελείωτες διαφημίσεις, για να χωνέψουμε, το πόσο καλό θα μας κάνει το ενιαίο νόμισμα,
τότε ο Μπαρμπανίκος ήταν λυσσαλέος πολέμιος της απάτης ένταξής μας στο “ενιαίο” νόμισμα.
Τότε η σκύλα Μέρκελ, ήταν σε ….στρατόπεδο αποτοξίνωσης, για τον πρώην εβραιοκομμουνισμό της, ….καθολικότατα!!!! και το τότε πανεβραϊκό καθεστώς της γερασμένης Ευρώπης, δεν της επέτρεψε να λάβει γνώση για τη πουστιά-πυραμίδα που παίχθηκε σε βάρος των νομισμάτων των μικρότερων χωρών του νότου, αφού την ήθελαν εβραρχηγό στις απάτες. Ναι, η Μέρκελ είναι αθώα στη δεξιά καμπούρα της.
Κι εμείς, πανάθεμά μας, σαν λαός ξεχνάμε γρήγορα. Τι πλύση εγκεφάλου και τρίχες κατσαρές….. Ούτε 10 χρόνια δεν έχουν περάσει από την αποφράδα μέρα ένταξης στο βρόμικο ευρώ!!!! Σκατό με γυάλα!!!! Να κολυμπάς και να λές, ότι η γυάλα είχε κάποτε διαφάνεια….. σαν τη πουλημένη γκλάσνοστ του πράκτορα Γκορμπατσώφ….
Το κάθε νόμισμα είναι εργαλείο και το εργαλείο είναι καλό, ισότιμα για όλους ανεξαιρέτως, όταν κρατά σταθερά τις ισοτιμίες του στο εσωτερικό της χώρας. Και όταν λέει ο Μπαρμπανίκος “σταθερότητα ισοτιμιών στην εσωτερική αγορά”, δεν εννοεί πόσες δραχμές έκανε το δολάριο ή το γιεν ή το δηνάριο κλπ. Ο Μπαρμπανίκος εννοεί ότι η χώρα κυβερνάται και η σταθερή εισοδηματική και δημοσιονομική και φορολογική πολιτική της, δεν επιτρέπει ασυδοσία στη παραγωγή και στο εμπόριο. Ο Μπαρμπανίκος εννοούσε και εννοεί, σταθερότητα κατ’ αρχήν στα κρατικά τιμολόγια και στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, πραγματικά ανεξάρτητη και δίκαιη δικαιοσύνη. Ο Μπαρμπανίκος εννοούσε και εννοεί, ότι και στον ιδιωτικό τομέα θα υπάρχει πραγματικός κρατικός έλεγχος τιμών και καταπολέμηση της αισχροκέρδειας. Δεν μπορεί ο παραγωγός του “ΑΛΦΑ” είδους, να διαθέτει το είδος που παράγει, προς 30 νομισματικές μονάδες και να βλέπουμε αυτό το είδος να καταλήγει στα ράφια (λιανικής), στου καρφούρη το μονοπώλειο να πωλείται προς 300 νομισματικές μονάδες και οι κρατικές-κυβερνητικές εξουσίες να σφυρίζουν αδιάφορα.
Οι κερδοσκόποι και οι πολιτικοί έφαγαν και τότε με ολόχρυσα κουτάλια κι’ οι περισσότεροι το ξεχνούν. Ξεχνούν τις παρατεταμένες λιτότητες 1990-2000???? Ξεχνούν τη ραγδαία “ταχεία διολίσθηση της δραχμής” του 2000, που συνολικά έφτασε το 30% ατόφιας υποτίμησης, λόγω ….ΕΝ ΟΨΕΙ διαπραγματεύσεων για είσοδο στο ευρωπαϊκό νόμισμα??? Ξεχνούν την επί πλέον ΕΦΑΠΑΞ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ +20% στις διαπραγματεύσεις 2000-2001 για προσδιορισμό της ισοτιμίας αντικατάστασης και για το επιτυχές διεθνές λάδωμα των πολιτικών μας σε ξένο νόμισμα για το επίσης …επιτυχές ξεπούλημα, με 1€-340,75δραχμές, ενώ η πραγματική ισοτιμία της δραχμής, με τη πρόδρομη του ευρώ Ευρωπαϊκή Λογιστική Μονάδα, ήταν 1ΕΛΜ=275δραχμές?????
Αυτές οι υποτιμήσεις, είτε της αξίας της μισθωτής εργασίας, είτε του εθνικού τότε νομίσματος, είχαν ένα τεράστιο οικονομικό κόστος.
Αυτό το τεράστιο οικονομικό κόστος των υποτιμήσεων, κάποιοι το επιβαρύνθηκαν, κάποιοι ζημιώθηκαν!!!!!
Αυτοί που ζημιώθηκαν, δεν ήσαν οι Βαρδινογιάννηδες, δεν ήσαν οι Λάτσηδες, δεν ήσαν οι Κωστοπουλαίοι, δεν ήσαν οι Κοκάληδες, δεν ήσαν οι Πατέρες ούτε οι Γιαννακοπουλαίοι. Ούτε ζημιώθηκαν με τις τότε 2000-2002 υποτιμήσεις της δραχμής, οι συνοδοιπόροι αυτών των ταλλαντούχων κερδοσκόπων, Σημίτες, Καραμανλίδες, Πάγκαλοι Μητσοτάκηδες κλπ.
Οι χαμένοι της βρόμικης ιστορίας, ένταξης της χώρας μας στο βρόμικο ΕΥΡΩ (€), ήσαν τα μόνιμα θύματα, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, τους οποίους οι γκεμπελίστικες προπαγάνδες τους έταζαν σιγουριά, σταθερότητα και ευημερία. Θύτες οι ίδιοι γαλαζοπράσινοι απατεώνες εκτελεστές και αυτού του διεθνούς οικονομικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Μιλάμε για γενικό οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας, στα καμίνια του εβραιομασονισμού, που κυβερνά την Ευρώπη.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

(και μη προτρέχετε, γιατί έχω ξαναπεί, ότι τώρα πάνε να κάνουν την ίδια κερδοσκοπία σε βάρος μας, με επιστροφή, δηλαδή με έξοδο από το ευρώ και επαναφορά της δραχμής).

Απάντηση